• Synsk og Klarsynt
  • Tarot og Medium
  • Meget detaljerte spådommer

Den ekte Ariane fra Lightlines.no og ®GuidingAriane – Endelig tilbake

 

Første klarsynte i Norge som er merkevareregistrert som klarsynt for å beskytte sitt navn og rykte og ikke minst unike evner: ®GuidingAriane – Medfødte evner i generasjoner. Spår på norsk og engelsk.

Ekte spådom er en forutsigelse av de positive ting du ikke ante skulle skje eller tenkte på å spørre om! Dokumenterte referanser. 

Jeg brenner for at alle skal få føle den enorme gleden og livskraften som følger med å få utført og oppleve en sann og ekte spådom - og ikke minst det gode liv som følger av spådommen og prosessen med livet i oppfyllelse. Videre har jeg aktivert og lært opp flere andre synske som også er blitt landskjente.

Jeg vil vite minst mulig om din nå-situasjonen når jeg spår/gjør en kanalisering eller lesning. Jeg vil alltid kunne fortelle deg om noe i din nåsituasjon som stemmer (og som jeg umulig kan vite fra før). Dette for at du som blir spådd får tillit til at jeg virkelig ser deg og DITT liv – Ikke at du skal fortelle meg alt først. Det er alltid lettere å ha tillit til hele spådommen om fremtiden når du har fått påpekt forhold ut ifra fortid og nåtid som også bevist stemmer.

Jeg elsker jobben min, samt å kunne gi deg som kunde magiske råd som du kan følge, slik at spådommen og livet lettere går i oppfyllelse. Jeg har utarbeidet mange egne readingtyper som viser deg veien til spådommen og livet i oppfyllelse.

 

Spåtjenester innen:

Kjærlighet og Parforhold – Kjærlighets Kompatibilitetsanalyser – Relasjoner – Tankelesning  Karma-Kartlegging   Familie – Relasjoner  Karriere og Økonomi – Livsoppgaver – Healing, Aura- og Chakra-Analyser - Savnede mennesker, dyr og  gjenstander – Drømmetydning – Rense hus – Din indre Gudinne – Kraftdyr - Næringsliv – Forretningsstrategier – Lederutvikling one-to-one   Finans – Rekruttering og Personalutvelgelse.

 

Arbeidsmetode:

Kanalisering – Klarsynt – Klarhørt – Klarfølt – Kjenner lukter - Leser energier – Jobber med lyset – Kropps-scanning og Healing.

Ved systematisk bruk av hjelpemidler kommer det ytterligere detaljert informasjon og presise svar: Tarot og Rune-lesninger – Orakellesninger – Aura- og Chakra-avlesninger, Pendel – Krystall-lesninger – Kraftdyr – Shamanlesninger.

 

Utdannelse:

Medfødte evner - Klarsynt og Healer

Livets Skole – Selvlært innen klarsyn, healing, Tarot og Orakelkort

Handelshøyskolen BI – Master i Strategisk Ledelse

Nevro Linguistisk Programmering – NLP – Master of Spiritual Coaching & Healing

 

Jobber som:

  • Synsk
  • Klarsynt
  • Tarot
  • Medium
  • Klarsynt
  • Healing
  • Savnede Mennesker, Dyr og Gjenstander
  • Dyrekommunikasjon

 

NAMASTE

Mine tilbakemeldinger

Væren89

Jeg snakket med Ariane i oktober 2020. Hun sa at jeg skulle si opp jobben, flytte ("flytte dit du er nå." Da var jeg på ferie, hit jeg har flyttet), og skaffe meg ny jobb. Dette så hun før jeg hadde nevnt noe for henne om det, for jeg var usikker på om de følelsene om å flytte stemte. Hun sa jeg allerede i november skulle si opp jobben, og flytte hjem i januar. Alt ble så mye klarere for meg etter samtalen med Ariane. Jeg sa opp jobben, og flyttet hjem i januar 2021, fikk meg ny fast jobb. Tusen takk for oppklarende samtale rundt mine tanker og følelser i den daværende livssituasjon ☺️❤️ Kjærligheten stemte ikke helt, så det har latt seg vente😉 Gleder meg til neste samtale☺️

Tone

Tusen takk for de gode framtidsutsiktene når d gjelder min økonomi og stor ros til deg! Snakkes til våren. Tone

Jomfruen

Ariane er helt rå på healing😀😇🙏hun fjernet alle mine blokkeringer så tusen takk😀😀🤩🙏ringer deg igjen🤩

Oddvar

Mange takk for en hyggeli samtale om det jeg lurte på. Ringer sikker senere.

Viktoria

Ingen er som Ariane. Har snakket med deg i flere år nå. Du gir meg en ro som ingen andre. Du er så treffsikker - jeg skulle gitt deg en million stjerner! ❤️❤️❤️❤️❤️

Marianne

Kjære Ariane. Tusen takk for en hyggelig samtale som dessverre ble brutt 😊 Du bekrefter det jeg kjenner og gir meg gode råd for og oppfylle spådommer. Du er i en egen klasse du 😊💕💕 Tusen takk for kraftfull healingen og du gir meg råd når jeg skal heale. Gir deg selvfølgelig oppdateringer når ting skjer 😊❤❤ Du kan trygt anbefales til andre og føler at jeg kjenner deg og ringer deg nok igjen. Skulle gjerne gitt deg flere stjerner.☺☺

Marianne

Savali

Hei. Jeg ble spådd for noen måneder siden. :-) Veldig spent på om det skjer noe snart :-) Likte godt å prate med deg Airane.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?