• Klarsynt
  • Medium
  • Veileder

Jeg følger strenge etiske regler, er ærlig, konkret og treffsikker

Jeg er født klarsynt og har fra jeg var liten sett og opplevd uforklarlige ting som noen ganger for meg var skremmende. Da jeg var tenåring begynte jeg å søke svar på det jeg opplevde, og etter mange år med søken, ble det uforklarlige til klarhet.

Jeg er utdannet homeøpat og hudpleier. Har Reiki Master i Ny Tids Reiki, som er oppgradert fra 3 dimensjo til 5 dimensjon. I tillegg har jeg kurs i mediumskap, og kurs fra Norge og Danmark på sjelelesing (hvordan lese og jobbe med ulike tematikker  i livet/ hente informasjon på energiplan).

Jeg følger strenge etiske regler, er ærlig, konkret og treffsikker. Jeg kommer raskt inn til kjernen av problemstillingen.

Når du ringer meg, ber jeg om fornavn og fødselsdato. Dette gjør jeg for å skape en forbindelse til kilden, slik at den informasjonen du skal ha kommer til deg.

Jeg ser ingen begrensning på hva jeg kan jobbe med på energiplan. Hos meg kan du spørre om alt! 

Velkommen!

YLVA

 

Mine tilbakemeldinger

Alexandra

Hei vakre sjel ❤️Nå har jeg hatt fornøyelsen og pratet med deg mange gange. Du har absolutt en guddommelig gave og er den mest treffsikker klarsynt jeg noen sinne har snakket med 😘ALDRI bommet ! Du svarer konkret og relevant og gir terapi mens du med rolig og spirituell stemme beroliger en stresset sjel, og gir svaret man trenger for at komme seg videre, samt setter alt i rett perspektiv 🙏 Du HAR en ekte gave i din klarsynthet, er rask og konkret ❤️😘 Du er den mest treffsikre klarsynte jeg noen sinne har snakket med, og vil beholde deg i livet mitt så lenge jeg lever 🙏Min hverdag har blitt mye lettere og lysere siden jeg ble kjent med deg. Vi er mange som trenger deg, og jeg vil inderlig anbefale deg på det varmeste ❤️😍😘

Miriam

Så flott å snakke med! Utrolig hyggelig, følte virkelig at du bryr deg og du setter deg inn i alt jeg lurer på. Så langt har vært treffsikkert, håper virkelig på at det du så viser seg i nær fremtid. Anbefales!

S

Du er fantastisk menneske Ylva og ble overrasket hvor treffsikker du er og ikke minst har god forståelse❤️❤️❤️

Allegra

Hei kjære Ylva 😊Jeg har etterhvert snakket med deg mange gange og blir fremdeles imponert over hvor treffsikker du er 🙏 Du er SÅ behagelig og empatisk og dømmer ikke selv der kan bli gjentagelser fordi man har det tøft 🙏 Du er en vakker sjel og vi er mange der trenger deg . Du er kjempe flink og har en exeptionel gave ❤️ Takk for al din hjelp og støtte 🙏

Rigmor

Vant en samtale på 10 min og valget falt på Ylva. Fin samtale, og bekreftelse på det jeg selv også mener ad. det vi pratet om. Tusen takk for klare svar, du peilet deg rett inn på saken. En behagelig person å prate med. Anbefales.

A

Flinke og dyktige Ylva 🙏Har snakket med deg mange gange og du kommer med full treff hvergang ❤️ Utrolig oplevelse og fornøjelse at prate med deg . Du er omsorgsfull og kjærlig ikke bare som klarsynt men også som person! Utrolig evne du har som klarsynt og så fantastisk treffsikker 🙏 Vi er mange da trenger deg og din hjelp 😘❤️🌹🙏

Nina

Tusen takk til deg Ylva. Meget behagelig menneske å snakke med. Du er rett på og overasket meg stort. Kunne fortelle hva jeg selv følte rundt meg uten at jeg hadde formidlet det i ord. Jeg sitter igjen med en ro til å takle ting bedre. Fantastisk opplevelse. Vi snakkes nok igjen.

Alexandra

Dyktige flinke og super treffsikker Ylva :) Har snakket med deg mange gange og du har exeptionel evne og veldig treffsikker ❤️ I tilleg veldig empatisk , lyttende og ikke dømmende med stort omsorg for dine klienter 😘 Anbefales på det varmeste ❤️

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?