• Klarsynt veileder
 • Fortid og fremtid
 • Mediumskap

Svenske Eva Eriksson – kjent fra TV og ulike medier

Her er det du kan få hjelp med:

 • Kjærlighet og relasjoner
 • Jobb og karriere
 • Økonomi og investering
 • Soulmate reading
 • Spirituell konsultasjon
 • Business coach
 • Wellness coach
 • Dyrekommunikasjon hund/katt
 • Bortkommen hund/katt
 • Medmenneskelig samtale

Kjærlighet og litt galskap – det gir livet mening

Om vi bare hadde visst fra starten at den vi elsket ville ha mer tid, så kunne vi kanskje ha spart oss for tårer og krangling. Når kjærligheten ikke blir som forventet, uten å tenke utenfor våre egne begrensninger. Vi blir både sinte og skuffet, og vi setter alt i et ultimatum.

Det var nettopp det jeg hadde fortalt deg at du ikke skulle gjøre!

Vil du vite hvordan du skal se på ditt forhold med andre øyne? Skal vi se på hvordan din partner oppfatter forholdet og hva han synes om deg?

Da skal du ringe meg!

Jeg ble født med en uvanlig gave – det å kunne se inn i fremtiden. Da jeg var lite, forsto jeg at jeg var annerledes. Jeg så ånder som det var uforståelig at ingen andre kunne se. Men jeg forsøkte å leve normalt som alle andre, men jeg var annerledes og det åndelige hadde nok helt andre planer for meg.

Mine synske evner har jeg gjennom årenes løp jobbet med for at de skulle bli fullverdige.

Kjærlighetsproblemer er jeg god på å løse. Uansett og det er skilsmisser, utroskap, relasjoner, ny kjæreste, eller en evt. soulmate.

Min fremgangsmåte å jobbe på er helt unik, og forundring overraske og trøste mine kunder.

Jeg har en positiv innstilling til livet, og jeg vil gjerne hjelpe deg å få et bedre liv. Jeg er åpen og lett å snakke med, og du vil kjenne at jeg bryr meg om deg.

Når vi snakker sammen er det du som står i fokus, og vår samtale forblir kun mellom deg og meg.

Velkommen – EVA❤

Svensktalende

 

Mine tilbakemeldinger

Kristin

Veldig treffsikker både på nåtid og fremtid. Det du sa om fremtiden har allerede begynt å skje. Raske svar uten noe utenomsnakk. Anbefales på det varmeste!

Line

Jeg lo litt når jeg la på røret, etter å ha snakket med Eva. Hun rett og slett «plasserte» meg. Sånn som en streng, omsorgsfull og god mor gjør. Jeg oppfatter Eva som et varmt og klokt menneske. Opplevde samtalen som god veiledning. Så nå får vi se hva som skjer. Ikke alt hun sa er ønskelig, men når en ber om det får en tåle det. Eva er rett på sak, og det liker jeg. Ikke sånn som flere andre her, hvor en sitt med følelsen av at de leker terapeuter. Anbefaler Eva. Jeg kommer til å ringe henne igjen om jeg trenger veiledning.

Martin

Helt klart den beste her inne! (Og jeg har pratet med de fleste) Helt utrolig hvor presis hun er. Ingen tvil om at hun «ser» meg og min situasjon. ALT har stemt hittil. Tusen takk Eva

Martine

Eva har evner ♡ takk for den du er ♡ Alt du har fortalt meg har stemt til nå. Vi snakkes snart igjen 💃

Lina

Fantastiskt duktig! Mitt i prick verkligen. Kan varmt rekommendera Eva!!

Sara

Tusen takk for dine evner eva❤ Kjenner meg mer sikker etter samtale med deg. Du er så sterk og tydlig på så kort tid. 😃 Jeg vet hva hjertet mitt vil - Jeg har aldri hatt grenser i livet mitt. Jeg lærer mer om meg selv for hver dag som går. Utvikler meg med universet og føler en ro. Takknemlig for at du jobber hos magic circle. Anbefales på det høyeste i kraft av universets guddommelige makt! klem til deg🖤 spirit 4 ever

Fornøyd skyttemann

Har aldri opplevd mer konkret spådame enn Eva. Hun beskrev ting svært detaljert med den største sikkerhet. Hun var i tillegg svært sympatisk og hyggelig. Anbefales!!

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?