• Klarsynt Medium
  • Healer
  • Dyrekommunikasjon

Naturligt medial och andlig vägledare

Vill du bli av med stress, smärta och dålig energi, så bjuder jag in dig att ta bort det med ren kärleks-energi. Jag kan hjälpa dig att landa och sakta ner, och hinna ikapp dig själv. Även läsa av dig och svara på frågor om alla andliga saker som rör dåtid, nutid, framtid och tidigare liv.  

Chakra-rensningar genom kroppen ger väldigt mycket svar på många frågor där ofta bortgångna anhöriga och vänner meddelar sig.

Jag fick mitt andliga uppvaknande efter en anhörigs bortgång. Och därefter har jag nu fått naturliga förmågor som medium, kontakt med andra sidan, andliga guider, distans healing, husrensningar, chakra balansering & djurkommunikation. 

Kan också använda änglakort vid behov.  

Är utbildad inom transhealing/transmedium & änglahealing.   

Hälsningar från 

DANIEL

Mine tilbakemeldinger

ingvild lefstad

Veldig fornøyd! En hyggelig og imøtekommende person som kunne forstå hva jeg ville vite uten å bruke mye tid på spørsmål, og var heller ikke fordomsfull. Var både positivt og lærerikt.

VB

En helt utrolig mann! Blir som fornyet etter samtale med ham. Treffsikker og bestemt om hendelser som viser seg å stemme. Anbefales! Og renser opp!

Julie

Min hund hadde gått seg bort i skogen. Han hadde helt rett at han satt på et lite steinberg ved veien, og han var typ 100-150 ifra meg. Min pappa fant han og tok han med seg i bilen. Da jeg var i skogen og ropte på min hund, så høres det ut som jeg roper fra motsatt side pågrunn av ekkoet. Han forsøkte å finne veien hjem. Han var forvirret, redd, og ikke høy i hatten da pappa fant han sittende på berget hjelpesløs og viste selv at han ikke ble å komme seg hjem på egenhånd. Da han kom hjem så var det ikke den glade smilende hunden jeg alltid ser. Han kunne har vært et annet sted uten din hjelp. Tusentakk før att du brukte all din energi til å hjelpe meg, og til å få han hjem!

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?