• Kjærlighet og relasjoner
 • Dyrekommunikasjon
 • Medium og healer

Klarsynt livsveileder med mange faste kunder

Kjære medmenneske,

Jeg er Ella og jobber som klarsynt/medium/healer for Magic Circle.

Jeg jobber med kjærlighet som verktøy og er spesielt opptatt av selvfølelse og relasjoner. Rett og slett vårt forhold til oss selv og andre. Spesielt kjærlighetsrelasjonene. I flyt er jeg spot on på relasjonene dine og personene du dater. Jeg elsker å jobbe med dette!

Noen vil snakke om jobbmuligheter og business, mens andre igjen er engstelige og ønsker et medmenneske å snakke med. Temaene er gjerne mange.

Jeg snakker også med dyr, det har jeg gjort hele livet. Så har du et kjæledyr du ikke forstår vil jeg veldig gjerne hjelpe deg med det også.

Jeg har tidligere jobbet mange år i større internasjonale selskaper. I dag arbeider jeg som intuitiv veileder, rådgiver og skribent. Jeg er spesielt opptatt av mellommenneskelige forhold, naturmedisin, ernæring og dyrevelferd.

Jeg er nå midt i livet og fortsetter å utdanne meg innenfor det alternative hos de beste, både innenfor naturmedisin og mediumskap. Blant annet hos lærerkrefter fra Arthur Findlay College, England. Min læremester og mentor er mediumet Colin Bates ved denne skolen.

Jeg medlem av:

NSF Norsk Spiritualist Forening
NSFM Norsk Spiritualist Forening Mediumforbund
NPS Norsk Parapsykologisk Selskap
SNUI Spiritualists' National Union

NNH Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon

Jeg samarbeider med mitt spirit team og ber om å få være et redskap for den høyeste og reneste kjærlighet. Jeg ber om at alt arbeid jeg gjør møter det høyeste behov.

Jeg har hjulpet flere med mitt klarsyn gjennom årene og har mange faste kunder. Jeg vil ikke ta valgene for deg, eller fortelle hva du skal gjøre, men jeg vil fortelle deg det jeg ser. Du har en fri vilje og den er kraftfull. Så kraftfull at du kan sette deg selv fri.

Jeg vil fortelle deg hvordan jeg opplever energiflyten rundt deg, hvor du er på vei om du fortsetter slik og hvilke blokkeringer jeg ser. Jeg vil formidle hvordan du kan sette deg fri fra dette. Slik starter prosessen. Det er healing i dette.

Jeg har taushetsplikt og følger etiske regler knyttet til forbund og arbeidsplass. Ring meg da vel!

Varm hilsen fra Ella

 • Reading
 • Healing
 • Mediumskap
 • Intuitiv veiledning
 • Kosthold
 • Dyretolk
 • Husrens
 • Hjelpere/guider
 • Tidligere liv
 • Selvfølelse
 • Relasjoner
 • Kjærlighet
 • Økonomi
 • Business/strategi
 • Viktige valg

 

 

 

Mine tilbakemeldinger

Anki

Tusen takk. Livet mitt er så mye bedre nå enn det var før jeg snakket med deg for første gang i november. jeg har snakket med andre på denne siden etter den tiden, men så langt har du hatt mest rett. du sa at det skulle være så mye som skjedde i livet mitt i april/mai. Jeg satt og så på google kalenderen min her om dagen, og det var mye som skal skje framover. jeg har enda ikke funnet drømmeleiligheten, du sa jeg skulle finne i mars, men jeg er nesten daglig på visninger. Spent på om det du så om min eks og meg i siste del av året også stemmer. Det du fikk inn av nåværende energier ang ham har vist seg å stemme delvis. Skulle gjerne ha ringt deg enda en gang, men nå skal jeg spare penger for å kjøpe leilighet. Gleder meg til framtiden min nå.

Gullet

Tusen takk for samtalen Ella😍❤ jeg visste ikke hvem jeg skulle ringe, og gikk igjennom listen og du kom frem🌹 Følte at du gav mye under samtalen, varme, omsorg og kjærlighet. Ikke minst var du ærlig og direkte. Du dro heller ikke ut tiden. Mye av det du har beskrevet har skjedd. Kommer med resten av tilbakemld. på det som gjenstår. Setter utrolig stor pris på deg og dine samtaler. Ble selv rørt. Ringer deg igjen❤😍

Anki

Da jeg snakket med deg i november sa du at livet mitt skulle bli annerledes i mars/april. Jeg har tatt opp kontakten med eksen, usikker på om det er mer å hente i det forholdet siden jeg føler han er litt vag og kort når han svarer. Energien kommer sakte tilbake. Og jeg går inn i en periode hvor jeg skal ha noen korte ferier framover. Jeg har ikke fått noen ny jobb som du sa ville komme i mars, men har fått det mye bedre på den nåværende jobben min. Og jeg har heller ikke flyttet. Den rette leiligheten har ikke dukket opp enda. Dette går at jeg er litt sliten, men jeg tenker at den dukker opp snart. Litt tålmodighet. Uansett så er det en vanskelig tid å flytte i, med tanke på restriksjoner med hvor mange man kan omgås. Jeg har holdt ut så langt, så jeg klarer litt til. Jeg tenker slik nå, til tross for at jeg skulle ønske at endringene hadde skjedd for lenge siden.

Anki

I november da jeg snakket med deg så sa du at jeg ville få et annet liv i mars/april. Jeg har begynt å følt meg sterkere mentalt, og klarer se lettere på livet, til tross for at jeg er kjempelei av pandemien og restriksjoner.

Sarah

Selv om vi bare snakket i 10 min, følte jeg en helt utrolig ro etter samtalen. Da jeg ringte hadde jeg gråten i halsen, vond klump i magen og en kvalme som ikke ville slippe taket. På et underlig vis, forsvant alt da samtalen var over. Med ett, følte jeg meg sterkere og mer balansert. Tusen takk, Ella <3

Solbjørg Gjessing

Vil med dette takke for en kjempe behagelig og fin samtale. Fikk de svarene som æ lurte på og hun fikk mæ til å le igjen. Æ glede mæ til fremtiden. Ella får mine beste anbefalinger.🤗 Stor bamseklem.😍

Anne

Dette er andre gangen jeg ringer til Ella. Veldig hyggelig dame og snakke med. Jeg føler jeg får mer ut av en halvtime med henne enn med en time hos psykologen. Jeg ringte henne fordi jeg føler at livet mitt har stoppet opp, uansett hva jeg prøver. Hun hjalp meg til å se framover. Og hun sa at alt ble bedre. Vet ikke om alt hun fikk inn av energier stemmer, men jeg er veldig spent på framtiden nå.

Anne

Dine råd i november er det som får meg til å se framover. Uansett om det du så stemmer eller ikke, så vet jeg nå at det blir bedre tider. må bare komme meg igjennom de først. Og det er det som er tøft. Som helsearbeider er en en slags utsatt gruppe nå, da jeg ikke vil risikere å bli smitta med korona og så dra det med meg på jobb og smitte sårbare pasienter. Derfor har jeg på en måte gått i isolasjon de siste 10 mnd.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?