Elisabeth fra Nord

  • Kjærlighet, jobb og økonomi
  • Samtaleterapeut
  • Åndelig veileder

Jeg bruker mine evner og intuisjon til å gi deg ærlige svar og veiledning.

Hei og takk for at du ser innom min profil…

Jeg er en dame med samiske røtter som bor i vakre Nordland. Jeg er oppvokst i villmarken og er nært knyttet til naturen, dyrene og naturvesenene.

Helt siden jeg var liten jente har jeg vært klar over at jeg hadde mere evner enn det som ble betraktet som normalt, men det var først i ungdomstiden jeg begynte å jobbe mer bevisst med evnene mine for å utvikle meg enda mer og har jobbet innenfor det alternative i over 40 år nå. I tillegg holder jeg ulike kurs og trommereiser.

Jeg har en bred utdannelse innenfor det alternative, slik at jeg på best mulig måte kan veilede og hjelpe de som trenger det.

Når jeg gir en konsultasjon bruker jeg sjelden hjelpemidler, med mindre du ønsker jeg skal bruke pendel eller kort.

Jeg får inn din energi med en gang du tar kontakt, og i samarbeid med min Åndeguide og Englene gjør jeg mitt beste for å hjelpe deg. Jeg sender også positive energier til deg under samtalen. Jeg gir deg ærlige svar, og mine evner gjør det mulig å se på ting i både fortid, nåtid og i fremtid.

Når jeg jobber med deg, får jeg opp bilder, energier, farger og beskjeder m.m.

Jeg jobber også med healing og sender fjernhealing til deg om du ønsker det.

Mine fagfelt:

Åndelig veiledning – Klarsyn – Samtaleterapi - Selvutvikling – Healing – Pendel.         Gir også veiledning innen kjærlighet, jobb og økonomi.


Jeg har utdannelse som:
Samtaleterapeut, Klarsynt og Åndelig veileder, Hypnoterapeut, Krystall Lyskropp Aktivator, Healer, Medium, Regresjonsterapeut, Krystallterapeut m.m.

Jeg jobber i Lyset med Kjærlighet og Respekt for hver enkelt.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg for en hyggelig prat.

ELISABETH

Lys og Kjærlighet til deg vakre sjel.

Mine tilbakemeldinger

Elisabeth

En veldig hyggelig samtale i de små timer. Takk for veiledning og råd iforhold til min datters skoleproblematikk. Jeg føler meg litt roligere nå og håper dette vil gå bra. Jeg håper det blir til det beste for henne og att hun vil trives. Vil oppdatere deg. Takk ❤️

Nina

Tusen takk for de gode råde jeg har fått fra deg , du er så treffsikker, snill og behagelig å prate med. Du veiledet meg når jeg stod fast i vei valget mitt. Du er virkelig min rådgiver. Tusen hjertelig Elisabeth.

Tyren

Denne damen er helt utrolig fantastisk 😍 hun vet absolutt hva hun driver med, så fantastisk å prate med, har evner uten like, ingen kan måle seg med henne, og tro meg har prøvd flere klarsynte.....angrer ikke et sekund på at jeg ringte henne og har henne nå som min faste veileder i livet, uten tvil verdt å ringe til 💖 tusen stjerner fra meg

Ida

Behagelig og snakke med! Treffer riktig på alt jeg spør om. Og gir følelsen av en varm hånd!

Kamilla

Samtalene med deg har vært sterke og meningsfylte. Hadde et så tungt hjerte over situasjonen min og du kom inn og gav meg de beste svarene jeg kunne ha fått. En aldeles nydelig og fantastisk dame er du! Takker deg fra hjertet mitt❤️❤️

Gullet

Tusen takk for de gode og fine rådene Du hjalp meg på rett spor, og min motivasjon kom tilbake igjen Takk for den fine veiledningen og healingen du ga meg Anbefaler deg videre

Turid amundsen

Tusen takk for samtalen med deg i kveld Elisabeth ! Nå kjenner jeg håpet og troen på et liv kommer tilbake ❤️ Det har vært mange tunge år å komme gjennom, men lærerike på godt og vondt, ikke minst i møte med menn. Det var som å bli kastet hjelpeløst ut i jungelen etter å ha vært i et trygt og beskyttet kjærlighetsfylt liv fra jeg var 19 år. Nå gleder jeg meg til å møte en ny kjærlighetsfull fase igjenn. Hjertelig takk❤️

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?