• Synsk medium, veileder og healer
  • Tidligere liv og hjelpere
  • Parforhold og familierelasjoner

Svensk medium og veileder innen parforhold og familierelasjoner.

Engla er utdannet coach, medium og healer, og har studert psykologi i mange år. Hun er svensktalende, men snakker også norsk og engelsk.

Hun har vært synsk siden hun var en liten pike, og har vokst opp hos sin bestemor som også var synsk. Hennes bestemor lærte henne tidlig å bruke pendel og kort, samt å tyde drømmer. Men hun lærte henne også å være ydmyk og generøs i forbindelse med sine gaver. 

Hennes øvrige læremestre i disse årene, har vært hennes hjelpere fra Plejaderne og det verdenskjente fysiske mediumet Colin Fry fra England.

Nå har hun jobbet som veileder og healer i over 20 år, med svært gode tilbakemeldinger. Hun føler at det er hennes oppgave å hjelpe mennesker med å finne sin rette vei her i livet, og oppnå sitt høyeste potensial fysisk, psykisk, åndelig, mentalt og sjelelig nivå.

Engla bruker ingen hjelpemidler i dag, da hun får opp bilder, følelser og ord i form av tekst eller lyd. Men om du vil, kan hun bruke både kort og pendel.
Engla ser også dine tidligere liv hvis du ønsker det, ser dine hjelpere og har kontakt med den andre siden.
Hun utfører husrens og hjelper ånder over til den andre siden, via telefonen.
Hun ser eventuelle ubalanser i dine chakra, og renser og balanserer disse, samt dine energier. 

Velkommen til en healende samtale med ENGLA

Svensktalende

Mine tilbakemeldinger

Helene

Kjære Engla. Dagen ble ny, klar og frisk og optimistisk etter samtalen med deg! Takk for fine innspill og kloke betraktninger.

Jonas

Väldigt fin tjej rakt igenom! Man mår fantastiskt bra under och efter samtalet.

anne

Venter fortsatt på han jeg savnet da jeg snakka med deg for et halvår siden. Du sa at jeg skulle trekke meg tilbake når han gjorde det, la ham få savne meg. Dette har tatt tid, og jeg har enda ikke hørt noe fra ham om at han savner meg. Dessverre. Men jeg begynner å få det bedre i min egen situasjon.

Marianne

Kjære deg 😊 Snakket med deg i kveld fordi jeg hadde så mange tanker. Du er helt rå Engla. Trengte bare fødselsdato, og så fortalte du meg hvordan jeg er som menneske 😊😊 Fortalte at jeg er høysensitiv og har sterke helbredende krefter i meg, og leser mennesker raskt. Hvordan kunne du vite?😚❤ Spennende med resten, men du bekreftet alt jeg kjenner på. For en varm og nydelig dame du er. Jeg anbefaler deg på det sterkeste. Etter samtalene med deg har jeg fått ny ro. Skulle nok gitt deg tusen stjerner og jeg ringer deg nok igjen 😊🌹🌹🌹❤❤

Anonym

Tusen takk for en hyggelig prat. Du er veldig flink, empatisk og behagelig. Etter å ha pratet med deg fikk jeg ro i sjelen, noe jeg virkelig trengte. Fine snille du♥️💗

Hugo

Den beste! Engla er uten tvil den beste veilederen her inne. Først og fremst er hun veldig god på healing, og har også funnet ut HVA som er grunnen til plagene mine og hva jeg kan gjøre selv for å bli bra. Når det gjelder klarsyntheten er hun helt suveren. Hun så hvordan det kom til å gå vedr. en konkret sak. I starten tenkte jeg at hun tok feil, men etter hvert viste det seg at hun traff blink. Engla er veldig hyggelig og virker som en dame som har begge beina godt plantet på jorda. Seks stjerner er for lite ;-).

Anonym

Har prøvd en del veiledere her inne, men ingen av de andre treffer så godt som Engla og Heidi. Engla holder tråden gang på gang. Hun sier at når min andre part trekker seg unna så skal jeg gjøre det også, han må få kjenne på at frykten for å miste meg er større enn frykten for ett forhold. Jeg har begynt å følge disse rådene nå, så får vi se om utfallet blir som Engla sier. Gir henne 5 stjerner ettersom jeg ikke vet utfallet enda. Jeg oppdaterer etter hvert som jeg vet mer :)

Madeleine

Opplever Engla som veldig oppriktig og en som virkelig kan dette. Fikk både stor støtte, healing og hjelp. 🙏🤗

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?