• Veivalg og relasjoner
  • Klart svar med og uten tarot
  • Spirituell veileder

Jeg får direkte beskjeder som jeg formidler videre til deg

Daniella heter jeg og er så heldig å ha en gave som gir innsikt utover det vanlige. Det åndelige og for mange “overnaturlige” har vært en del av mitt liv siden jeg var liten. Trodde lenge at andre også så det jeg så. Jeg kommer fra en slekt med samiske aner og det er en stor del av den jeg er i dag.

Jeg lever i den troen at det vi møter i dette liv er vi ment å møte og det er opp til oss hvordan vi møter det. Alt skjer av en grunn.

Jeg kan hjelpe deg til å komme frem til de svarene og mulige veivalg du står ovenfor. Har du mistet noe som f eks en gjenstand så kanskje jeg kan hjelpe deg.

Jeg kan bruke tarotkort under samtale med deg, men får også opp direkte beskjeder, bilder og forskjellig symbolikk. Jeg kan til tider også ta inn avdøde som ønsker å gi beskjed. Stiller meg helt åpen for hva enn som måtte komme under en samtale og til tider blir jeg overrasket over det som blir videreformidlet. Jeg er meget takknemlig for å kunne gi deg de råd og hjelp som situasjon tilsier.

Ved å bruke de hjelpemiddel som situasjonen tilsier blir svarene på dine spørsmål mer tydelig og gjør forhåpentligvis din vei videre lettere… Jeg vet at jeg vil gjøre mitt beste for deg.

Daniella

Mine tilbakemeldinger

Gullet

Tusen takk for en nydelig samtale❤❤❤ varm og omsorgsfull du er😍😍❤❤❤ alltid hyggelig å prate med deg, disse minuttene går så fort. Fikk mye bekreftet av det du sa, spennende med resten🤗 har snakket med Daniella over lang tid, og hun bør prøves😍 hun er ydmyk og respekterer sine kunder med hele sitt hjerte. Hun gir alt hun har❤❤ med kjærlighet.

Mine

Tusen takk for en god samtale! Jeg kikket gjennom hvem jeg kunne ringe, og valget falt på Daniella. Hun var treffsikker og lett å prate med. Jeg fikk bekreftet det jeg trengte, uten å si noe. Den bekreftelsen gjør at jeg kan gå videre, og muligens en dag nyte livet. Ydmykt takk!

Maibritt

Tusen takk,- det ble slik du sa- igjen. Så hyggelig at du tar tråden og kjenner igjen situasjonen - alt bra nå :-) :-)

Sarah

Tusen takk for at du hjalp meg med å få klarhet! Daniella er et nydelig menneske, og hun klarte å lese min situasjon helt perfekt. :-)

Gull

Tusen takk for utrolig hyggelig samtale❤😍 vil bekrefte at det du sa har begynt å skje. Er så rørt etter å ha snakket med deg😊🤗 har snakket med Daniella opp gjennom årene og hun bør anbefales🌹 du møter henne med omsorg og varme❤ hun sender deg lys og kjærlighet😍

Anonym

Tusen takk for samtalen, det ene du bekreftet stemte ikke igjen😔 spennende med resten🌹

Anonym

Tusen takk, fikk en ting bekreftet. 💕❤Det andre du beskrev stemte ikke denne gangen😔

Sunrise

Utrolig treffsikker💕🌹 Hun er veldig flink, tar deg med en gang uten å bruke tid. Hun har mye varme og omsorg, hun gir deg kjærlighet. Fikk bekreftet slik som du beskrev❤💕 Spennende med resten. Anbefales❤

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?