• Svensk medium, veileder og healer
  • Tidligere liv og hjelpere
  • Parforhold og familierelasjoner

Svensk medium og veileder innen parforhold og familierelasjoner

Velkommen til min side !

Mitt navn er Engla og jeg er utdannet coach, medium og healer, og har studert psykologi i mange år. Jeg er svensktalende, men snakker også norsk og engelsk.

Jeg har vært synsk siden jeg var en liten pike, og har vokst opp hos min bestemor som også var synsk. Hun lærte meg tidlig å bruke pendel og kort, samt å tyde drømmer. Men hun lærte meg også å være ydmyk og generøs i forbindelse med mine gaver. 

Mine øvrige læremestre i disse årene, har vært mine hjelpere fra Plejaderne og det verdenskjente fysiske mediumet Colin Fry fra England.

Nå har jeg har jobbet som veileder og healer i 25 år, med svært gode tilbakemeldinger. Jeg føler at det er min oppgave å hjelpe mennesker med å finne sin rette vei her i livet, og få oppnå sitt høyeste potensial fysisk, psykisk, åndelig, mentalt og sjelelig nivå.

Jeg bruker ingen hjelpemidler i dag, da jeg får opp bilder, følelser og ord i form av tekst eller lyd. Men om du vil, kan jeg bruke både kort og pendel.
Jeg ser også dine tidligere liv hvis du ønsker det, ser dine hjelpere og har kontakt med den andre siden.
Jeg utfører husrens og hjelper ånder over til den andre siden, via telefonen.
Jeg ser eventuelle ubalanser i dine chakra, og jeg renser og balanserer disse, samt dine energier. 

Du er hjertelig velkommen til meg, for en healende samtale!

ENGLA

Svensktalende

Mine tilbakemeldinger

Victoria

Har intuisjoner selv, men kontaktet Engla for "bekreftelse". Hun bekreftet absolutt alt. Anbefales

Elianne

Hei ! Tusen hjertelig takk for din støtte, hjelp, oppmuntring og råd. Du er ett ekte medium og jeg ble så lettet da du kunne se min historie. Engla, jeg opplever at du er utrolig intelligent også utover det normale. Jeg takker for alle samtaler og dine evner. Jeg merket også at energien kommer tilbake. Tenk å kunne hjelpe så mye på så kort tid også langt unna ! Jeg opplever også at du bruker alle evnene dine så riktig. Lærte også veldig mye på så utrolig kort tid. Hjertelig tusen takk fra mitt hjerte.

T

Tusen takk for at du leste meg og gjorde meg bevist på mine evner, takk! 🤍 Eg ringer deg en dag i fremtiden!✨

Eliane

Takk til deg. Jeg var litt usikker da jeg ringte men forsto raskt at du var ekte. Du traff rett og hjalp meg veldig effektivt med mange saker. Dagen etterpå satte jeg i gang med trening og jeg var motivert på nytt og motet er tilbake.

Turid

Kjære Engla. Da jeg tok kontakt var jeg både usikker og veldig sliten, men under samtalen kjente jeg at energien kom tilbake. Nå lytter jeg på dine gide råd, og igjen tusen takk. Jeg vil gjerne riinge deg igjen senere.

Anonym

Jag uppgav bara datum jag var född och började samtal med att jag ville veta vad hon ”ser” och gissa om jag blev glad över när hon berättade saker om mig, mitt liv och framförallt tankar jag tänkte. Jag fick vägledning och klarhet i saker jag funderade över. Kan varmt rekommendera Englas vägledning ❤️ Ring! Ni kommer inte ångra!

Daniel

Otroligt snäll dam, med mycket värme o kärlek. Hon sa saker som bara jag själv vet om och hjälpte mig vidare i min resa. Återkommer till Engla när de är tid för det igen. Tack Engla.

Gunilla

Behaglig och satte fokus på rätt perspektiv. Jag väntar spänt på om /när det händer det hon förutsåg. Jag återkommer om det stämmer. Det kändes så mitt i prick och jag skulle lita på min intuition som jag har väldigt starkt!

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?