• Intuitiv veileder og samtaleterapeut
  • Personlig utvikling

Jeg brenner for at du skal finne tilbake til din indre styrke, og lytte til den visdommen du har i deg

Ved å vende blikket innover, bli bevisst egne tankemønster, og emosjoner (som oftest går på autopilot) kan vi bli kjent med oss selv på nytt og nytt. Da kan vi ta bevisste valg i hvert eneste øyeblikk. Jeg er også overbevisst om at vi alle har en magefølelse. Ved å lytte til den kan vi lære å stole på oss selv, og bruke våre indre ressurser, og kraft på nye måter.

I denne bevissthetsreisen, tror jeg på kraften som ligger i kjærligheten, i å tilgi, og i å sette en intensjon for livet.

Min styrke som veileder ligger i lytteevnen, og i å stille gode spørsmål. Jeg spår ikke på den tradisjonelle måten, med å se frem i tid, men bruker intuisjonen, og veiledningskort for å hjelpe deg til å se på nuet. Hva rører seg i deg i dette øyeblikket? Hvordan kan du håndtere det du opplever nå på best mulig måte? Vi glemmer ofte at i møte med nuet skaper vi grunnlaget for fremtiden.

Selv har jeg gått gjennom mange prøvelser i livet. Jeg har lært meg at jeg ikke kan kontrollere eksterne hendelser eller forandre andre, men jeg kan endre meg selv, og mitt eget perspektiv. At livet skal leves på livets premisser, og ikke slik jeg vil ha det.

Disse erfaringene vil jeg ta i bruk i samtale med deg.  

Føler du at vi sammen i en samtale kan nøste opp i det som opptar deg, dine tanker og følelser, tar jeg gjerne en prat med deg. Jeg kan også gi deg noen verktøy på veien, om du føler behov for det.

Velkommen til en samtale - LARISA

Intuitiv veileder med fokus på endrings- og bevisstgjøringsprosesser.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?