klarsynte daniella

Daniella

klarsynte daniella

Få sms når ledig? Ring oss!

Få sms når ledig? Ring oss!

  • Veivalg og relasjoner
  • Klart svar med og uten tarot
  • Spirituell veileder

Jeg får direkte beskjeder som jeg formidler videre til deg

Daniella heter jeg og er så heldig å ha en gave som gir innsikt utover det vanlige. Det åndelige og for mange “overnaturlige” har vært en del av mitt liv siden jeg var liten. Trodde lenge at andre også så det jeg så. Jeg kommer fra en slekt med samiske aner og det er en stor del av den jeg er i dag.

Jeg lever i den troen at det vi møter i dette liv er vi ment å møte og det er opp til oss hvordan vi møter det. Alt skjer av en grunn.

Jeg kan hjelpe deg til å komme frem til de svarene og mulige veivalg du står ovenfor. Har du mistet noe som f eks en gjenstand så kanskje jeg kan hjelpe deg.

Jeg kan bruke tarotkort under samtale med deg, men får også opp direkte beskjeder, bilder og forskjellig symbolikk. Jeg kan til tider også ta inn avdøde som ønsker å gi beskjed. Stiller meg helt åpen for hva enn som måtte komme under en samtale og til tider blir jeg overrasket over det som blir videreformidlet. Jeg er meget takknemlig for å kunne gi deg de råd og hjelp som situasjon tilsier.

Ved å bruke de hjelpemiddel som situasjonen tilsier blir svarene på dine spørsmål mer tydelig og gjør forhåpentligvis din vei videre lettere… Jeg vet at jeg vil gjøre mitt beste for deg.

Daniella

Mine tilbakemeldinger

Anne

Kjære Daniella. Jeg snakket med deg i mai. Jeg husker ikke alt hva du sa. Men der og da var det godt å snakke med deg. Jeg har slitt med å komme meg videre etter et samlivsbrudd to år siden. Du nevnte at det ble bedre til høsten, og nå har jeg kjøpt meg min første leilighet. Blir flytting om et par mnd. Gleder meg til det, og nå er jeg så spent på fremtiden min. Takker for en god samtale, og håper jeg ikke har behov for deres tjenester her inne lengre.

Gullet

Tusen takk for samtalen og oppmuntringen🌹Jeg har snakket med Daniella opp gjennom årene, og hun er virkelig en jeg ønsker å anbefale. Takk for at du har løftet meg opp og hjulpet meg ved å få opp selvtilliten. Du er utrolig varm og god med et stort hjerte. Vil bekrefte at jeg har fått svar på slik du beskrev. Vi snakkes igjen🌷

A

Kjære Daniella, ' Vi hadde vår første samtale sep2020 tror jeg, og holdt kontakten helt til nå sommer 2021. Du fortalte etterhvert da at første halvdel av året kommer jeg til å bygge på egen verdi, gå gjennom en transformasjon nesten, i utvikling, se seg selv. Jeg skjønte ikke da hvordan i all verden jeg skulle få dette til, i en total lockdown med kun hjemmekontor og nærmest ingen menneskelig kontakt. Så skjedde det noe en dag da jeg satt i bilen min, og siden den dagen ett halvt år etter føler jeg meg nå som et helt nytt menneske. Du har gitt meg detaljer på andre ting som vil komme etter denne selvutviklingen, og jeg håper disse også vil komme. Frem til nå har ting stemt, og jeg føler jeg fortsatt er i utvikling. Du er et så varmt og godt menneske, og jeg ønsker deg all verdens kjærlighet og lykke fremover. Og anbefaler deg sterkt til alle som føler seg litt lost, og trenger veiledning og svar i livet.

Engel

Tusen takk vakre Daniella❤❤❤ fikk bekreftet en ting i dag, og det andre også slik du beskrev🤗 Anbefaler Daniella. Har brukt henne gjennom årebe, og hun er varm og full av kjærlighet. Du får omsorg og blir tatt godt i mot. Vi snakkes igjen snart

Varmeny

Daniella er kjærlig og herlig. Hun bekreftet mye om min fortid og nåtid uten at jeg sa så mye, og veiledet meg rundt det. Fikk meg til å stole mer på meg selv og satse på det jeg inderlig har lyst til. Ha tillit til det som skjer og lytte til mine egne sannheter. Hun ga meg trua på framtida☺️ Hun snakket til meg med en rolig og varm stemme som gjorde at jeg klarte å ta imot alt det hun sa. Både det jeg var klar til å høre og det jeg kunne ha stridet imot. Alt det hun sa traff meg og jeg hadde en utrolig fin samtale med henne! Gleder meg til neste gang, for samtalen var verdt det 🥰

Anne

Kjære Daniella. Skulle ønske jeg kunne ringe deg hver dag, bare for å snakke med deg. Du var vennlig og forklarte meg hva som foregår, siden jeg er i villrede og ikke klarer å gi slipp på eksen min. Du bekreftet min følelse og det jeg selv trodde uten at jeg fortalte deg noe om selve situasjonen.

Tone

Daniella er et varmt og nydelig menneske med store evner. Hun er treffsikker og formidler det hun ser med omtanke og medfølelse. Tusen takk for god hjelp gjennom flere år!

Gullet

Tusen takk for en nydelig samtale❤❤❤ varm og omsorgsfull du er😍😍❤❤❤ alltid hyggelig å prate med deg, disse minuttene går så fort. Fikk mye bekreftet av det du sa, spennende med resten🤗 har snakket med Daniella over lang tid, og hun bør prøves😍 hun er ydmyk og respekterer sine kunder med hele sitt hjerte. Hun gir alt hun har❤❤ med kjærlighet.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?