Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Budbringeren

Allerede som 20 åring fikk jeg beskjed om at jeg skulle få to gutter og en jente. Andre beskjeder kom også på løpende bånd. Jeg ble gift med en enkemann, som i tillegg til å miste sin kone i 1977, også mistet sin eneste datter i 1978.

Tips en venn på e-post

Dette hadde satt sine spor, og han var spesielt engstelig da jeg skulle føde. Jeg våknet ofte av at en eller skyggelignende skikkelser sto ved sengen og betraktet meg. Jeg tolket det på min måte og tenkte at det kunne ligne på hans første kone og mor.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Vi fikk tre friske barn sammen, og de har vært en velsignelse for oss. Fra mitt første barn ble født i 1988, utviklet min intuisjon seg mer og mer. Jeg var da 30 år. Jeg kunne alltid føle på meg ting som skulle skje.

Det kunne være alt fra en tanke om en person som poppet opp i hodet mitt, til jeg like etterpå møtte denne personen, eller fikk besøk. Det kunne være en drøm som ble sann, og som handlet om både gode og vonde ting. Et navn kunne dukke opp i hodet mitt, og vedkommende ringte like etterpå.

Helt fra barna var små, hadde jeg følelsen av at barna så ting, og jeg kunne føle at de hadde noen sammen med seg. De kunne peke og le, for å vise meg at noen var der, og etter hvert som de vokste til, snakket de som om det var noen sammen med dem.

Historien jeg ønsker å fortelle om her, handler om min sønn nummer to, som ble født i august 1990. Hans evne til å være en budbringer gjorde seg sterkt gjeldende. I forbindelse med guttens fødsel skjedde det mange forskjellige ting.

Jeg kunne kommunisere med ham før han ble født. Jeg drømte at han fortalte meg at det ville bli en spesiell fødsel, men ga meg samtidig beskjed om at jeg ikke måtte være redd. Dette stemte, for det ble noen komplikasjoner, og gutten ble født ved keisersnitt. Heldigvis gikk alt greit.

Vi to var og er veldig nære hverandre, jeg tror nesten vi kan kjenne hverandres følelser. Han er den i dag som ringer meg så snart jeg tenker på ham, eller omvendt. Hvis han eller jeg ikke har det bra, er vi på tråden til hverandre raskt.

Helt fra han var bitte liten, hadde han interesse for blant annet Batman, dinosaurer og andre fantasifigurer, og i en periode var han veldig opptatt av sverd. Han hadde fått tak i to pinner, som han prøvde å lage et sverd av. Han klarte på et finurlig vis å få pinnene til å sitte sammen.

Han klatret opp på bordet, så på ”leken” sin og pekte over sundet, på det huset der min far en gang ble født. Dette skjedde flere ganger i løpet av to dager. Disse pinnene ble liggende samlet, og han flyttet stadig på dem. Alltid så de ut som et kors, noe jeg reagerte sterkt på, og jeg fortalte det også til min mann.

Hver gang jeg ble oppmerksom på sverdet, fortsatte gutten å peke og kikke på huset. Etter to dager kom beskjeden om at min fars onkel hadde gått bort, en mann som jeg var sterkt knyttet til gjennom flere år. Han hadde gjennom sitt lange liv bodd i det huset gutten pekte på.

#kampanje2#

Så skjedde det samme igjen noen dager senere. Gutten lekte ute og fant to pinner som han satte sammen til et sverd, som han selv mente det var. Han forsto med en gang at dette var noe jeg ikke likte, og jeg fikk en fornemmelse i magen at det også denne gangen ville bety noe. Jeg ba ham la være å lage sverdet, men han protesterte.

Dermed ble det et nytt sverd/kors, som han la like utenfor porten vår. Etter to dager kom en ny beskjed: Min manns tante var død! Det var en gammel dame som også sto meg og min familie veldig nær.

Bortsett fra disse hendelsene, brydde han seg ikke om å lage sverd, men så skjedde det på nytt. Gutten var da ca. to og et halvt år. Han hadde igjen funnet to fine pinner som han viste meg, og disse klarte han å sette spiker i, slik at de hang sammen. Han greide å bruke hammer fra han var ganske liten.

Denne gangen la han korset like innenfor porten. Han så på meg, smilte og kom opp på fanget mitt etterpå. Igjen er det noe han skal ”fortelle” meg. Jeg fikk naturlig nok en sterk fornemmelse av at denne gangen gjaldt det nær familie. Jeg gjorde min mann oppmerksom på dette, men han ville ikke tro at det skulle bety noe trist. Tre dager senere døde min manns onkel, som også sto oss alle nær.

Det gikk en god stund, og jeg bekymret meg ikke mer over dette, helt til sønnen min en dag på nytt hadde funnet to lange pinner. Disse snekret han sammen med spiker, og vips var det et sverd i hans øyne.

Jeg spurte gutten hvorfor han gjorde dette, og ba han la være, men han svarte at han måtte gjøre det. Han viftet litt med sverdet, gikk opp trappa og inn i huset. Igjen kikket han på meg og smilte. Han la sverdet fra seg, slik at det lå fra øverste trinnet og opp på dørstokken. - Der skal det ligge sa han. Så kom han ned til meg igjen, og ble opptatt med helt andre ting.

Denne gangen skjønte mannen min at dette kanskje var et varsel allikevel, spesielt da han kom til oss begge, og vi la merke til at han på sin måte ville fortelle oss noe, og samtidig trøste oss.

Jeg gjorde flere forsøk på å ta korset vekk, men han plasserte det på nytt og ga beskjed om at det skal ligge der. I noen dager ventet vi på å få beskjed om nok et dødsfall. Tre dager etter kom den vonde telefonen at min manns bror var død av et hjerteinfarkt.

Dette var siste gangen han lagde et kors. I dag har gutten blitt 20 år og er tømrer...

Karina

Slik blir 2022 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.