• Klarsynt veileder
  • Kanalisering og healing
  • Tarot

Jobber som klarsynt veileder og healer

Jeg kan hjelpe deg å se og forstå de blokkeringer som hindrer deg i å oppnå ditt fulle potensiale. Formidler også budskap/beskjeder fra den andre siden.

-Intuitiv og klarsynt
-Healer
-Tarot
-Kanalisering

Jeg er også Reikimaster og medlem av Det Norske Healerforbundet.

Taushetsplikt er viktig for meg.

Med vennlig hilsen Diane

 

Mine tilbakemeldinger

Mona

Nydelige Diane! Jeg har vært hos henne flere ganger,for tarotkort,reading og healing.Hun har gitt meg ærlige svar på mine spørsmål.Når man går derifra er man fylt av glede og energi.Jeg kan varmt rekommandere Diane!For ei dame!

Marita

Diane er en dame jeg kan anbefale på det sterkeste. Hun har en enorm forståelse og ser ethvert menneske. Jeg sitter igjen med positive erfaringer og opplevelser etter alle våre møter. Diane er dyktig i sine tolkninger i både bruk av tarotkort og reading. Hun er en god veileder og har gode evner innen healing.

Junior

Veldig bra i forhold til din intuitive evne, og forståelse om bruken av denne evnen i healing. Kan absolutt anbefale deg videre💖😇

Heidi Helgerud

Kjære Diana ❤️ Du har en gave som er sjelden 🙏. Tusen takk for fantastiske samtaler med deg. Jeg sitter alltid igjen med en god følelse. Jeg kan trygt anbefale deg videre til de som trenger en god samtalepartner og veileder. Alt du sier stemmer, og roen du utstråler har en kraftig healende effekt. Hilsen fra Rayanni

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?