• Klarsynt veileder
  • Medium, spirituell
  • Healer

Ønsker å hjelpe deg videre fremover i livet

Jeg er intuitiv healer, klarsynt, medium og spirituell veileder.

For å hjelpe deg på best mulig måte, jobber jeg med dine energier. Jeg er både takknemlig og ydmyk for de evnene jeg har.

Kan også bruke pendel, orakelkort og krystaller. Og trenger du healing, husrens eller chakrarens, så hjelper jeg deg med det også.

Har hjulpet mange opp gjennom årene, og fått gode tilbakemeldinger som jeg setter stor pris på.

Trenger du svar på spørsmål du måtte ha, eller om du står du fast i livet, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg.

Jeg er ærlig, og får direkte beskjeder jeg gir videre til deg.

RONJA

Mine tilbakemeldinger

Anne karin

Veldig klarsynt å gir klare svar på ting du spør om, hyggelig å prate med, veldig ærlig å direkte. Anbefaler dere henne :)

Varmeny

Ronja er utrolig varm og ærlig. Hun hjalp meg med problemene jeg hadde og ga meg gode råd og veiledning for å finne løsninger. Jeg fikk healing under samtalen og det var veldig behagelig. Healingen gjorde det lettere for meg å finne ro i kropp og sjel. Hun lærte meg teknikker til å si ifra på en god og trygg måte som var til hjelp for meg. De teknikkene bygget på sinnsro og oppriktighet ☺️ Tusen takk for samtalen Ronja og jeg håper vi får flere hyggelige samtaler! For det var veldig godt for meg🦋

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?