• Klarsynt veileder
  • Fortid og fremtid
  • Healer

Nickholas ser bilder av hva som kommer i fremtiden, og hva som har hendt i fortiden.

Han har vært bevist sine evner hele livet, men forsøkte å fortrenge dem i ung alder. Men en flytting fra Stavanger til Larvik, gjorde at hans evner omtrent eksploderte. Nickholas har nå tatt et valg om å la disse evnene lede seg fremover i livet sitt, og kommer derav til å bruke det til å veilede mennesker fremover i deres liv.

Tidligere har han hatt lesninger på venner og kjente, og fått positive tilbakemeldinger. Hva som har ligget foran dem, og hva de har opplevd, og hvordan veien egentlig ble til.

Skjebnen er ikke noe vi kan styre, eller gjøre noe med. Den kommer uavhengig av om vi ønsker dette eller ikke. For fremtiden er det som er foran oss, på samme vis som fortiden er bak oss.

Nickholas har evner som lar han se mennesket som det er, hva det har opplevd i en fortid, hva som venter i dagen, og hva som kan komme i en fremtid.

Han kan se tidligere liv, oppleve erfaringer som er skapt i tidligere liv, hva som er sett og opplevd, og som kan prege et menneske i dagen i dag. Sjelen kan huske deler av sin fortid, og tidligere liv.

Nickholas har hatt et liv sterk preget av integritet og ærlighet i hva han gjør, og hvorfor han gjør nettopp dette. Så han vil aldri bruke sine evner mot andre mennesker.

Velkommen til en samtale med NICKHOLAS

I magasinet kan du lese et lengre portrettintervju med Nickholas

Mine tilbakemeldinger

Anne karin

Veldig ærlig i sine svar, hyggelig å prate med. Anbefaler dere han :)

Anne

Snakket med deg før sommeren. Men jeg begynte å gråte under samtalen med deg. Du sa ikke det jeg håpet å høre, og tvilte på om du egentlig klarte å spå meg. Jeg var langt nede, og hadde et stort savn etter min eks. Nå har jeg endelig kommet meg en del videre. Jeg savner ham fortsatt, men du gav meg råd til å tenke rett. Nå vet jeg ikke helt om jeg savner ham, eller det å ha kjæreste. Men framover nå så vil jeg fokusere på min egen lykke, og tar du feil med at han ikke kommer tilbake, så skal jeg ikke hoppe rett opp og armene hans igjen. Nå har endelig skjønt hva loven om attraksjon dreier seg om.

Linda

Jeg ringer til Nicholas stadig vekk og han er utrolig flink. Han får meg inn raskt og stemmer alltid. Tusen takk for god hjelp.

Anne Karin

Veldig ærlig å sier som det er, gir klare svar på ting som opptar deg og ser raskt på situasjonen du er i. Anbefaler dere han :)

Anne

Hei Nicholas:) Hjertelig takk for gode nyheter å treffsikker beskjed i forhold til meg å mine barns situasjon. Du utstråler en ro å trygghet og godhet som gav meg følelsen av at alt vil ordne seg, og jeg vet at du snakket sant da du ga beskjedene og tilbakemeldingene om det jeg lurte på. Tusen takk igjen for samtalen med deg. Setter veldig stor pris på det. Mvh Anne

rolf moberg

Tusen takk for all hjelp, du virket så rolig og behagelig å snakke med. Kommer til å ta kontakt igjen, han er berre til å anbefale.

T

Tusen tusen takk! Eg vil gi deg en oppdatering her etterhvert som eg utvikler meg. 😊

Anonym

Alltid treffsikker og helende evner ❤️ Du overgår alt Nicolas. Fantastisk gode evner. Ser alt så klart. Rolig og behagelig. Har hjelpt meg mye på min vei. Ringer deg igjen! Tusen takk!!🤗

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?