• Medium og healer
  • Kjærlighet og relasjoner

Ella er en treffsikker klarsynt livsveileder med mange faste kunder – meget dyktig på kjærlighetsrelasjoner.

Er du usikker på hvor du har kjæresten din? Hva kjæresten din syns om deg? Gjentar de vanskelige tingene seg hele tiden? Sliter du med å ha tillit? Vet du hva, du er ikke stuck!

Ella jobber med kjærlighet som verktøy og er spesielt opptatt av selvfølelse og relasjoner. Rett og slett vårt forhold til oss selv og andre. Spesielt kjærlighetsrelasjonene. I flyt er hun spot on på relasjonene dine og personene du dater. Hun elsker å jobbe med dette!

Ella har hjulpet flere tusen med sitt klarsyn gjennom årene og har mange faste kunder.

Hun har lært av de beste lærerkreftene fra Arthur Findlay College, England - verdens fremste høyskole for fremme av spiritualisme/psykisk vitenskap.

I tillegg jobber hun med samtaleterapi og naturmedisin.

Ella er medlem av:
NSF Norsk Spiritualist Forening
NSFM Norsk Spiritualist Forening Healerforbund
NPS Norsk Parapsykologisk Selskap
SNUi Spiritualists' National Union International
NNH Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon

Ella har taushetsplikt og følger etiske regler knyttet til forbund og arbeidsplass. 

Velkommen til en hyggelig samtale med ELLA

Les Ellas artikkel med 22 kjærlighetstips

Mine tilbakemeldinger

A

Kjære gode dyktige Ella, jeg kan ikke annet enn å anbefale deg til andre. Den siste tiden har jeg tatt kontakt med deg angående utfordringer i kjærlighetslivet, du er dyktig og treffsikker i din spådom og igjennom/etter samtaler med deg føler jeg alltid på en veldig god energi og indre ro🧡 jeg kommer garantert til å kontakte deg igjen, du er gull ⭐️

T

Kjære Ella, Jeg har snakket med deg flere ganger nå over en lang tid. Du har en utrolig behagelig vesen og det er veldig lett å snakke med deg om krevende situasjoner. Du forklarer ting på en enkel måte og har vært treffsikker i de fleste sammenhenger. Tusen takk for alle gode samtalene og kloke ord. Jeg setter stor pris på det☀️🌸💜

Anki

Wow. Det ble bedre i løpet av året som du sa til meg for ett år siden. Jeg har enda ikke fått tilbake den kjærligheten jeg savna av en som du sa ville komme tilbake. Men som du sa til meg så er det ikke så lett å gi rett tidspunkt på slike ting. Eneste jeg vet nå, er at det viktigste er at jeg selv har det bra med meg selv, og det begynner det også å bli igjen.

Einar

En fin balansert samtale jeg hadde med deg som gir ettertanke i forhold til å forstå seg selv og andre meget bra 😊💕

Anki

Kjære Ella. Det ble ikke helt som du sa det. Det var ikke ham som tok kontakt. Jeg sendte ham en forsiktig melding uten noen forventninger om å få svar, men svaret kom. Og denne gangen føles det som om kommunikasjonen mellom oss går lettere. Nå får jeg bare se hva som skjer. Men uansett så klarer jeg meg fint framover.

S

Etter å ha ringt Ella og flere om en situasjon angående kjærligheten, så tok jeg endelig poenget til Ella og bare frigjorde meg fra hele situasjonen da jeg ikke kom noen vei. Det var ikke den veien jeg ville det skulle gå, men realiteten tillot ikke noe annet. Og da var det bedre å bare avslutte det, og frigjøre meg fra noe som egentlig virket som en håpløs vei. Kanskje vil jeg angre, men det er bedre å vite hva som er hva, enn å ha en ringerunde om hva han tenker og hvordan det blir i tiden fremover. Jeg ga slipp. Ingen enkel sak, men det frigjorde meg fra noe som bare var smertefullt.

Anki

Kjære Ella. Jeg hadde vanskelig for å tro på det du sa til meg i vinter. Derfor har jeg vel egentlig brukt unødvendig tid og penger her inne, på ulike. Vil fortelle at jeg har funnet tilbake til den personen jeg egentlig er. Ikke noe nytt om min eks som jeg savner, men nå har jeg funnet ut at jeg ikke trenger han for å være lykkelig. Så er spent på å ordne opp i livet mitt, og kjenne at de følelsene slipper taket nå.

Engel

Tusen takk for den fine samtalen🌷 kommer med tilbakemld på at det du beskrev skjedde. Du gir alt fra hjertet, og er ærlig og direkte❤ hverken pynter på detaljer eller sier noe useriøst. Føles så lettelse å prate med deg. Utrolig dyktig, bør prøves.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?