• Klarsynt veileder og healer
  • Tarot, englekort og pendel

Hva lurer du på angående din fremtid?

Kristin tar gjerne utfordringen med å finne løsninger for deg med sitt klarsyn.

Har du plager som angst, bekymringer og blokkeringer, så healer hun deg på det område du måtte ønske.

Dette er verktøy Kristin bruker:

  • Medfødt klarsyn
  • Veiledning
  • Tarot, englekort og pendel
  • Healing (Reiki 1 og 2)

Kristin oppdaget sine evner allerede da hun var 4 år, og hennes klarsyn har bare utviklet seg mer og mer med årene.

Hun setter stor pris på å kunne få hjelpe mine medmennesker som har en vanskelig hverdag.

Ta kontakt med Kristin, og sammen finner dere løsninger. Husk at deres samtale er kun mellom deg og henne. 

Tar du sjansen?

Velkommen til en samtale med KRISTIN


Les mer om Kristin i dette portrettintervjuet

 

Mine tilbakemeldinger

Nina

Kjære Kristin. Jeg er deg evig takknemlig for dine kloke ord❤️ Og for at du tør å si akkurat det du mener.🙏🏾

Steinbukk 80

Har hatt flere samtaler med Kristin siden i høst. Hun ser det samme som skal skje i kjærligheten om igjen hver gang, så det er veldig positivt 😊 Så håper det snart kan begynne å skje det hun har sett. Kristin er utrolig koselig å snakke med og hun har en veldig god energi. Jeg føler meg veldig bra etter å snakket med Kristin. 💕 Det stemte dessverre ikke når han skulle ta kontakt igjen. Hun så allerede dagen etter vi snakket skulle jeg få melding fra han og vi skulle snakke om julen og nyttår. Det var i stedet ei venninne av meg jeg snakker ofte med som sendte melding, og vi la planer for nyttårsaften. Hvis det kan blandes, venner og en "kjæreste", så er det litt kjipt. Men håper på resten blir bra ❤️

Anne karin

Kristin gjør meg alltid glad hver gang jeg prater med henne. Ho er så flink til å se ting som kommer til å skje, og gir alltid oppløftende inntrykk hos meg. Anbefaler henne til dere:) Blir alltid så positiv av å prate med henne:)

And

Ser dessverre ut som du fikk feil på min situasjon angående å vinne tilbake kjærligheten 😕 Gått mange uker og ingen av gangene har h*n kontaktet meg. Sist vi snakket sa du 15.desember. Men, du kan jo enda få rett og det håper jeg, «Sta» og steilt har du stått på ditt. 😅 Krysser fingrene. Men ellers er du fantastisk og healingen har virkelig hjulpet.

Anne My

Hei Kristin 😊 Tusen takk for varmen og godheten din. For forståelse og trygghet ❤️ Takk for tydeligheten å bestemtheten. Jeg fikk en god følelse på at du har rett og at alt vi snakket om vil gå slik. Venter spent å ser, men velger å tro på deg. 😊 Du traff hodet på spikeren i alle fall når det gjaldt min situasjon og hvordan ting har vært. Mvh Anne My

Anne

Hei Kristin :) Tusen takk for varmen og godheten din. Takk for tydeligheten. Jeg fikk en god følelse på at du har rett og at alt vi snakket om vil gå slik. Venter spent å ser, men velger å tro 😊 Mvh Anne

Cecilie

Veldig rask til å se og fatte hva jeg snakket om uten at jeg sa så altfor mye. Så ting fremover veldig spesifikt og ga klare svar utrolig kjapt. Sa også noe jeg og en annen har snakket om bare kjapt en gang, noe jeg ikke sa, og det bekrefter bare hennes evner! Avventer og ser om det hun sa stemmer, men krysser fingrene for det. Følte meg tusen kilo lettere etter samtalen. Tusen takk!

Anonym

Kristin er fabelaktig❤️ Jeg maser og maser om når h*n tar kontakt, og hun treffer alltid - kanskje +/- en dag💐 Du er strålende!

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?