• Synsk
  • Veileder
  • Fjernhealing

Mine evner er medfødt, og oppdaget dem på godt og vondt allerede som femåring. Tidlig skjønte jeg at disse spesielle evnene måtte benyttes klokt, slik at de kunne komme andre til nytte og glede.

Jeg kan fortelle deg hva som er viktig for deg å konsentrere deg om akkurat nå, og i nær fremtid.

Her er noen eksempler på hva jeg kan spå deg svært detaljert om:
-Økonomi/jobb og karriere
-Kjærlighet/parforhold og ekteskap
-Barn og familie
-Utdanning, reiser, venner og selv kjæledyr er viktige

Denne typen spåing er detaljrik, og hjelper deg finne den plattformen du ofte kan føle du behøver konsultasjon for å bygge videre på. For hver hendelse eller utfordring i livet, kan du selv finne det valget som er mest heldig for deg. Dette er et valg jeg kan hjelpe deg å ta, i form av bekreftelse på at det du tenker på å gjøre er riktig, eller at tanker du gjør deg rundt et tema stemmer. Likevel er det ikke alltid jeg forteller deg akkurat det du vil høre, men jeg formidler det med omtanke og ærlighet, og sier akkurat det jeg ser er det beste for nettopp deg!

Målet mitt er å veilede deg slik at du kan ta valg som er med på å gi deg et bedre liv.
Mange av mine kunder er faste kunder som jeg har spådd gjennom flere år.

Jeg underviser og gir gjerne råd til forretningsvirksomheter og institusjoner.

HEIDI

Mine tilbakemeldinger

Tyren

Jeg ville ringe en klarsynt som jeg ville ha ærlige svar fra og jeg følte at Heidi ville gi meg det. Og tusen takk, Heidi. Din hjelp har gjort at jeg ser virkeligheten som den er og vet at jeg vil gå videre fra et vanskelig forhold. Din kjærlighet og omtanke merket jeg.

Hugo

Et utrolig flott menneske. Heidi har hjulpet meg både med reading og healing. Allerede uken etter at hun hadde foretatt readingen begynte ting å stemme med det hun hadde sagt. Da hun ga meg healing kjente jeg ikke så mye under samtalen, men etterpå ble jeg mye bedre. Noe som virkelig imponerte meg var at hun skjønte hvor jeg hadde vondt uten at jeg sa noe på forhånd. Heidi virker veldig sikker samtidig som hun utstråler en veldig god ro.

Mai Torill. Haugen

En direkte dame. Veldig fornøyd

M

Heidi er helt fantastisk! Jeg snakket med henne i dag om jobb. Veldig hyggelig og koselig å snakke med. Trygg, ærlig og detaljrik. Jeg er takknemlig for at jeg fikk bli kjent med deg i dag. Jeg ringer gjerne igjen!😊

Eli

Heidi er flink. Trygg, ærlig og rett på sak. Kan anbefales.

Lise-Lotte

Jeg er så takknemlig for det Heidi har hjulpet meg med! Takket være henne har jeg funnet ro i livet mitt, og gjort de riktige veivalgene!

Sarah

Heidi har jeg kjent siden jeg fikk min første sønn, i 10 år cirka. Hun er et fantastisk menneske, omsorgsfulle, varm og god. Hun gjør jobben sin profesjonelt, hun guider deg og viser vei. Hjulpet meg gjennom tunge tider og alt hun har sagt og gjort stemmer, det er helt utrolig. Som healer er hun også kjempe flink, jeg føler meg alltid mye bedre etter jeg har vært hos deg. Jeg kan på det sterkeste anbefale Heidi, både med healing, hjelp til utfordringer i livet eller bare noen å snakke med. Jeg er utrolig takknemlig for å ha deg i livet mitt og for at jeg fikk bli kjent med deg. Tusen takk for all hjelp og støtte du har gitt meg.

Lise Føreland

Heidi er min engel her på jord ❤️ I 2014 holdt jeg på å stryke med pga alvorlig sykdom. Min mamma kom tilfeldigvis over Heidi og hun hjalp meg tilbake til jorden igjen og har stått ved min side siden den gang. Vakrere, ærligere og snillere menneske skal du lete lenge etter ❤️ Du er min skytsengel!

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?