• Kanaliserer og leser energier
  • Finner dyr og mennesker
  • Konfliktløsning og drømmetydning

Jeg ønsker å bruke mitt klarsyn til å hjelpe både mennesker og dyr

Velkommen til min side!

Jeg kommer fra Innlandet og har bosatt meg midt i naturen med et rikt dyreliv rundt meg. Her trives jeg best og henter energi fra alt mangfoldet rundt meg. Jeg er litt privat av meg og er ikke den du treffer på alternative arrangementer.

Det er en glede å få utvikle meg hos Magic Circle, og det og kunne få bistå de som velger å la meg få et innblikk i sine liv.

Livets opplevelser har lært meg å stole på meg selv. Takknemlighet og ydmykhet er viktige egenskaper, også som klarsynt. Likeledes respekt for energiene jeg tar inn og jobber med. Livet består av valg og konsekvenser, muligheter og utfordringer. Vi har alle en guide i livet vårt, men å lytte til den stemmen og følge seg selv, er en balansegang. Jeg tror på å gi av mitt hjerte uten forbehold og ikke kreve. Jeg kanaliserer energier og jeg vil helst ikke ha for mye informasjon om deg før jeg åpner opp. Dette for å kvalitetssikre samtalen vår og jobbe profesjonelt. Likevel vil jeg lytte til deg og gi deg den tiden du trenger.

Dyretolkning kan jeg også være behjelpelig med, men husk at her snakker jeg ærlig og direkte ut ifra dyrets ståsted. Jeg kan også finne bortkomne dyr og mennesker. Jeg kan kun forholde meg til dyreeier/nær familie, når det gjelder informasjon og søk. Det er ikke alltid disse ønsker kontakt, så jeg kan dessverre ikke gi noen garantier.

Vil også nevne at jeg jobber med fjern-rensing av hus, samt drømmetydning. Jeg formidler i visse tilfeller kontakt med dine hjelpere og budskap fra den andre siden.

Velkommen til en samtale med meg i fortrolighet.

Tusen hjertelig takk for tilbakemeldinger.

Vennlig hilsen
GRETHE

Du kan lese min artikkel om "Omsorg fra den andre siden" her:

https://www.magic.no/magic-magasin/aktuelt/omsorg-fra-den-andre-siden?tlf=79000000

 

Mine tilbakemeldinger

Marianne

Tusen takk for en nydelig samtale Grethe. Du tok meg inn uten at jeg fortalte hvorfor jeg ringte. Du gav meg håp og ro i sjelen og bekrefter det jeg kjenner på. Du er herlig 😊❤❤❤❤❤

Wenche

Grethe er varm, rett på og tydelig. Spot on! Følte at jeg landet i en ro etter samtalen ❤️Anbefales👌

Camilla

Det var spot on! Grethe, tusen takk for en veldig hyggelig samtale! Det var lett å prate med deg og du tolket hesten vår akkurat slik vi har følt det og gjorde oss enda tryggere på at vi er på vei til å få en god relasjon med henne. Du fikk veldig tydelige beskjeder og gleder meg til å se om de stemmer, for hestens signaler samsvarer med det du forteller. Dette ga en god følelse og håp til ferske og usikre heste eiere! Tusen tusen takk ❤️🐴❤️

Li

Superflink og hjertevarm coach og veileder 😊. 🌸

Maibritt

Takk for mange fine samtaler. Det du sa kom til å skje har skjedd, og det ser ut for at det går min vei slik du sa💕

Eva Krangsaas

For ca 4 uker siden ringte jeg Grethe om noen gamle verdifulle postkort som jeg trodde hadde kommet på avveie. Hun fortalte straks at de ville komme rette og hvordan. Dette har nå skjedd, og jeg er veldig lettet. I dag ringte jeg henne igjen om en sak som hadde tynget meg i noen dager, og hun har trøstet meg med at det løser seg, og jeg har full tillit henne. Takk for at du finnes, Grete. Mvh Eva.

Julie Pettersen

Utrulig konkret. Sier ting akkurat som de er, og er utrulig hyggelig. Beste opplevelsen jeg har hatt. Det var mye god informasjon og få om min nye valp, og om min jobb. Tusen takk!

Ann Kristin Amundsen

Hei 😊 den dama her e helt utrolig. Har hatt mange samtaler med hu i det siste. Da katta vår igjen blei banka av en katt og stakk før vi fikk han inn som vi bruke, og med tanke på at det er vinter og utrolig kaldt så har vi vært helt fra oss. Vi etterlyste han på alle plasser og hengte opp plakater, og hadde gode samtaler med Grethe. Hu har en utrolig evne til og få mennesker til og slappe av, og beholde roen. Og igjen så stemte alt hu sa, og han kom heim igjen etter 1 uke og 4 daga. Han var i fin og god form, og var ikke kald i pelsen og luktet godt som parfyme. Det eneste som var kalt var snuten og under føtene. Han var overhode ikke sulten, han oppførte seg som han berre hadde vært en tur ut. Så den personen som Grethe såg, har virkelig tatt vare på han, har prøvd å finne ut hvem det der men ingen hell. Men vi kommer alltid til å være den personen evig takknemlig😉 Så anbefaler Grethe på det sterkeste. Varme klemmer fra Ivan og resten av familien💕

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?