• Veivalg og relasjoner
  • Klart svar med og uten tarot
  • Spirituell veileder

Jeg får direkte beskjeder som jeg formidler videre til deg

Daniella heter jeg og er så heldig å ha en gave som gir innsikt utover det vanlige. Det åndelige og for mange “overnaturlige” har vært en del av mitt liv siden jeg var liten. Trodde lenge at andre også så det jeg så. Jeg kommer fra en slekt med samiske aner og det er en stor del av den jeg er i dag.

Jeg lever i den troen at det vi møter i dette liv er vi ment å møte og det er opp til oss hvordan vi møter det. Alt skjer av en grunn.

Jeg kan hjelpe deg til å komme frem til de svarene og mulige veivalg du står ovenfor. Har du mistet noe som f eks en gjenstand så kanskje jeg kan hjelpe deg.

Jeg kan bruke tarotkort under samtale med deg, men får også opp direkte beskjeder, bilder og forskjellig symbolikk. Jeg kan til tider også ta inn avdøde som ønsker å gi beskjed. Stiller meg helt åpen for hva enn som måtte komme under en samtale og til tider blir jeg overrasket over det som blir videreformidlet. Jeg er meget takknemlig for å kunne gi deg de råd og hjelp som situasjon tilsier.

Ved å bruke de hjelpemiddel som situasjonen tilsier blir svarene på dine spørsmål mer tydelig og gjør forhåpentligvis din vei videre lettere… Jeg vet at jeg vil gjøre mitt beste for deg.

Daniella

Mine tilbakemeldinger

Linn

Kontaktet Danielle pga at katten vår ikke hadde kommet hjem. Fikk beskjed om at den var på en vandring og ville komme hjem. Hun ga detaljerte beskrivelser av nærområdet som stemte med en prikk. Katten vår kom hjem etter to uker, glad og fornøyd😃

Monica

Daniella - tusen takk for hjelpen med å finne vår hund som rømte! Vi fant den nøyaktig på plassen som du beskrev! Takk for all oppfølging i etterkant, og for at du roet ned hunden og oss mens letingen pågikk. Jeg er utrolig takknemlig og vil anbefale deg til ALLE som er fortvilet over et dyr som har blitt borte om å kontakte deg. Tusen takk igjen <3

Anonym

Utrolig dyktig og treffsikker😍😘 Anbefales

Anonym

Tusen takk for samtalen😍😍fikk bekreftet akkurat slik du beskrev🌹dyktig og treffsikker😍blir rørt😍Anbefales😍

Mette

Fantastisk dyktig❤🙏❤ Anbefales🤗

Rose

Tusen takk for den fine samtalen💕😍 Fikk bekreftet slik du beskrev situasjonen💕 Blir alltid rørt etter å ha snakket med deg😍blir alltid i mot med varme og kjærlighet av deg hver gang jeg snakker med deg😍 Anbefales💕

Tina

Gav mig svaren jag behövde idag. Tack Daniella :)

Engel

Tusen takk for samtalen😍💕 Du hjalp meg med å se situasjonen og veien videre💕 Fikk bekreftet en ting i dag slik du beskrev💕

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?