• Synsk og Klarsynt
  • Tarot og Medium
  • Meget detaljerte spådommer

Den ekte Ariane fra Lightlines.no og ®GuidingAriane – Endelig tilbake

 

Første klarsynte i Norge som er merkevareregistrert som klarsynt for å beskytte sitt navn og rykte og ikke minst unike evner: ®GuidingAriane – Medfødte evner i generasjoner. Spår på norsk og engelsk.

Ekte spådom er en forutsigelse av de positive ting du ikke ante skulle skje eller tenkte på å spørre om! Dokumenterte referanser. 

Jeg brenner for at alle skal få føle den enorme gleden og livskraften som følger med å få utført og oppleve en sann og ekte spådom - og ikke minst det gode liv som følger av spådommen og prosessen med livet i oppfyllelse. Videre har jeg aktivert og lært opp flere andre synske som også er blitt landskjente.

Jeg vil vite minst mulig om din nå-situasjonen når jeg spår/gjør en kanalisering eller lesning. Jeg vil alltid kunne fortelle deg om noe i din nåsituasjon som stemmer (og som jeg umulig kan vite fra før). Dette for at du som blir spådd får tillit til at jeg virkelig ser deg og DITT liv – Ikke at du skal fortelle meg alt først. Det er alltid lettere å ha tillit til hele spådommen om fremtiden når du har fått påpekt forhold ut ifra fortid og nåtid som også bevist stemmer.

Jeg elsker jobben min, samt å kunne gi deg som kunde magiske råd som du kan følge, slik at spådommen og livet lettere går i oppfyllelse. Jeg har utarbeidet mange egne readingtyper som viser deg veien til spådommen og livet i oppfyllelse.

 

Spåtjenester innen:

Kjærlighet og Parforhold – Kjærlighets Kompatibilitetsanalyser – Relasjoner – Tankelesning  Karma-Kartlegging   Familie – Relasjoner  Karriere og Økonomi – Livsoppgaver – Healing, Aura- og Chakra-Analyser - Savnede mennesker, dyr og  gjenstander – Drømmetydning – Rense hus – Din indre Gudinne – Kraftdyr - Næringsliv – Forretningsstrategier – Lederutvikling one-to-one   Finans – Rekruttering og Personalutvelgelse.

 

Arbeidsmetode:

Kanalisering – Klarsynt – Klarhørt – Klarfølt – Kjenner lukter - Leser energier – Jobber med lyset – Kropps-scanning og Healing.

Ved systematisk bruk av hjelpemidler kommer det ytterligere detaljert informasjon og presise svar: Tarot og Rune-lesninger – Orakellesninger – Aura- og Chakra-avlesninger, Pendel – Krystall-lesninger – Kraftdyr – Shamanlesninger.

 

Utdannelse:

Medfødte evner - Klarsynt og Healer

Livets Skole – Selvlært innen klarsyn, healing, Tarot og Orakelkort

Handelshøyskolen BI – Master i Strategisk Ledelse

Nevro Linguistisk Programmering – NLP – Master of Spiritual Coaching & Healing

 

Jobber som:

  • Synsk
  • Klarsynt
  • Tarot
  • Medium
  • Klarsynt
  • Healing
  • Savnede Mennesker, Dyr og Gjenstander
  • Dyrekommunikasjon

 

NAMASTE

Mine tilbakemeldinger

Jomfruen 77

En vidunderkvinne i sin spå dom så flytting i mai og det stemte. Nå blir det flytting😀😀Tusen takk fantastiske kvinne magisk er du🤩🤩🙏

Fisk37

Tusen takk for de flotte samtalene❤❤😍 har fått bekreftet slik du fortalte meg❤❤ blir spennende med resten🌹🌹🌹 kommer tilbake med resten❤❤😍 du ønsker dine kunder velkommen og viser omsorg og kjærlighet. Anbefales

Karla

Ariane er trolig den personen jeg har mest tiltro til når det kommer til treffsikkerhet i sine spådommer. Jeg har hatt jevnlig kontakt med henne de siste 6 mnd., og hun har ikke tatt feil på noe! Hun sier ting som de er, men viser samtidig omsorg og tar hensyn til dine følelser. Hun er god til å lytte og er utrolig raus og omsorgsfull. Jeg anbefaler henne på det sterkeste! <3

Krepsen Marte, 24

Ariane, du treffer meg rett i hjertet, og jeg er mildt sagt på gråten. Det du forteller, kanaliserer og spår - jeg kan ikke få uttrykt nok min takknemlighet. Jeg setter så pris på alle rådene du gir, og har gitt meg til nå. Treffsikkerheten din er skremmende, og du er selve definisjonen på et vakkert menneske. Jeg ringer igjen om ikke så alt for lenge, men det vet du vel 🌸

Stjerneskudd

Gode, ærlige Ariane❤ Tusen takk for at jeg fikk prate med deg i dag. Jeg har tenkt tilbake på samtalen vår og blir helt satt ut over hvor rett du har. Du traff riktig på ALLE punkter. Jeg blir litt satt ut når jeg prater med deg og da sier du Er du der?! Jeg maser jo stadig om eksen min, men du ser jo hvor hjertet mitt hører hjemme. Jeg håper du har rett der også. Det blir spennende å se om han tar kontakt som du sier, men jeg fikk i hvert fall kjenne på en liten ro i meg akkurat på dette. Du har jo hatt rett de gangen før når jeg har pratet med deg. Jeg ringer deg om han skulle ta kontakt igjen. Jeg anbefaler deg på det varmeste uansett❤ Fikk respekt for deg i dag når du satte meg litt på plass, Jeg trengte faktisk den beskjeden. Du blir den jeg kommer til å bruke fremover❤ Du er et godt menneske å prate med Ariane❤

Stjerneskudd.

Kjære Ariane❤jeg snakket med deg før påske og var helt i sjokk og knust pga kjærligheten.vi har dessverre hatt en krangel pga misforståelse og innblanding av andre som gjorde at vi kom dit hvor vi begge skrev "vil ikke høre mer fra deg" du blir nok helt oppgitt nå for det ble du når vi pratet sammen også🙈du har lest meg helt riktig før,men akkurat nå er jeg skikkelig spent på om det blir mer kontakt mellom meg og han.du nevnte en reise med meg og han i April og håper ikke det var det siste vi sa til hverandre som var meningen bak en reise... Skulle gjerne pratet med deg en gang til for å "se"hvordan han har det nå med tanke på meg... Føler vel at jeg er glemt for godt nå etter den siste meldingen... Jeg er redd jeg har mistet han for godt nå, men av en merkelig grunn klamrer jeg meg til det lille håpet at han tar kontakt som du sa den gangen...

Gro

Særdeles dyktig på hva hun gjør! Svært treffsikker samt trygg i sin formidling! Ariane er en gave❤️

Fornøyd skyttemann

Ariane healet meg to ganger. Jeg kjente bedring ganske så fort etter behandlingen. Det største problemet er så å si helt borte, mens noe gjenstår men blir gradvis bedre.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?