• Kanalisering og medium
  • Livsveileder og terapeut
  • Energier og husrens

Jeg ønsker å gi deg håp, trøst, veiledning og ro i sjelen

Jeg ønsker å hjelpe mennesker med mine evner som klarsynt medium, slik at de kan få håp, trøst, veiledning og ro i sjelen etter å ha hatt en samtale med meg.

Jeg ser på alle områder av livet og kan overbringe beskjeder fra kjære som har gått over til den andre siden.

Jeg ser personer, hører beskjeder og ser symboler og steder, og får ofte inn nøyaktige navn på personer det er spørsmål om, enten de som fortsatt er her eller de som har gått over. Jeg har fått dokumentert personer som har eksistert og hendelser som har skjedd tidligere i hus som jeg har renset.

Jeg har mye livserfaring på godt og vondt, dette kommer godt med i forbindelse med at jeg tar inn dine og andres energier og følelser, og jeg forstår disse raskt og konkret slik at vi kjapt penser inn på rett spor med klarsynet mitt.

Jeg har hatt disse evnene hele livet, men etter at jeg bosatte meg langt ute i skogen, ble de betydelig forsterket. Da kunne jeg ikke lenger bare ha dem for meg selv, mine venner og bekjente, men jeg ville bruke evnene til å hjelpe andre.

Det er også godt for alle å vite at det finnes noe mer enn det vi kan ta og føle på, og det at det er et liv etter dette jordiske, er jo en stor trøst å vite for de som har mistet noen av sine kjære. Det vet jeg av egen erfaring.

Jeg kan også føle energier i hus og fortelle hvem som er der og eventuelt hjelpe dem over på den andre siden. Her har jeg som sagt fått dokumentert at de fleste gangene har jeg oppgitt korrekte navn, år og hendelser.

Håper å gi deg en bedre dag etter at vi har hatt en samtale.

WENCHE

Les mer om meg i Magasinet: Portrett-intervju med Wenche

Mine tilbakemeldinger

Axel

Hjertelig takk for hjelpen! Meget klar og treffsikker og en stor hjelp å snakke med. Anbefales på det varmeste.

Anonym

Du løser floker og er treffsikker!

Trude

Jeg har snakket med Wenche flere ganger. Hun er hyggelig, imøtekommende og treffsikker. Jeg har aldri vært i tvil om at hun formidler kontakt fra min avdøde voksne sønn. Hun har vært til stor hjelp og trøst for meg. Tusen takk, Wenche.

Britt

Kjære Wenche, du er fantastisk, du sier alt som stemmer, og kan anbefales på det varmeste.

Marianne

Kjente i kveld at jeg måtte ringe deg. Og for en dame og mange brikker falt på plass i kveld. Fortalte meg mye uten at jeg spurte. Alt stemte som du og det jeg har gått og kjent på. Det satte du ord på. Kjenner at jeg puster bedre og kan anbefale deg på det varmeste. For en klarsynt og hyggelig dame.

Bjørn

På grunn av Wenche og hennes utrolige evner har vi i dag en frisk og fin datter på 1,5 år, Aurora. Dette sier mere enn 1000 ord. Mvh Bjørn

Henrikke

Kjære Wenche, Dine evner kan neppe beskrives med ord. Jeg gir deg kun stikkord, og ut i fra dette kommer du med mange detaljer. Du beskriver nøyaktige personer og hendelser, som ingen kunne ha tippet seg til. Du ga meg en klar veiledning fylt med mye kjærlighet. Det du sa hjelper meg videre, og gjorde kaotiske tanker klare. Tusen takk for en fantastisk veiledning ❤️ Ønsker deg alt godt ❤️

Mai

Tusen takk for en utrolig god samtale.Jeg fikk bare bekreftet det du etterhvert fortalte ut fra mitt spørsmål og også hva som vil skje videre. Jeg sitter her og er nærmest målløs over hva du tok inn. Anbefales virkelig og tusen tusen takk igjen💓💖🌺🕊

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?