• Klarsynt veileder
  • Medium og healer
  • Dyretolk

Som klarsynt veileder og dyretolk ønsker Yolanda å gi deg hjelpen du trenger.

Hun er norsk og spansktalende, og har jobbet innenfor det alternative siden 2007.

Hos Yolanda får både mennesker og dyr healing. Og når hun healer, går hun inn i din eller ditt dyrs energibaner og finner blokkeringer som hun løser opp, og renser chakraene.

Som klarsynt er hennes områder:

Fremtid, Økonomi, Parforhold, Tvillingsjeler og Sjelevenner.

Yolandas spesialfelt:

  • Dyretolk – hjelper deg å forstå ditt dyr bedre
  • Sjelevenn/Tvillingsjel
  • Medium - kan få opp hvem du har kontakt med på den andre siden
  • Healer – Chakra balansering
  • Renser hus

Yolanda møter både deg og dyrene med ydmykhet og empati.

Velkommen til en fortrolig samtale med YOLANDA

Mine tilbakemeldinger

Engel

Tusen takk for samtalen❤❤❤ treffsikker er du. Det var verdt samtalen.

F

Ringer deg nesten hver dag, og ikke bare for å få svar på mine spørsmål, men for å snakke med deg. Du er en god lytter!! En god samtalepartner, og ikke minst rett på alt!! Snakke med deg er som å snakke med en venn, trygg og rolig!

Kaci

Ringer Yolanda når jeg trenger healing, eller lurer på en person. Hun er kjempeflink til å se hva den andre personen tenker, og også lese kroppen. Har også brukt henne på kattene mine som er gøyalt da det er viktig å vite at de har det bra.

Lill

Hei. Min katt er veldig syk. Hun er veldig treffsikker på hva som feiler katten. Nyre betennelse og mage problem, forgiftning. Hun sa bl. annet at den hadde artrose i bakparten. Det har dyrlegen sagt før. Ekstra service med healing etter samtalen. Mange takk.

B.B.S

Altså jeg vet ikke hvordan jeg skal starte. Men alt det du sa det stemte. Du helbredet meg fra dårlig energi. Og det kjente jeg på kroppen. Etter 8 dager uten søvn, fikk jeg endelig sove i natt. Kroppen virker helt som vanlig. Og føler på meg at han har det bra også nå. Venter bare på at han tar kontakt igjen.

-

Fantastisk!! Kjempeflink, alt hun har sagt har stemt! Snakket med deg siden sommeren og du er en jeg alltid vil kontakte. Hun bør prøves av alle som er usikre på hvem de skal ringe her inne. Kjempedyktig dame, null anger på at jeg prøvde henne ut ❤️

sonja Margrethe jørgensen

Veldig treffsikker og flink

Hege

En treffsikker og dyktig dyretolk. Anbefales⚘ Hun ga tydelige svar på hva som feilte katten min. Jeg nevnte episoder med pustebesvær, og hun fikk raskt opp nyrer, og at hjertet slo unormalt. Katten ble fulgt opp hos hjertespesialist. Han fikk påvist hjertesykdom, og blodprøver viste redusert nyrefunksjon. Han ser nå ut til å ha det fint på medisiner og diett, og lever et tilnærmet normalt katteliv.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?