Kristin

Få sms når ledig? Ring oss!

Få sms når ledig? Ring oss!

  • Klarsynt veileder og healer
  • Tarot, englekort og pendel

Hva lurer du på angående din fremtid?

Jeg tar gjerne utfordringen med å finne løsninger for deg med mitt klarsyn.

Har du plager som angst, bekymringer og blokkeringer, så healer jeg deg på det område du måtte ønske.

Her er mine verktøy som jeg jobber med:

  • Medfødt klarsyn
  • Veiledning
  • Tarot, englekort og pendel
  • Healing (Reiki 1 og 2)

Mine evner ble oppdaget allerede da jeg var 4 år, og mitt klarsyn har bare utviklet seg mer og mer med årene.

Jeg setter stor pris på å kunne få hjelpe mine medmennesker som har en vanskelig hverdag.

Ta kontakt med meg, og sammen finner vi løsninger. Husk at vår samtale er kun mellom deg og meg. 

Tar du sjansen?

Vennlig hilsen

KRISTIN


Les mer om Kristin i dette portrettintervjuet

 

Mine tilbakemeldinger

Kvinnen

Kristin er utrolig. Hun er treffsikker og har en betryggende måte å snakke til en på. Hun går rett på. sak og er rask. Tar opp og svar kommer på løpende bånd. Hun kommer med dager som vedkommende i Frankrike tar kontakt med å dette stemmer hver gang. Kjærligheten og fremtiden jobber for oss twinsouls og reunion er NÅ ❤️ Takk Kristin..

Eva

Kristin er ett alle tiders medmenneske❣️En dame jeg absolutt kunne tenkt meg å ha som en god venninne❣️Hun bruker klarsynet og healing-evnene sine til å gi trøst og lindring❤️Akkurat det jeg trengte❣️ Jordnær tilnærming, , men uten tvil med ett himmelsk godt overblikk og en meget god forståelse❣️ Hun hjalp meg til indre ro, etter at jeg har vært i krise-modus i flere uker❤️ Tusen takk❤️Anbefales på det varmeste❤️ Eva ❤️

Mai Torill. Haugen

Kristin ga meg raske og fine tilbakemeldinger. Var stiv i nakken. fikk healing. Ble så fantastisk bra. Dyktig dame. Kommer til å ringe igjen.

Anonym

Kristin er rask og får mye ut av 10 minutter, veldig trivelig og blid :) De tingene hun har sagt som jeg kan sjekke har stemt, så gjenstår det og se om resten stemmer. Jeg opplever henne som god på tid, noe som er ett stort pluss i boka! Ringer deg igjen, Kristin :)

Anonym

Har prøvd andre spåere hos Magic Circle, men det er kun Kristin som har truffet godt på situasjonen min. Sånn jeg tolker min nåværende situasjon, så treffer Kristin godt på nåtid, det hun spådde i fremtid ligger fortsatt noen uker frem så skal oppdatere når og om det skjer. Hun har også hatt rett på når vedkommende tar kontakt, kanskje +/- en dag :) Kommer til å ringe Kristin igjen, veldig sympatisk og ikke noe utenomsnakk om andre uvesentlig ting. Anbefales!

Bente

Utrolig rask, skal ikke ha noe opplysninger på forhånd annet enn tema. Per i dag ser det ikke ut som hun får rett på fremtid, men jeg håper hun får det. Jeg skal oppdatere når svaret viser seg

Pernille

Kristin er en helt fantastisk person! ❤️ Hun ser deg som menneske og kommer raskt inn på tema før du trenger å si noe. Hun gir deg en indre ro og fjerner dine bekymringer. Setter pris på all hjelp jeg har fått og gleder meg til å se hvordan det går videre. Kommer helt klart til å ringe igjen senere ❤️ Anbefaler hun på det sterkeste!

T

Eg såg øyet under meditasjonen på søndag Kristin! Tusen takk for all healing og støtte! 💛

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?