• Synsk og Klarsynt
  • Tarot og Medium
  • Meget detaljerte spådommer

Den ekte Ariane fra Lightlines.no og ®GuidingAriane – Endelig tilbake

 

Første klarsynte i Norge som er merkevareregistrert som klarsynt for å beskytte sitt navn og rykte og ikke minst unike evner: ®GuidingAriane – Medfødte evner i generasjoner. Spår på norsk og engelsk.

Ekte spådom er en forutsigelse av de positive ting du ikke ante skulle skje eller tenkte på å spørre om! Dokumenterte referanser. 

Jeg brenner for at alle skal få føle den enorme gleden og livskraften som følger med å få utført og oppleve en sann og ekte spådom - og ikke minst det gode liv som følger av spådommen og prosessen med livet i oppfyllelse. Videre har jeg aktivert og lært opp flere andre synske som også er blitt landskjente.

Jeg vil vite minst mulig om din nå-situasjonen når jeg spår/gjør en kanalisering eller lesning. Jeg vil alltid kunne fortelle deg om noe i din nåsituasjon som stemmer (og som jeg umulig kan vite fra før). Dette for at du som blir spådd får tillit til at jeg virkelig ser deg og DITT liv – Ikke at du skal fortelle meg alt først. Det er alltid lettere å ha tillit til hele spådommen om fremtiden når du har fått påpekt forhold ut ifra fortid og nåtid som også bevist stemmer.

Jeg elsker jobben min, samt å kunne gi deg som kunde magiske råd som du kan følge, slik at spådommen og livet lettere går i oppfyllelse. Jeg har utarbeidet mange egne readingtyper som viser deg veien til spådommen og livet i oppfyllelse.

 

Spåtjenester innen:

Kjærlighet og Parforhold – Kjærlighets Kompatibilitetsanalyser – Relasjoner – Tankelesning  Karma-Kartlegging   Familie – Relasjoner  Karriere og Økonomi – Livsoppgaver – Healing, Aura- og Chakra-Analyser - Savnede mennesker, dyr og  gjenstander – Drømmetydning – Rense hus – Din indre Gudinne – Kraftdyr - Næringsliv – Forretningsstrategier – Lederutvikling one-to-one   Finans – Rekruttering og Personalutvelgelse.

 

Arbeidsmetode:

Kanalisering – Klarsynt – Klarhørt – Klarfølt – Kjenner lukter - Leser energier – Jobber med lyset – Kropps-scanning og Healing.

Ved systematisk bruk av hjelpemidler kommer det ytterligere detaljert informasjon og presise svar: Tarot og Rune-lesninger – Orakellesninger – Aura- og Chakra-avlesninger, Pendel – Krystall-lesninger – Kraftdyr – Shamanlesninger.

 

Utdannelse:

Medfødte evner - Klarsynt og Healer

Livets Skole – Selvlært innen klarsyn, healing, Tarot og Orakelkort

Handelshøyskolen BI – Master i Strategisk Ledelse

Nevro Linguistisk Programmering – NLP – Master of Spiritual Coaching & Healing

 

Jobber som:

  • Synsk
  • Klarsynt
  • Tarot
  • Medium
  • Klarsynt
  • Healing
  • Savnede Mennesker, Dyr og Gjenstander
  • Dyrekommunikasjon

 

NAMASTE

Mine tilbakemeldinger

J

Ariane, jeg må si at jeg kan krysse av for ett par ting allerede av hva du forrige uke sa kom til å skje :D Du foretok en reading på meg og min andre part, og du så at han etter en stillere periode kom mer på banen nå. Det trodde jeg ikke når jeg snakket med deg, men det skjedde allerede dagen etter jeg snakket med deg (og som du sa kom til å skje dagen etter). Nå virker han mer på, møte kom ett par dager etter du sa det skulle skje, men jeg regner det for en innertier allikevel :) Det er også ett par andre ting som også har skjedd som du så kom til å skje. Nå gleder jeg meg til fortsettelsen og jeg kommer til å ringe deg når du er tilbake fra ferie for en oppdatering. Du er gull verdt :)

J

Ariane virket veldig troverdig, hun ville ikke ha noe informasjon på forhånd og det ga hun klar beskjed om etter at jeg sa jeg ønsket informasjon rundt en mann. Bare det var for mye informasjon for henne! Hun så hvordan situasjonen er pr i dag og hvordan den skulle bli fremover. Nåtid tok hun veldig bra inn, akkurat sånn som jeg oppfatter den. Jeg sa ingenting om hva jeg hadde gjort i nåtid/nær fortid, men hun så at jeg hadde gjort noe for å gjøre han usikker. Jeg fikk ikke stilt alle spørsmålene jeg hadde, så jeg skal ringe snarlig igjen. Akkurat nå ser situasjonen litt håpløs ut, men jeg håper den løser seg sånn som Ariane sa. Hun så også at det lå en annen mann i min aura fra tidligere, en mann med barn. Og det er en tidligere flamme jeg ofte tenker på. Dette kunne hun ikke ha visst. Jeg skal oppdatere fortløpende så snart jeg har mulighet for å sjekke om Ariane har rett på fremtidsspådomene sine :)

Fisk37

Tusen takk for en utrolig morsom og flott samtale❤🌹. Du beskrev ting uten at jeg nevnte det🌷. Utrolig behagelig å snakke med har snakket med deg flere ganger og du er utrolig treffsikker. Fikk bekreftet masse fra forrige samtale. Spennende med resten etter dagens samtale. Ariane bør prøves!

Tvillingen

Kjenner meg så beroliget etter samtalen. Jeg håper så at spådommen stemmer til slutt😅. Har håpet og håpet og ventet lenge nå. Men likavel sitter jeg igjen med med en så god følelse, og kjenner mig glad og fikk ny energi. Tusen tack for at du er du og for samtalen

090950

Takk for din store kapasitet.

Lufttegnet

Helt fantastiskt og prate med, jeg følte meg rolig etterpå. Kjempehyggelig samtale satte stor pris på den. Desverre stemte ikke spådomen om kjærligheten, men men hyggelig samtale var det!

Krepsen Marte 24

Igjen så ble vi brutt 😅 Men jeg ville bare takke deg nok en gang for all hjelpen du har gitt meg til nå. All innsikt, råd, ærlighet og støtte - jeg er så takknemlig. Alt du har spådd har vært spot on. Og det du spår som gjenstår å skal skje, gleder jeg meg til. Det har vært en hard og tøff tid, men du har fått meg igjennom den og nå har jeg my giv. Den nye starten er i gang, og jeg gleder meg til hva som står i vente ❤️ Du er rett og slett et fantastisk godt menneske med utrolige evner og morsom humor. Tusen tusen takk. Jeg ringer igjen ved en senere anledning, men det vet du vel 🌸

Rosehjertet

Annbefaler alle til å prøve healing me Ariane, fantastisk opplevelse ♥️🌹

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?