• Svensk medium, veileder og healer
  • Tidligere liv og hjelpere
  • Parforhold og familierelasjoner

Svensk medium og veileder innen parforhold og familierelasjoner

Velkommen til min side !

Mitt navn er Engla og jeg er utdannet coach, medium og healer, og har studert psykologi i mange år. Jeg er svensktalende, men snakker også norsk og engelsk.

Jeg har vært synsk siden jeg var en liten pike, og har vokst opp hos min bestemor som også var synsk. Hun lærte meg tidlig å bruke pendel og kort, samt å tyde drømmer. Men hun lærte meg også å være ydmyk og generøs i forbindelse med mine gaver. 

Mine øvrige læremestre i disse årene, har vært mine hjelpere fra Plejaderne og det verdenskjente fysiske mediumet Colin Fry fra England.

Nå har jeg har jobbet som veileder og healer i 25 år, med svært gode tilbakemeldinger. Jeg føler at det er min oppgave å hjelpe mennesker med å finne sin rette vei her i livet, og få oppnå sitt høyeste potensial fysisk, psykisk, åndelig, mentalt og sjelelig nivå.

Jeg bruker ingen hjelpemidler i dag, da jeg får opp bilder, følelser og ord i form av tekst eller lyd. Men om du vil, kan jeg bruke både kort og pendel.
Jeg ser også dine tidligere liv hvis du ønsker det, ser dine hjelpere og har kontakt med den andre siden.
Jeg utfører husrens og hjelper ånder over til den andre siden, via telefonen.
Jeg ser eventuelle ubalanser i dine chakra, og jeg renser og balanserer disse, samt dine energier. 

Du er hjertelig velkommen til meg, for en healende samtale!

ENGLA

Svensktalende

Mine tilbakemeldinger

Marianne

Kjære deg 😊 Snakket med deg i kveld fordi jeg hadde så mange tanker. Du er helt rå Engla. Trengte bare fødselsdato, og så fortalte du meg hvordan jeg er som menneske 😊😊 Fortalte at jeg er høysensitiv og har sterke helbredende krefter i meg, og leser mennesker raskt. Hvordan kunne du vite?😚❤ Spennende med resten, men du bekreftet alt jeg kjenner på. For en varm og nydelig dame du er. Jeg anbefaler deg på det sterkeste. Etter samtalene med deg har jeg fått ny ro. Skulle nok gitt deg tusen stjerner og jeg ringer deg nok igjen 😊🌹🌹🌹❤❤

Anonym

Tusen takk for en hyggelig prat. Du er veldig flink, empatisk og behagelig. Etter å ha pratet med deg fikk jeg ro i sjelen, noe jeg virkelig trengte. Fine snille du♥️💗

Hugo

Den beste! Engla er uten tvil den beste veilederen her inne. Først og fremst er hun veldig god på healing, og har også funnet ut HVA som er grunnen til plagene mine og hva jeg kan gjøre selv for å bli bra. Når det gjelder klarsyntheten er hun helt suveren. Hun så hvordan det kom til å gå vedr. en konkret sak. I starten tenkte jeg at hun tok feil, men etter hvert viste det seg at hun traff blink. Engla er veldig hyggelig og virker som en dame som har begge beina godt plantet på jorda. Seks stjerner er for lite ;-).

Anonym

Har prøvd en del veiledere her inne, men ingen av de andre treffer så godt som Engla og Heidi. Engla holder tråden gang på gang. Hun sier at når min andre part trekker seg unna så skal jeg gjøre det også, han må få kjenne på at frykten for å miste meg er større enn frykten for ett forhold. Jeg har begynt å følge disse rådene nå, så får vi se om utfallet blir som Engla sier. Gir henne 5 stjerner ettersom jeg ikke vet utfallet enda. Jeg oppdaterer etter hvert som jeg vet mer :)

Madeleine

Opplever Engla som veldig oppriktig og en som virkelig kan dette. Fikk både stor støtte, healing og hjelp. 🙏🤗

Anne

Takk for god hjelp å gode ord🌸 Mvh Anne

Anne

Jeg vet ikke om det var din fortjeneste, men dagen etter jeg snakket med deg var den mentale klumpen i magen borte. Klarer å tenke positivt. Og jeg venter det livet jeg egentlig fortjener.

Chris-Helén Echrehaug

Tusen hjertelig takk Engla ❤️❤️❤️ Du er helt fantastisk 🙏😌❤️

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?