• Kanalisering og medium
  • Livsveileder og terapeut
  • Energier og husrens

Jeg ønsker å gi deg håp, trøst, veiledning og ro i sjelen

Jeg ønsker å hjelpe mennesker med mine evner som klarsynt medium, slik at de kan få håp, trøst, veiledning og ro i sjelen etter å ha hatt en samtale med meg.

Jeg ser på alle områder av livet og kan overbringe beskjeder fra kjære som har gått over til den andre siden.

Jeg ser personer, hører beskjeder og ser symboler og steder, og får ofte inn nøyaktige navn på personer det er spørsmål om, enten de som fortsatt er her eller de som har gått over. Jeg har fått dokumentert personer som har eksistert og hendelser som har skjedd tidligere i hus som jeg har renset.

Jeg har mye livserfaring på godt og vondt, dette kommer godt med i forbindelse med at jeg tar inn dine og andres energier og følelser, og jeg forstår disse raskt og konkret slik at vi kjapt penser inn på rett spor med klarsynet mitt.

Jeg har hatt disse evnene hele livet, men etter at jeg bosatte meg langt ute i skogen, ble de betydelig forsterket. Da kunne jeg ikke lenger bare ha dem for meg selv, mine venner og bekjente, men jeg ville bruke evnene til å hjelpe andre.

Det er også godt for alle å vite at det finnes noe mer enn det vi kan ta og føle på, og det at det er et liv etter dette jordiske, er jo en stor trøst å vite for de som har mistet noen av sine kjære. Det vet jeg av egen erfaring.

Jeg kan også føle energier i hus og fortelle hvem som er der og eventuelt hjelpe dem over på den andre siden. Her har jeg som sagt fått dokumentert at de fleste gangene har jeg oppgitt korrekte navn, år og hendelser.

Håper å gi deg en bedre dag etter at vi har hatt en samtale.

WENCHE

Les mer om meg i Magasinet: Portrett-intervju med Wenche

Mine tilbakemeldinger

Skyttekvinne

Jeg snakket med Wenche for en stund siden. Å jeg er imponert , hadde ett par men jeg lurte på. Hun sa det ikke var noe å satse på .. men hun så en annen som ville dukke opp å hun fikk opp et navn .. å han har nå dukket opp å navnet hun sa stemte .. jeg er mål løs av Wenche s evner å nå er jeg meget spent i forhold til resten hun fortalte.. Tusen takk Wenche .. Du er virkelig dyktig og fantastisk ..

Anonym

Snakket med deg for noen dager siden. Jeg var helt på bunn i kjelleren og gråt hver dag før jeg pratet med deg. Jeg sa ikke noe annet enn at jeg ville høre om kjærligheten. Du kom inn på min eks med engang og det du fortalte videre stemte. Du sa jeg ville få en melding av han om ikke lenge og julaften kom det en melding. Veldig hyggelig melding. Akkurat som du sa. Jeg har også blitt litt roligere i kroppen etter samtalen. Så nå håper jeg at det blir mer kontakt utover og om det blir mer på nyåret. Jeg håper i hvert fall på det. Tusen takk for at jeg fikk prate med deg. Du var heller ikke ute etter å dra samtalen lengre enn nødvendig.

Gunhild

Hjertelig takk for hjelpen. Wenche er meget intuitiv og treffsikker. Med sikker «hånd» løser hun opp i følelsesmessige blokkeringer. En stor opplevelse å snakke med henne. Jeg anbefaler Wenche på det varmeste!

Axel

Hjertelig takk for hjelpen! Meget klar og treffsikker og en stor hjelp å snakke med. Anbefales på det varmeste.

Anonym

Du løser floker og er treffsikker!

Trude

Jeg har snakket med Wenche flere ganger. Hun er hyggelig, imøtekommende og treffsikker. Jeg har aldri vært i tvil om at hun formidler kontakt fra min avdøde voksne sønn. Hun har vært til stor hjelp og trøst for meg. Tusen takk, Wenche.

Britt

Kjære Wenche, du er fantastisk, du sier alt som stemmer, og kan anbefales på det varmeste.

Marianne

Kjente i kveld at jeg måtte ringe deg. Og for en dame og mange brikker falt på plass i kveld. Fortalte meg mye uten at jeg spurte. Alt stemte som du og det jeg har gått og kjent på. Det satte du ord på. Kjenner at jeg puster bedre og kan anbefale deg på det varmeste. For en klarsynt og hyggelig dame.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?