• Klarsynt veileder
  • Kanalisering
  • Skytsengler & tarot

Min drivkraft er kjærligheten

Jeg formidler til og fra den andre siden, jeg spår i tarot og jeg har en veldig sterk intuisjon som jeg bruker for å hjelpe deg videre.

Min drivkraft er kjærligheten og ved hjelp av den er det alltid gode råd og løsninger å finne. Jeg er rask til å lokalisere og få kommunikasjon med din skytsengel og jeg har sterke bånd med det åndelige.

Jeg arbeider også under strenge regler for hensyn, respekt og selvfølgelig taushetsplikt. Jeg hjelper deg med det meste innen kjærlighet, sorgprosesser, snu negative tanker og mellommenneskelige relasjoner. Jeg er glad i mine medmennesker, og min største glede er å hjelpe andre! Og du skal vite at med meg kan du snakke om absolutt alt, jeg er interessert i deg som menneske, og små og store problemer er like viktige.

Om du trenger meg så bare ring!

Med kjærlig hilsen LISE

 

 

Mine tilbakemeldinger

vekten

6 stjerner blir for lite til lise tusen takk ..du er unik.

Lise

Samtalen med deg i dag var bare helt fantastisk! Du bekrefter mine følelser og gir meg håp for fremtiden. Følte at du så meg som person, og håper veldig at det du sa til meg stemmer. Jeg spurte om kjærlighet og fikk samtidig ett godt råd yrkesmessig. Anbefaler deg sterkt til andre. Nå gleder jeg meg til fremtiden.

Senada

Hei kjære Lise <3 Tusen takk for den samtalen, som vi hadde. Du er så god og kjærlig Lise <3 Tusen takk for all trøst og kjærlighet jeg fikk fra deg <3 Håper inderlig du kan hjelpe meg og sønnen min at vi blir forenet igjen <3 Takknemlig for all den hjelpen jeg fikk fra deg <3

Marte

Jeg sitter inne med mye følelser og tanker etter samtalen vår. Den forløste mange sår og var veldig oppklarende. Tusen takk Lise. Jeg er mer takknemlig enn hva ord kan uttrykke 🌟❤️ Planeten vår trenger flere mennesker som deg!

Natalie

Eg sette så sinnsykt stor pris på vår samtale. Eg har aldri klart å gi meg ut sånn som eg gjor med deg. Du betrygga meg og ga meg ein varme gode følelse. Du roa meg ner og du fekk meg tebake fra panikk te stabilitet. Du såg meg, du hørte meg og du ga meg bekreftelse på at det eg ønske å gjør ikkje e feil, eller at mine eller min relasjon e feil. Det e rett og du ga meg mitt svar og min sannhet stemme. Tusen takk for at du løfta meg opp for å klara å løfta min kjæreste kjære opp. Uden deg så ville me våre villt på sti uden å veda ka som e rett. Stor klem. Du e best. Me snakkes igjen <3

Hanne

Jeg syns Lise er oppmuntrende, positiv og herlig dame. Hun vil jeg bruke videre også. Anbefales sterkt.

Varmeny

Wow, stemmen din er så oppmuntrende og har en enorm styrke som ga meg sterk tillit og tro på den jeg er og det jeg er i. Jeg var så bekymret og hadde ristende kropp da jeg ringte til deg. Og alt snudde seg til det stikk motsatte i samtalen. Jeg fikk så mange gode ord og god hjelp fra deg, at jeg føler meg overøst med masse kjærlighet, omsorg og styrke. Det er akkurat det jeg trengte å føle på og høre akkurat nå. Du er spot on på å forstå meg riktig og menneskene jeg er glad i. Det traff meg rett og gjorde at hele samtalen var verdifull for meg😃 Jeg er utrolig takknemlig og glad for at jeg ringte deg, for det var akkurat det jeg trengte nå og er en samtale som blir husket❤️ Jeg gleder meg til neste samtale, og tusen hjertelig takk for at du er den du er óg🥰

Kristin Nomi

Spot on!

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?