• Klarsynt veileder
  • Medium og healer

Sissels ønske for deg, er at du skal komme deg videre.

Trenger du veiledning/coaching til å forstå din egen situasjon i utfordringer, kriser og relasjoner?
Sammen med deg kan hun bruke sitt klarsyn og sin klarfølthet til at du skal komme deg videre på din sjelsvei.

Hun har lang erfaring med å hjelpe ulike mennesker i ulike situasjoner. Hun har jobbet som healer og innenfor det alternative i over 15 år, har også jobbet innenfor helse og omsorg i mange år.

Trenger du et medium, så er hun her for deg.

Du vil bli møtt med stor respekt, og vit at hun har taushetsplikt.

Velkommen til en prat med SISSEL HØYNE

Mine tilbakemeldinger

Maria

Sissel er et varm og klokt medmenneske som ser deg og behandler deg med dyp respekt. Hun evner å både lytte og å komme med gode innvendinger som gjør at du kommer frem til og kan ta fatt på veien videre. Sissel har en god menneskekunnskap og utviser raushet og varme for problemstillingene som presenteres.

Tromsøjenta

God samtale. Opplever absolutt at hun er synsk.

K

Tusen takk for en god samtale. Intuitiv selv, og merket at du kan dette. Ærlig, tydelig og rett på sak. Litt roligere etterpå. Vil nok kontakte deg igjen ved behov. Anbefales varmt.😊

A

Har prøvd healing før og ikke merket så stor forskjell. Ringte Sissel og ba henne heale tankekjøret mitt og jeg må si at det er roligere oppi der nå. I tillegg til dette så merket hun hvor jeg kjenner ting mest, som er hode og mage, noe som overrasket meg fordi jeg sa ingenting om det, jeg ba henne bare heale meg. Hun var også veldig hyggelig å snakke med, en god og varm person. :) En av de beste her vil jeg si, kommer til å kontakte henne igjen :)

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?