• Klarsynt spirituell veileder
  • med og uten tarot
  • Kjærlighet, jobb og økonomi

Sammen finner vi løsninger på dine problemer

Hei og et varmt "velkommen til min side“.

Livet har flere ganger satt meg på de hardeste prøvelser. Denne skattekisten av livserfaringer øser jeg av når du oppsøker meg. For å gi deg min eksperthjelp bruker jeg mine Lenormand-kort som åpner opp for mitt klarsyn og min klarfølthet, og for mine engler og guider.

Da jeg har en helbredende stemme, vil du føle deg bedre allerede mens vi snakker sammen.

Det er min livsoppgave å gi mennesker spirituell veiledning. Dessuten er det min største glede å kunne hjelpe mennesker til en lysere hverdag og et bedre liv.

Sammen finner vi løsninger på dine problemer slik at det blir lettere for deg å ta et valg, enten det gjelder økonomi, kjærlighet, jobb eller relasjoner. Alt som blir åpenbart behandles fortrolig mellom deg og meg.

Lys og kjærlighet fra RITA

I Magasinet kan du lese et lengre portrett-intervju med Rita

 

Mine tilbakemeldinger

Kjell

Rita er meget dyktig og treffsikker. I ettertid ser jeg at det hun formidlet stemte svært godt med det jeg opplevde på min vei videre i livet. Hun kan anbefales på det sterkeste.

Ellie

Vil takke for en god samtale. Rita er en imøtekommende og hyggelig dame som leste meg godt som person. Hun var rutinert og sikker i sin tolkning av kortene, behøvde lite opplysninger og hun gikk rett på sak. Bør prøves......

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?