• Klarsynt veileder
  • Fortid og fremtid
  • Healer

Jeg ser bilder av hva som kommer i fremtiden, og hva som har hendt i fortiden

Jeg har vært bevist mine evner hele livet, men forsøkte å fortrenge dem i ung alder. Men en flytting fra Stavanger til Larvik, gjorde at mine evner omtrent eksploderte. Jeg har nå tatt et valg om å la disse evnene lede meg fremover i livet mitt, og kommer derav til å bruke det til å veilede mennesker fremover i sitt liv.

Tidligere har jeg hatt lesninger på venner og kjente, og fått positive tilbakemeldinger. Hva som har ligget foran dem, og hva de har opplevd, og hvordan veien egentlig ble til.

Skjebnen er ikke noe vi kan styre, eller gjøre noe med. Den kommer uavhengig av om vi ønsker dette eller ikke. For fremtiden er det som er foran oss, på samme vis som fortiden er bak oss.

Mine evner lar meg se mennesket som det er, hva det har opplevd i en fortid, hva som venter i dagen, og hva som kan komme i en fremtid.

Jeg kan se tidligere liv, oppleve erfaringer som er skapt i tidligere liv, hva som er sett og opplevd, og som kan prege et menneske i dagen i dag. Sjelen kan huske deler av sin fortid, og tidligere liv.

Mitt liv har og vært meget sterk preget av integritet og ærlighet i hva jeg gjør, og hvorfor jeg gjør nettopp dette. Så jeg vil aldri bruke mine evner mot andre mennesker.

Velkommen til en samtale.

NICKHOLAS

 

Mine tilbakemeldinger

Mimoza

Helt fantastisk! Ble veldig glad for alt det han sa. Treffsikker, og sier ting slik det er. Etter jeg tok kontakt med Nichholas, følte jeg at jeg fikk god energi. Tusen takk for en fantastisk samtale!😃

Britt

Tusen takk for en fantastisk samtale med deg, du fikk opp så mye som stemte.

Anonym

Peilet seg raskt inn på meg. Fikk innspill fra mine nærmeste, på den andre siden. Nickholas utstråler godhet.

Anonym

Rask og konkret med tydelige svar. Behagelig person å snakke med.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?