• Synsk og Klarsynt
  • Tarot og Medium
  • Meget detaljerte spådommer

Den ekte Ariane fra Lightlines.no og ®GuidingAriane – Endelig tilbake

 

Første klarsynte i Norge som er merkevareregistrert som klarsynt for å beskytte sitt navn og rykte og ikke minst unike evner: ®GuidingAriane – Medfødte evner i generasjoner. Spår på norsk og engelsk.

Ekte spådom er en forutsigelse av de positive ting du ikke ante skulle skje eller tenkte på å spørre om! Dokumenterte referanser. 

Jeg brenner for at alle skal få føle den enorme gleden og livskraften som følger med å få utført og oppleve en sann og ekte spådom - og ikke minst det gode liv som følger av spådommen og prosessen med livet i oppfyllelse. Videre har jeg aktivert og lært opp flere andre synske som også er blitt landskjente.

Jeg vil vite minst mulig om din nå-situasjonen når jeg spår/gjør en kanalisering eller lesning. Jeg vil alltid kunne fortelle deg om noe i din nåsituasjon som stemmer (og som jeg umulig kan vite fra før). Dette for at du som blir spådd får tillit til at jeg virkelig ser deg og DITT liv – Ikke at du skal fortelle meg alt først. Det er alltid lettere å ha tillit til hele spådommen om fremtiden når du har fått påpekt forhold ut ifra fortid og nåtid som også bevist stemmer.

Jeg elsker jobben min, samt å kunne gi deg som kunde magiske råd som du kan følge, slik at spådommen og livet lettere går i oppfyllelse. Jeg har utarbeidet mange egne readingtyper som viser deg veien til spådommen og livet i oppfyllelse.

 

Spåtjenester innen:

Kjærlighet og Parforhold – Kjærlighets Kompatibilitetsanalyser – Relasjoner – Tankelesning  Karma-Kartlegging   Familie – Relasjoner  Karriere og Økonomi – Livsoppgaver – Healing, Aura- og Chakra-Analyser - Savnede mennesker, dyr og  gjenstander – Drømmetydning –Husrens – Din indre Gudinne – Kraftdyr - Næringsliv – Forretningsstrategier – Lederutvikling one-to-one   Finans – Rekruttering og Personalutvelgelse.

 

Arbeidsmetode:

Kanalisering – Klarsynt – Klarhørt – Klarfølt – Kjenner lukter - Leser energier – Jobber med lyset – Kroppsscanning og Healing.

Ved systematisk bruk av hjelpemidler kommer det ytterligere detaljert informasjon og presise svar: Tarot og Rune-lesninger – Orakellesninger – Aura- og Chakra-avlesninger, Pendel – Krystall-lesninger – Kraftdyr – Shamanlesninger.

 

Utdannelse:

Medfødte evner - Klarsynt og Healer

Livets Skole – Selvlært innen klarsyn, healing, Tarot og Orakelkort

Handelshøyskolen BI – Master i Strategisk Ledelse

Nevro Linguistisk Programmering – NLP – Master of Spiritual Coaching & Healing

 

Jobber som:

  • Synsk
  • Klarsynt
  • Tarot
  • Medium
  • Klarsynt
  • Healing
  • Savnede Mennesker, Dyr og Gjenstander
  • Dyrekommunikasjon

 

NAMASTE

Mine tilbakemeldinger

MAKS

TUSEN TAKK til ARIANE!! Empatisk og innsiktsfull samtale med Ariane en stund tilbake. Jeg opplevde å bli svært godt mottatt. :-) En alvorlig men også morsom samtale. Godt å høre en herlig, varm latter midt oppe i alvoret. Og hun er SÅ treffsikker som det går an å bli. Jeg er bare så imponert over klarsynet hennes. Over hva hun ser. Og med hvilken trygghet og sikkerhet hun formidler innholdet på en klar måte. Hun fortalte flere faktiske ting rundt meg som ingen vet om. Og minst av alt hun. Det var helt utrolig! Jeg oppfatter henne som faglig meget sterk! Jeg var helt i beit og usikker, men etter samtalen med Ariane kom saker og ting på plass. Jeg fikk også gode tips og råd om egen utvikling. Samtalen ga meg ro og trygghet til å stå i min hverdag og fungere igjen. Og nå gleder jeg meg bare enda mer til fortsettelsen :-). Det ene etter det andre av hva hun så, har stemt: En kontrakt ble avsluttet, det går bedre i jobb, jeg fikk høre fra han i morgen. Anbefales på det varmeste!

Siv

Ringte Ariane for ca. 2 mnd. siden. Alt hun beskrev for meg at ville skje, har skjedd. Også det som ved daværende tidspunkt virket usannsynlig at skulle skje. I tillegg er Ariane er morsom å snakke med, anbefales veldig!

Viktoria

Ariane har vært min faste i godt over 1 år! Jeg har snakket jevnlig med henne, og jeg opplevde en svært tung periode i starten av september. Dette omhandlet barna mine. Jeg ringte Ariane, og hun ga meg gode råd og kunne helt klart si at dette ville gå fint. Hun kunne fortelle meg spesifikke ting som ville skje, og de skjedde. Hun spådde blant annet at jeg ville føle meg helt trygg i starten av oktober. Og hva skjedde? Jo, jeg følte meg helt trygg. Du er en fantastisk sjel! Du har humor, men du er også direkte, og du gir en utrolig fin ro til de du snakker med. Så tusen takk for at du er du. ❤️❤️❤️❤️❤️ Skulle gitt deg så mange flere stjerner enn det som er mulig - ingen over, ingen ved siden av!

Væren89

Dette var min første samtale med Ariane. Dette var en utrolig fin og god samtale, men samtidig skremmende. Skremmende fordi hun kunne fortelle meg om ting som har skjedd tidligere og om meg som person, og det var helt riktig. Hun kunne fortelle om fremtiden, hvor jeg nå står og vipper og lurer på om jeg skal satse. Det var godt å få bekreftet at det stemte det med mine følelser og tanker rundt fremtiden. Ariane har stålkontroll! Jeg gleder meg til neste samtale! Tusen takk ☺️

Steinbukken

Så behagelig og treffsikker dame! Gir meg alltid ro i sjelen. Tusen takk for den du er. Gleder meg til alt du har sagt i fremtiden skal stemme ❤️

Skorpion

Jeg har snakket med Ariane 2 ganger nå, første gangen var i mai. Den gangen såg hun bytte av jobb og at jeg skulle møte sjelevennen min og kjærligheten. 3 mnd senere hadde jeg ny jobb og jeg har møtt en gutt som føles ut som min sjelevenn. Pratet med Ariane igjen idag og hun kunne på nytt bekrefte kjærligheten med denne gutten og hun sa at ting skjer fort med oss. Ariane er oppriktig og treffsikker, nesten skremmende hvor treffsikker hun er. Jeg anbefaler henne på det varmeste og kommer til å ringe henne tilbake igjen😊 Tusen takk for ærligheten din og dine gode råd og ikke minst for hyggelig samtale. Jeg gleder meg veldig til fortsettelsen på alt som du har sett❤️

Karma

Har snakket med Ariane et par ganger og det har vært utrolig givende. Ikkje bare spår hun veldig bra, hun kommer også med gode råd i forhold til hele prosessen. Hun får deg til å se ting fra en ny vinkel og ikkje minst går hun deg til å sjå deg sjølv og korleis en best kan utvikle seg sjølv og få det beste ut av situasjonen. Sitter igjen med mykje kunnskap og mykje god energi. Spent på veien videre 🌟 Anbefales absolutt!!

Sally

Jeg ble tipset om Ariane av en venninne. HELT FANTASTISK👏🏾💖. Har hatt to sesjoner, og ting har bare skjedd og utviklet seg etter hver gang. Gleder meg til videre veiledning og råd! HUN ER ABSOLUTT MIN FASTE💖

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?