• Klarsynt veileder
  • Kanalisering
  • Skytsengler & tarot

Lise sin drivkraft er kjærligheten!

Hun formidler til og fra den andre siden, spår i tarot og har en veldig sterk intuisjon som hun bruker for å hjelpe deg videre.

Hennes drivkraft er kjærligheten og ved hjelp av den er det alltid gode råd og løsninger å finne. Hun er rask til å lokalisere og få kommunikasjon med din skytsengel og har sterke bånd med det åndelige.

Hun arbeider også under strenge regler for hensyn, respekt og selvfølgelig taushetsplikt. Hun hjelper deg med det meste innen kjærlighet, sorgprosesser, snu negative tanker og mellommenneskelige relasjoner. Hun er glad i sine medmennesker, og hennes største glede er å hjelpe andre! Og du skal vite at med Lise kan du snakke om absolutt alt, hun er interessert i deg som menneske, og små og store problemer er like viktige.

Du er hjertelig velkommen til en samtale med LISE

Mine tilbakemeldinger

Lion

Spot on! Anbefales på det sterkeste ❤️

Engel

Tusen takk for samtalen, noe av det du beskrev stemte, men ikke resten

A

Utrolig takknemmelig for hjelpen. Kommet langt på det følelsesmessige plan. Du er en Engel! Støtten jeg får av deg betyr utrolig mye.

Anonym

Kjære vakre deg..takk for all hjelp og veiledning ❤🙏🏽 Jeg er overrasket over hvor klart du ser og hvor presis du er. Du oppriktig bryr deg, og etter hver samtale kjenner jeg meg styrket 🙏🏽 Kommer til å ringe deg igjen når jeg opplever at det stormer rundt meg.

Prinsessa

Tusen takk for herlig samtale, du hadde helt rett 🥰🤩 Nå gleder jeg meg veldig til fortsettelsen. Du er unik 🙏

Marianne

Tusen takk for all hjelpen jeg har fått til både meg og mine dyr! Du ser alt mulig og har hjulpet meg veldig igjennom vanskelige situasjoner. Du en fantastisk, motiverende og god person ❤️

vekten

6 stjerner blir for lite til lise tusen takk ..du er unik.

Lise

Samtalen med deg i dag var bare helt fantastisk! Du bekrefter mine følelser og gir meg håp for fremtiden. Følte at du så meg som person, og håper veldig at det du sa til meg stemmer. Jeg spurte om kjærlighet og fikk samtidig ett godt råd yrkesmessig. Anbefaler deg sterkt til andre. Nå gleder jeg meg til fremtiden.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?