• Kjærlighet, jobb og økonomi
  • Fjernhealing
  • Selvutvikler

Spesialist i selvutvikling og fjernhealing

Mitt navn er Annikken. Jeg har jobbet innenfor det alternative miljøet siden 1999. Har medfødte evner, og healer med sterk energi. Jobber mye med fjernhealing over tlf. med gode tilbakemeldinger. Jeg er veldig dyktig til å se mønster, hendelser og blokkeringer i dette livet, tidligere liv,  i celleminnet, og forløse disse.

Hvis du er interessert i selvutvikling, så kan du ringe meg.

Jeg er klarsynt, leser energi og bruker tarotkort. Hjelper deg med det meste innen kjærlighet, jobb, økonomi og lidelser (smerter, angst, frykt, frustrasjon, negative tanker osv.) Har hjulpet mange med kroppslige/mentale og følelsesmessige problemer. 

Jeg bruker masse tid på selvutvikling, Hvis jeg kjenner en uro, følelse, smerte, eller hendelser som ikke er gode, så vil jeg gjerne finne ut mer om dette.

Det kan komme tanker, ord eller bilder som gir meg mer bevissthet og forståelse i forhold til hva jeg står i. Jeg finner videre ut hva som ligger bak som årsak, og finner etter hvert kjernen til hvorfor det har oppstått, og hva man kan gjøre videre. Gamle ting blir forløst så man finner tilbake til seg selv, til glede, indre frihet og kjærlighet.

For meg har dette blitt en livsstil, og min livsoppgave er å hjelpe andre til å forstå seg selv og ta tilbake den kraften de har mistet i løpet av mange liv i undertrykkelse, frykt, mørke og lidelse.

Masse lys og masse varme!

Les mer om meg i Magasinet: Portrett-intervju med Annikken

 

Mine tilbakemeldinger

Kari

Hei du 🙂 Jeg har snakket med deg noen ganger. Jeg liker at du er ærlig å sier som det er. Jeg har ikke funnet mannen i mitt liv. Men! Jeg har fulgt rådene sine! Om å tørre og våge. Så får jeg se om han dukker opp.

L

Jeg har snakket med så mange her, men dette er første gangen jeg skriver. Takk for en kjempe oppløftende samtale, Annikken. Du er ærlig, og beskriver personer og situasjonen helt riktig. Du er også varm og forståelsesfull.. det gjorde virkelig godt å snakke med deg. Anbefales!!

Madeleine

Genuin, tilstedeværende og empatisk. Holdt seg innenfor tema uten å sveve ut i masse andre saker, eller dra ut tid. Når det var spørsmål om noe annet var det relevant til tema. Anbefales!

Sandra

Tusen takk for fantastisk fjernhealing tidligere idag. Utrolig takknemlig🙏❤️

Sandra

Trygg, ærlig og nydelig dame Ikke opptatt av å holde samtalen gående pga av pengene. Nå er påsken reddet❤️

Sandra

Fanget opp ganske fort hva, hvem, hvordan problemet var og gav gode råd. Ærlig på en flott måte! Tusen takk🙏 Ringer igjen!

Cathrine Grande

Godt å få råd å når man trenger det. Setter pris på det❤️🥰

Marte

Jeg vil takke for en fin samtale. Med et stikkord peiler du deg inne på alle følelsene mine. Samtalen vår ga meg sånn ro og de verktøyene du ga meg har jeg tatt i bruk med effekt. Du er tvers igjennom et virkelig godt menneske og jeg vil sette pris på denne samtalen i lang tid ❤️

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?