elisabeth fra nord

Elisabeth fra Nord

elisabeth fra nord

Få sms når ledig? Ring oss!

Få sms når ledig? Ring oss!

  • Kjærlighet, jobb og økonomi
  • Samtaleterapeut
  • Åndelig veileder

Jeg bruker mine evner og intuisjon til å gi deg ærlige svar og veiledning.

Hei og takk for at du ser innom min profil…

Jeg er en dame med samiske røtter som bor i vakre Nordland. Jeg er oppvokst i villmarken og er nært knyttet til naturen, dyrene og naturvesenene.

Helt siden jeg var liten jente har jeg vært klar over at jeg hadde mere evner enn det som ble betraktet som normalt, men det var først i ungdomstiden jeg begynte å jobbe mer bevisst med evnene mine for å utvikle meg enda mer og har jobbet innenfor det alternative i over 40 år nå. I tillegg holder jeg ulike kurs og trommereiser.

Jeg har en bred utdannelse innenfor det alternative, slik at jeg på best mulig måte kan veilede og hjelpe de som trenger det.

Når jeg gir en konsultasjon bruker jeg sjelden hjelpemidler, med mindre du ønsker jeg skal bruke pendel eller kort.

Jeg får inn din energi med en gang du tar kontakt, og i samarbeid med min Åndeguide og Englene gjør jeg mitt beste for å hjelpe deg. Jeg sender også positive energier til deg under samtalen. Jeg gir deg ærlige svar, og mine evner gjør det mulig å se på ting i både fortid, nåtid og i fremtid.

Når jeg jobber med deg, får jeg opp bilder, energier, farger og beskjeder m.m.

Jeg jobber også med healing og sender fjernhealing til deg om du ønsker det.

Mine fagfelt:

Åndelig veiledning – Klarsyn – Samtaleterapi - Selvutvikling – Healing – Pendel.         Gir også veiledning innen kjærlighet, jobb og økonomi.


Jeg har utdannelse som:
Samtaleterapeut, Klarsynt og Åndelig veileder, Hypnoterapeut, Krystall Lyskropp Aktivator, Healer, Medium, Regresjonsterapeut, Krystallterapeut m.m.

Jeg jobber i Lyset med Kjærlighet og Respekt for hver enkelt.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg for en hyggelig prat.

ELISABETH

Lys og Kjærlighet til deg vakre sjel.

Mine tilbakemeldinger

S

Elisabeth er mild, behagelig og fin å prate med. Tok raskt inn situasjonene jeg spurte om og ga meg mer ro. Anbefales!

NINA

Veldig flink dame kjekk å snakke med

Jannike

Treffsikker og god å snakke med. Ærlig men samtidig omsorgsfull. Er så takknemlig! ❤

Brith

Helt fantastisk hjelp. Og uten tvil klarsynt.

Varmeny

Veldig hyggelig og koselig å snakke med Elisabeth 😊 Hun fikk meg til å stole mer på meg og magefølelsen min, for det er ikke alltid det er så lett. Rolig, varm og ærlig under hele samtalen og det var enkelt å prate helt fritt. Bekreftet sannhetene som er rett foran øynene på meg. Tusen hjertelig takk for samtalen Elisabeth!

Elisabeth

En veldig hyggelig samtale i de små timer. Takk for veiledning og råd iforhold til min datters skoleproblematikk. Jeg føler meg litt roligere nå og håper dette vil gå bra. Jeg håper det blir til det beste for henne og att hun vil trives. Vil oppdatere deg. Takk ❤️

Nina

Tusen takk for de gode råde jeg har fått fra deg , du er så treffsikker, snill og behagelig å prate med. Du veiledet meg når jeg stod fast i vei valget mitt. Du er virkelig min rådgiver. Tusen hjertelig Elisabeth.

Tyren

Denne damen er helt utrolig fantastisk 😍 hun vet absolutt hva hun driver med, så fantastisk å prate med, har evner uten like, ingen kan måle seg med henne, og tro meg har prøvd flere klarsynte.....angrer ikke et sekund på at jeg ringte henne og har henne nå som min faste veileder i livet, uten tvil verdt å ringe til 💖 tusen stjerner fra meg

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?