• Klarsynt veileder
  • Medium og healer
  • Dyretolk

Som klarsynt veileder og dyretolk ønsker jeg å gi deg hjelpen du trenger

Jeg er norsk og spansktalende, og har jobbet innenfor det alternative siden 2007.

Hos meg får både mennesker og dyr healing. Og når jeg healer, går jeg inn i din eller ditt dyrs energibaner og finner blokkeringer som jeg løser opp, og renser chakraene.

Som klarsynt er mine områder:

Fremtid, Økonomi, Parforhold, Tvillingsjeler og Sjelevenner.

Mine spesialfelt:

  • Dyretolk – hjelper deg å forstå ditt dyr bedre
  • Sjelevenn/Tvillingsjel
  • Medium - kan få opp hvem du har kontakt med på den andre siden
  • Healer – Chakra balansering
  • Renser hus

Jeg møter både deg og dyrene med ydmykhet og empati.

Velkommen til en fortrolig samtale - YOLANDA

THE SKY IS THE LIMIT 💜

 

Mine tilbakemeldinger

Anonym

Tusen takk til deg, snakket med deg for en stund siden, og fikk bekreftet slik du fortalte🌷🌷🌷bare en ting som endret seg som ikke stemte.

Anne

Han tok kontakt slik som du sa. Men det var bare for å gratulere meg med dagen. Ikke noe mer. Så nå får jeg bare se hva som skjer videre. Savnet etter ham er stort. Og det har tatt tid for meg å finne tilbake til meg selv igjen. Det gjør det fortsatt, men jeg høyner et håp langt der ute.

Marte

Treffsikre Yolanda 🌸 snakket med deg tidligere i år vedrørende jobb og du så hvilken retning jeg skulle inn i. Jeg ville bare takke deg for oppmuntringen og rådene du ga meg på veien. Hadde det ikke vært for deg hadde jeg kanskje ikke holdt på med hva jeg gjør per dags dato. Du så inn i kjærlighetslivet mitt, og alt du sa skulle skje, skjedde. Anbefaler deg på det varmeste ❤️

Anonym

Tusen takk😍 fikk en ting til bekreftet Kommer tilbake med tilbakemeld på det som jeg venter på😄

Godedeg

Denne veileder har magiske evner og kan varmt anbefales

Anne

Takker for samtalen. Jeg merket at jeg fikk mer energi og positivitet rett etter samtalen. Og som du traff på meg. Jeg har lært at jeg skal være skeptisk til slike ting, og mange som sier de er synske bare gjetter seg fram. Du fikk opp hva jeg jobbet med. Og fargen på huset jeg leier i. Heldigvis har jeg mye som står på programmet framover nå, så jeg får bare styre skuta mi framover, og få livserfaringer.

Gullet

Tusen takk for en utrolig flott samtale🤗 Utrolig behagelig å snakke med deg❤❤ Har allerede fått sett slik du fortalte meg, gleder meg til resten😍 det blir spennende. Ringer deg nok igjen🌹 Anbefales!

Anonym

Yolanda var nesten skremmende presis i beskrivelsene sine. Hun kom overraskende kjapt med svarene sine. Blid og hyggelig under hele samtalen. Jeg ble glad og optimistisk etter samtalen.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?