• Svensk medium, veileder og healer
  • Tidligere liv og hjelpere
  • Parforhold og familierelasjoner

Svensk medium og veileder innen parforhold og familierelasjoner

Velkommen til min side !

Mitt navn er Engla og jeg er utdannet coach, medium og healer, og har studert psykologi i mange år. Jeg er svensktalende, men snakker også norsk og engelsk.

Jeg har vært synsk siden jeg var en liten pike, og har vokst opp hos min bestemor som også var synsk. Hun lærte meg tidlig å bruke pendel og kort, samt å tyde drømmer. Men hun lærte meg også å være ydmyk og generøs i forbindelse med mine gaver. 

Mine øvrige læremestre i disse årene, har vært mine hjelpere fra Plejaderne og det verdenskjente fysiske mediumet Colin Fry fra England.

Nå har jeg har jobbet som veileder og healer i 25 år, med svært gode tilbakemeldinger. Jeg føler at det er min oppgave å hjelpe mennesker med å finne sin rette vei her i livet, og få oppnå sitt høyeste potensial fysisk, psykisk, åndelig, mentalt og sjelelig nivå.

Jeg bruker ingen hjelpemidler i dag, da jeg får opp bilder, følelser og ord i form av tekst eller lyd. Men om du vil, kan jeg bruke både kort og pendel.
Jeg ser også dine tidligere liv hvis du ønsker det, ser dine hjelpere og har kontakt med den andre siden.
Jeg utfører husrens og hjelper ånder over til den andre siden, via telefonen.
Jeg ser eventuelle ubalanser i dine chakra, og jeg renser og balanserer disse, samt dine energier. 

Du er hjertelig velkommen til meg, for en healende samtale!

ENGLA

Svensktalende

Mine tilbakemeldinger

Anonym

Har prøvd en del veiledere her inne, men ingen av de andre treffer så godt som Engla og Heidi. Engla holder tråden gang på gang. Hun sier at når min andre part trekker seg unna så skal jeg gjøre det også, han må få kjenne på at frykten for å miste meg er større enn frykten for ett forhold. Jeg har begynt å følge disse rådene nå, så får vi se om utfallet blir som Engla sier. Gir henne 5 stjerner ettersom jeg ikke vet utfallet enda. Jeg oppdaterer etter hvert som jeg vet mer :)

Madeleine

Opplever Engla som veldig oppriktig og en som virkelig kan dette. Fikk både stor støtte, healing og hjelp. 🙏🤗

Anne

Takk for god hjelp å gode ord🌸 Mvh Anne

Anne

Jeg vet ikke om det var din fortjeneste, men dagen etter jeg snakket med deg var den mentale klumpen i magen borte. Klarer å tenke positivt. Og jeg venter det livet jeg egentlig fortjener.

Chris-Helén Echrehaug

Tusen hjertelig takk Engla ❤️❤️❤️ Du er helt fantastisk 🙏😌❤️

Victoria

Har intuisjoner selv, men kontaktet Engla for "bekreftelse". Hun bekreftet absolutt alt. Anbefales

Elianne

Hei ! Tusen hjertelig takk for din støtte, hjelp, oppmuntring og råd. Du er ett ekte medium og jeg ble så lettet da du kunne se min historie. Engla, jeg opplever at du er utrolig intelligent også utover det normale. Jeg takker for alle samtaler og dine evner. Jeg merket også at energien kommer tilbake. Tenk å kunne hjelpe så mye på så kort tid også langt unna ! Jeg opplever også at du bruker alle evnene dine så riktig. Lærte også veldig mye på så utrolig kort tid. Hjertelig tusen takk fra mitt hjerte.

T

Tusen takk for at du leste meg og gjorde meg bevist på mine evner, takk! 🤍 Eg ringer deg en dag i fremtiden!✨

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?