• Synsk
  • Veileder
  • Fjernhealing

Veileder deg til et bedre liv.

Heidi sine evner er medfødt, og hun oppdaget dem på godt og vondt allerede som femåring. Tidlig skjønte hun at disse spesielle evnene måtte benyttes klokt, slik at de kunne komme andre til nytte og glede.

Heidi kan fortelle deg hva som er viktig for deg å konsentrere deg om akkurat nå, og i nær fremtid.

Her er noen eksempler på hva Heidi kan spå deg svært detaljert om:
-Økonomi/jobb og karriere
-Kjærlighet/parforhold og ekteskap
-Barn og familie
-Utdanning, reiser, venner og selv kjæledyr er viktige

Denne typen spåing er detaljrik, og hjelper deg å finne den plattformen du ofte kan føle du behøver konsultasjon for å bygge videre på. For hver hendelse eller utfordring i livet, kan du selv finne det valget som er mest heldig for deg. Dette er et valg hun kan hjelpe deg å ta, i form av bekreftelse på at det du tenker på å gjøre er riktig, eller at tanker du gjør deg rundt et tema stemmer. Likevel er det ikke alltid hun forteller deg akkurat det du vil høre, men formidler det med omtanke og ærlighet, og sier akkurat det hun ser er det beste for nettopp deg!

Målet til Heidi er å veilede deg slik at du kan ta valg som er med på å gi deg et bedre liv.
Mange av hennes kunder er faste kunder som hun har spådd gjennom flere år.

Heidi underviser og gir gjerne råd til forretningsvirksomheter og institusjoner.

Velkommen til en samtale med HEIDI

Mine tilbakemeldinger

Katrine Mandelstang

Heidi - Her må jeg skrive menneske med stor M. Du gav meg sannheten på godt og vondt. Jeg måtte ikke sitte å lure på hva du mente. Sannheten satte meg fri. Takk for at du velger å bruke livet ditt på å hjelpe, for jeg tror det kan være krevende. Igjen stor takk til deg.

Anne karin

Helt utrolig hva ho ser og direkte svar man får på spørsmålene jeg stiller henne. Anbefaler dere henne :) Koselig å prate med, og veldig bestemt i sine svar :)

Elbjørg

Hjertelig takk for en koselig prat, du er så hyggelig å prate med, treffsikker og empatisk. Fikk ro i sjelen og håp, og en god latter fikk vi også. Du er bare helt fantastisk.♥️♥️

Liv

Med klokskap og varme formidler Heidi på en svært presis måte hvordan livet blir. Hun ser klart og er ærlig. I en vanskelig tid i livet mitt har hun vært en klippe og støtte Hun ga meg håp og styrke til å komme videre. Uten henne hadde jeg følt meg alene selv med mange omkring meg. Jeg gir henne de beste anbefalinger.

Anne karin

Anbefaler dere henne, ho var helt utrolig klarsynte og ga veldige direkte svar på det jeg spurte om. Fantastisk flink å koselige å prate med :)

K

Synes det er flott at Heidi er tilbake på magic circle. Hun gjør et strålende arbeid. Ble først kjent med Heidi i 2012 da jeg slet med helse og diverse. Kan gå god for hennes helende evner, samt klarsyn da hun er særdeles god på å lese andre mennesker, og er ellers et veldig varmt og godt menneske. Ønsker deg lykke til videre, Heidi. Mvh K

Tyren

Jeg ville ringe en klarsynt som jeg ville ha ærlige svar fra og jeg følte at Heidi ville gi meg det. Og tusen takk, Heidi. Din hjelp har gjort at jeg ser virkeligheten som den er og vet at jeg vil gå videre fra et vanskelig forhold. Din kjærlighet og omtanke merket jeg.

Hugo

Et utrolig flott menneske. Heidi har hjulpet meg både med reading og healing. Allerede uken etter at hun hadde foretatt readingen begynte ting å stemme med det hun hadde sagt. Da hun ga meg healing kjente jeg ikke så mye under samtalen, men etterpå ble jeg mye bedre. Noe som virkelig imponerte meg var at hun skjønte hvor jeg hadde vondt uten at jeg sa noe på forhånd. Heidi virker veldig sikker samtidig som hun utstråler en veldig god ro.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?