• Relasjoner og personlig utvikling
  • Leser energier
  • Fjernhealing

Leser mennesker uten hjelpemidler

Jeg har i flere år utviklet og benyttet mitt klarsyn og gitt healing til andre mennesker.

Mine evner er først og fremst knyttet til å ”lese” energien som omgir mennesker og i deres relasjoner og omgivelser. Jeg bruker ikke hjelpemidler, og beskjeder kommer i form av følelser, bilder og fornemmelser i kroppen. Ved å lese energifeltet og relasjonene omkring personen jeg snakker med, kan jeg formidle beskjeder videre.

Jeg arbeider med fjernhealing og healing av smerter og blokkeringer i kroppen. Jeg kan føle og beskrive fysiske smerter og problemer, og kan bidra med healing i forhold til dette.

Jeg healer og forløser også blokkeringer eller følelser som hindrer personens utvikling. Mange er ikke klar over sine adferdsmønster og at det kan gi utfordringer i forhold til seg selv og andre mennesker. 

For meg er ydmykhet og respekt viktige verdier når jeg arbeider med mennesker som ber om min hjelp. Jeg samarbeider med Metatron og et legeteam, samt at jeg alltid arbeider ut fra høyeste lys og kjærlighet.

Sunniva

Les mer om meg i Magasinet: Portrett-intervju med Sunniva

Mine tilbakemeldinger

Maibritt

Tusen tusen takk - jeg er overveldet av alt du tok inn ihht mitt spørsmål og hva du fortalte om fortid som du ikke kunne vite noe om og hva du fortalte om fremtiden.Du må være et mirakel. Anbefales på det sterkeste.Tusen takk.

Reidun

Hei Sunniva. Tuuusen takk for din hjelp i går ang. utfordringen hos min datter og meg! Det stemte veldig godt det du så om henne/oss, og jeg tar med meg dine råd. Tror på at dette vil hjelpe oss. Kjente i går kveld at jeg fikk en litt mer ro over meg etter praten med deg. Jeg vil absolutt anbefale andre å kontakte deg! Takknemlig klem fra meg!

Elin

Hei Sunniva! Det er noen år siden jeg snakket med deg nå, men jeg har stadig vekk tenkt på det du sa, for det viste seg etterhvert at det du «så» viste seg å stemme forbløffende bra! Jeg ringte i forbindelse med at min far nettopp hadde gått bort, men du fikk ikke inn noen beskjeder fra ham der og da. Derimot kunne du «se» og beskrive spesielle særtrekk ved hans væremåte som du umulig kunne vite om, så da skjønte jeg at du hadde kontakt med ham. Det var spesielt én side ved ham det var veldig fint å få en forklaring på, og ekstra fint fordi det kom uoppfordret fra deg, uten at jeg hadde stilt spørsmål om det. Du ba meg også ta godt vare på en hjortefigur som skulle befinne seg på et bestemt sted i barndomshjemmet. Du beskrev veldig nøyaktig hvor den befant seg, og alt stemte, bortsett fra at det var en elg, og ikke hjort :-D Men den har jeg selvfølgelig tatt godt vare på :) Ringer deg gjerne igjen snart.

Jennie Ann

Fikk en god følese av å snakke med Sunniva. Hun gav beskjeder från min bestemor og kjænde det var ting som traff som inte hun kunde vite om det kom direkte från min bestemor. Fikk svar på allt og veldig fornøyd . Takk!

Eva Roberg

Sunniva hadde en behagelig stemme, var rolig og svarte utfyllende på det jeg spurte om. Hun traff veldig godt da hun formidlet det Hun kjente jeg slet med, Og hvor lenge jeg hadde hatt plagene mine. Jeg er veldig glad for min impulsive telefonsamtale med henne i dag, det gav meg en bedre tro pa meg selv og min situasjon. Tusen takk! Mvh Eva Roberg

nadia

hjertelig takk!

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?