• Spådom i nåtid, fortid og fremtid
  • Klarsynt og livsveileder
  • Finner dyr og ting

MINA ER EN AV NORGES BESTE SPÅDAMER

Etter mange år i bransjen har hun fått ord på seg for å være en av Norges beste spådamer. Hun har jobbet profesjonelt som synsk, spådame og medium siden 1992 og alle hennes tilbakemeldinger taler for seg selv.

Mina sine evner gjør at hun kan lese energi, kan se eller høre noe fra din fortid, hva som skjer i den tid du er nå, eller hva fremtiden bringer.

Gjennom bilder, symbolikk, ord og setninger som kommer til henne kan hun gi detaljerte beskrivelser av mennesker, steder eller hendelser, som har vært, er, eller vil komme i ditt liv.

Hennes spesialfelt og synske evner, er at hun på distanse kan finne dyr og gjenstander som er blitt borte, gjennom syn og fornemmelser.

Hun har gjennom årene utforsket og brukt sine evner på mange av de ulike feltene innen mediumskap og det paranormale. Mina holder også kurs og forelesninger om dette i både Norge og Sverige.
Har du spørsmål angående paranormale ting eller opplevelser, så kan hun finne svaret på det meste.

 HENNES ARBEIDSOMRÅDER ER:
- Spådom gjennom klarsyn
- Hjelpemidler som tarot, pendel, speil og runer
- Drømmetydning
- Husrens på ulike plasser (kan bookes via Magic Circle)
- Livsveiledning
- Spørsmål og svar innen mediumskap og paranormale hendelser

MINA ønsker deg velkommen til en samtale.

Er både norsk- og svensktalende.

I Magasinet kan du lese et lengre Portrett-intervju med Mina  

Mine tilbakemeldinger

EA

Hon är väldigt träffsäker på att beskriva personers utseende och hur dom är som person. Det var ett spännande samtal, så jag rekommenderar Mina.

Tp

Tack väldigt nöjd.

S.R.

Unik i sin treffsikkerhet, i beskrivelsen av mennesker og dyr, Ingen tvil om hvem hun er i kontakt med. Ærlig og direkte, beina på jorda, anbefales på det sterkeste. Tusen takk for praten.

Kerstin Taflin

Det tog ett par dagar att leta igenom alla tidskriftshållarna på bokhyllan på mitt skrivbord, men idag fann jag kuvertet med pengarna mellan papper precis som du sagt. Allting stämde perfekt! Tusen TACK för din hjälp och för det trevliga samtalet!

Karin

Bad dig hitta min nyckelknippa! Och jag fann den!! Du hade en perfekt beskrivning, men den lilla dörren närmast ingången var inte garderobsdörren som jag trodde och där jag hela tiden letade. Itan precis inne i köket - lilla dörren till städskåpet!! Stämde exakt med vad du sagt, men den dörren fanns inte i mitt medvetande. Men - tänka sig - där hängde ett förkläde med ficka som det skramlade i när jag ikväll skulle laga mat! Tusen, tusen tack för den trygghet du gav mig efter många timmars letande innan samtalet. Tack än en gång och god fortsättning! Karin

Sorgfulle

Snakka med deg for et år siden. Må bare si at alt det du sa har ikke skjedd. Heldigvis, du så mye negativitet som skulle komme i livet mitt, men kanskje det var fordi at det du sa gjorde at jeg bestemte meg for at du ikke skulle få rett. Jeg var allerede langt nede da jeg snakka med deg.

Anita

Efter hjälp från Mina hittade jag direkt ett foto jag har letat efter i månader. Jag är så tacksam!

Irene

Du fant vår pus ❤ Min mor ringte deg, da vår pus ble borte. Hun hadde vært borte i 3 dager, og vi gikk til naboene, ropte, satte inn annonse, ingen ting. Etter samtalen med deg, ringte mor. Hun er hos naboen, i noe som var en gammel stall/sauefjøs før. Vi tenkte oss om, spurte om vi kunne se i skuret til naboen. Skuret som var lukket igjen for å holde malingen varm. Inni der, på øverste hylle satt en pus. Redd og sulten. Vi har gått forbi der flere ganger å ropt. Hadde ikke kommet til å spørre naboen om å luke opp, hadde det ikke vært for at det før i tiden var et gamelt lite fjøs til noen sauer. Du traff så rett og det brakte oss pusen hjem. Takk🥰 Hilsen fra Irene

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?