• Relasjoner, jobb og kjærlighet
  • Egne hjelpere/tarotkort
  • Spirituell veileder

Det spirituelle er en helt naturlig del av Inga sitt liv.

Inga er en voksen dame fra vår nordligste landsdel, og som ved hjelp av sine evner ønsker å bistå deg på en best mulig måte.
I hennes familie har sterke evner gått i arv i generasjoner, og kommet mange til god hjelp. Landsdelen hun kommer fra forbindes ofte med mystikk, og menneskene i nord er nok kanskje mer åpne for alt det som finnes mellom himmel og jord enn hva folk ellers i landet er.

Som barn lærte Inga tidlig at ånder (spøkelser), vardøger, klarsyn og lignende, var helt naturlig og ikke noe å være redd for. Like naturlig var det at noen mennesker hadde evner til å kunne helbrede sykdom og plager. Og til og med stoppe blod!

I voksen alder ble det spirituelle en helt naturlig del av Inga sitt liv. Hun bruker sin sterke intuisjon i alle sammenhenger, og i tillegg mottar hun åndelig hjelp i sitt arbeid.

Hun er meget trygg og sikker i det hun driver med, og ser raskt hva som omgir deg angående relasjoner, jobb, kjærlighet og andre spørsmål du måtte ha.

Når Inga snakker med sine kunder, benytter hun seg av sitt klarsyn og hjelp fra sine «hjelpere». Til å åpne opp for dette, bruker hun sine tarotkort.

Ring INGA for en spennende samtale!

Mine tilbakemeldinger

Anonym

Fantastisk flott dame å snakke med❤️ Tok inn situasjonen raskt❤️ Alt hun formidlet stemte 👍 Anbefales på det sterkeste👍 Kommer til å ringe Inga igjen💕 Tusen takk❤️

Anita

En av de flinkeste 👌 Har hatt mye rett i det ho spår, og har hjulpet meg mang en gang, dønn ærlig, anbefales på det sterkeste😊

Elbjørg

Fantastisk hyggelig dame,behagelig stemme,eg fikk en indre ro etter å ha pratet med henne ,treffsikker .anbefales på det varmeste,ja hun vet virkelig hva hun holder på med.

Marianne

Tusen takk for en fin samtale. Du ser løsninger for meg. Er en varm og empatisk person med ditt klarsyn. Kan absolutt anbefales.

Mai

Takk Inga for ditt klarsyn og din eiegode varme♥️Du gav meg svar på mange spørsmål uten at jeg stilte direkte spørsmål men ønsket kun å belyse et tema. Jeg fikk ikveld svar på det ene og venter spent på det andre. Takk for din varme og omtanke, ditt klarsyn og din evne til å ta inn situasjon uten videre opplysninger. Takk og jeg anbefaler deg videre🌹♥️

Anonym

Tusen takk for en fin samtale Inga. Den hjalp meg mye og alt det du sa om meg stemmer Du viste empati og var veldig hyggelig.

Anonym

Inga er fantastisk flink og behagelig dame å snakke med. Har ringt Inga over en del år. Fått mange råd som jeg har fulgt. Det har vært lurt å følge. Det Inga har sett i fremtid har stemt. Nesten skremmende. Den dame vet virkelig hva hun driver med.

Zhanna

Tusen takk for samtale))))

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?