• Spådom i nåtid, fortid og fremtid
  • Klarsynt og livsveileder
  • Finner dyr og ting

 

EN AV NORGES BESTE SPÅDAMER

Etter mange år i bransjen har jeg fått ord på meg for å være en av Norges beste spådamer. Jeg har jobbet profesjonelt som synsk, spådame og medium siden 1992 og alle mine tilbakemeldinger taler for seg selv.

Som oftest tar jeg i bruk tarotkort ved en reading for å tydeliggjøre bildet, men jeg kan arbeide både med og uten hjelpemidler da jeg er både clairvoiant og clairaudient.

Det vil si at jeg har synske evner og ser i bilder, samt at jeg også kan høre ord og setninger som er relatert til deg og ditt liv.

Dette tolker og formidler jeg til deg slik at du kan få en bedre oversikt over hva du står ovenfor nå og fremover i tid.

Mine unike evner ligger i de detaljerte og korrekte beskrivelser jeg kan gi av mennesker, steder og hendelser jeg umulig kan vite noe om... 

Hjelper også til med å se/finne dyr og gjenstander som er blitt borte.

Jeg holder kurser og forelesninger om medialitet både i Norge og Sverige.

Her er hva jeg kan hjelpe deg med:

  • spådom i nåtid, fortid og fremtid
  • klarsyn - kan gi nøyaktige beskrivelser og finner ting
  • husrens på ulike plasser (kan bookes via Magic Circle)
  • livsveiledning
  • drømmetydning

Ønsker deg velkommen til en samtale!

MINA

I Magasinet kan du lese et lengre Portrett-intervju med Mina  

Mine tilbakemeldinger

Sol

Hurra Mina, jeg fant nøkkelen! Ut i fra det du fortalte- at jeg skulle dra noe til meg og at den lå i nærheten av et skjerf i området vi gikk inn, gjorde så jeg fant den. Tusen takk! Takker også for alle de andre fine samtalene vi har hatt og vanskelige situasjoner du har hjulpet meg i.

Fornøyd skyttemann

Jeg har hatt noen gode samtaler med Mina det siste halve året. Jeg var i en salgsprosess med leiligheten min, og var spent på hvordan det skulle gå. Alt det Mina sa knyttet til dette, har vist seg å stemme i ettertid. Mina er lett å snakke med, og får deg til å slappe av.

SB

Hei! Tusen takk for all den gode energien jeg får ved å prate med deg. Samtidig merker jeg at jeg blir mentalt sterkere. Føles godt i en vanskelig tid.

Ellinor

Hei, takk for at du sa at jeg trengte kognitiv terapi. Det gjorde at jeg ble enda mer oppmerksom på hvilke automatiske tanker som styrer livet mitt. Det var en veldig viktig erkjennelse..Beklager også min reaksjon når du sa det du gjorde...

IT

Jeg er veldig takknemlig for alle råd og den støtte du gir. Du er veldig treffsikker, Mina! Er aldri i tvil om hvem jeg skal kontakte når det trengs.

Harriet

Har kontaktet Mina tre ganger via Mail. Alle tre gangene fikk jeg gode tilbakemeldinger der hun kom med detaljert info om ting som ville skje, og som har vist seg å stemme i ettertid, anbefales!

Sol

Tusen takk Mina. Har vært i kontakt med deg flere ganger. Tusen takk for god støtte, veiledning og klarsynthet i en vanskelig situasjon. Det du forteller stemmer helt på en prikk. Jeg tar kontakt igjen!🙂

Inger

Jeg hadde lett etter nøklene mine lenge og ringte Mina. Mina fant nøklene mine med en gang :-) En dyktig dame. Tusen takk, Mina.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?