klarsynte ariane

Ariane

klarsynte ariane

Få sms når ledig? Ring oss!

Få sms når ledig? Ring oss!

 • Synsk og Klarsynt
 • Tarot og Medium
 • Meget detaljerte spådommer

Den ekte Ariane fra Lightlines.no og ®GuidingAriane.

Første klarsynte i Norge som er merkevareregistrert som klarsynt for å beskytte sitt navn og rykte og ikke minst unike evner: ®GuidingAriane – Medfødte evner i generasjoner. Spår på norsk og engelsk.

Ekte spådom er en forutsigelse av de positive ting du ikke ante skulle skje eller tenkte på å spørre om! Dokumenterte referanser. 

Ariane brenner for at alle skal få føle den enorme gleden og livskraften som følger med å få utført og oppleve en sann og ekte spådom - og ikke minst det gode liv som følger av spådommen og prosessen med livet i oppfyllelse. Videre har hun aktivert og lært opp flere andre synske som også er blitt landskjente.

Hun vil vite minst mulig om din nå-situasjonen når hun spår/gjør en kanalisering eller lesning. Hun vil alltid kunne fortelle deg om noe i din nåsituasjon som stemmer (og som hun umulig kan vite fra før). Dette for at du som blir spådd får tillit til at hun virkelig ser deg og DITT liv – Ikke at du skal fortelle henne alt først. Det er alltid lettere å ha tillit til hele spådommen om fremtiden når du har fått påpekt forhold ut ifra fortid og nåtid som også bevist stemmer.

Ariane elsker jobben sin, samt å kunne gi deg som kunde magiske råd som du kan følge, slik at spådommen og livet lettere går i oppfyllelse. Hun har utarbeidet mange egne readingtyper som viser deg veien til spådommen og livet i oppfyllelse.

Spåtjenester innen:

Kjærlighet og Parforhold – Kjærlighets Kompatibilitetsanalyser – Relasjoner – Tankelesning – Karma-Kartlegging – Familie – Relasjoner – Karriere og Økonomi – Livsoppgaver – Healing, Aura- og Chakra-Analyser - Savnede mennesker, dyr og gjenstander – Drømmetydning – Rense hus – Din indre Gudinne – Kraftdyr - Næringsliv – Forretningsstrategier – Lederutvikling one-to-one – Finans – Rekruttering og Personalutvelgelse.

Arbeidsmetode:

Kanalisering – Klarsynt – Klarhørt – Klarfølt – Kjenner lukter - Leser energier – Jobber med lyset – Kropps-scanning og Healing.

Ved systematisk bruk av hjelpemidler kommer det ytterligere detaljert informasjon og presise svar: Tarot og Rune-lesninger – Orakellesninger – Aura- og Chakra-avlesninger, Pendel – Krystall-lesninger – Kraftdyr – Shamanlesninger.

Utdannelse:

Medfødte evner - Klarsynt og Healer

Livets Skole – Selvlært innen klarsyn, healing, Tarot og Orakelkort

Handelshøyskolen BI – Master i Strategisk Ledelse

Nevro Linguistisk Programmering – NLP – Master of Spiritual Coaching & Healing

Jobber som:

 • Synsk
 • Klarsynt
 • Tarot
 • Medium
 • Klarsynt
 • Healing
 • Savnede Mennesker, Dyr og Gjenstander
 • Dyrekommunikasjon

Velkommen til en samtale med ARIANE

Mine tilbakemeldinger

Vekten

Etter flere samtaler er jeg imponert av treffsikkerheten du viser. Både mindre og større ting skjer til og med på enkelte datoer du spådde. Jeg mottok også en kraftig healing for en type magesmerte som forsvant og jeg har vært bra for den type smerte siden, også min tennisalbue er nesten helt bra etter en runde med healing. Jeg håper at resten av dine spådommer inntreffer med full styrke snart 😇 Jeg vil anbefale alle og motta en slik type healing for den kan flytte fjell. Tusen hjertelig takk, ser frem til fortsettelsen 💫

A N

Dette har vært en stor prosess og veien lang. Med riktig veiledning har jeg kommet langt. Du sa jeg kommer til å oppnå kommunikasjon, det gjorde jeg til riktig tid. Takk!

A

Du spådde meg i sommer ang en fyr. Du så ny jobb på han, men nå tror jeg det gjelder meg. Er nå i en jobbsøkerprosess☺️ Men kjærligheten med den mannen stemte ikke, men i dag er jeg glad for det!

Skorpionen

Jeg møtte deg for første gang for 15 år siden. Du spådde far til mine barn (selv om det i en lengre periode var helt utenkelig at det skulle bli han), du spådde min datter før jeg visste det selv og du har fulgt meg i perioden 2010-2017 og hendelser der som var viktig for meg. Nå har jeg igjen lyttet til dine ord. Spådommen er helt konkret og den er tidfestet, men det beste med den er at i bunn ligger troen på mennesket og at vi kan forandre oss. Alt med kjærligheten som kraft og inspirasjon. Uansett hva som skjer, Ariane, så vet jeg nå etter 8 måneder med frykt at jeg klarer å gå videre med ro i hjertet og et åpent sinn ❤️ Til våre veier krysser igjen ❤️

S

Veldig detaljrik, veldig flink til å fange opp det som er rundt deg, så det er imponerende og noen små spådommer har stemt, men på utfallet av kjærligheten tok hun feil, og det til tross for mange lesninger.

A N

Har blitt guidet av Ariane en god stund. Og spådommen er spot on! Men healingen har lagt grunnlaget for dette. Jeg har fått renset mine chakra samt fått en mer balansert tilværelse og ikke yter motstand mot universet. Om du ikke har gjort det før anbefaler jeg deg på det sterkeste. Invester i deg selv. Takk Ariane for at du er her 😊

A N

Snakket med Ariane om min meget kompliserte situasjon i ekteskapet. Kom med veldig fin guidline samt resonerte med hva jeg har opplevd og min situasjon. Gode råd og til stor hjelp. Allerede forbedringer.

Lene

Jeg snakket med Ariane for første gang igår. Og det var som å snakke med en god venninne. Så mange gode råd og fine ord. Jeg følte meg så bra etter samtalen med deg. Tusen takk 🙂 du er helt super 🥰

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?