• Klarsynt veileder
  • Kjærlighet
  • Drømmetydning

AnneMa sitt spesialfelt er tro, håp og kjærlighet!

AnneMa er først og fremt en eksepsjonell god lytter. Hun kan lytte «bak ordene dine», som hun kaller det. Hun ser deg på en dyp og holistisk måte.

Hun har viet mesteparten av sitt liv til den spirituelle verden etter at hun hadde sin første åndelige oppvåkning allerede i tenårene. Hennes gaver og styrker ligger i det magiske og i det åndelige.
Hun kan hjelpe deg med å heve frekvensen din via det oppbyggende ordet, og hjelper deg med å bygge broer i din bevisstheten, slik at du ser veien videre mye klarere. 

Her er ulike ting som AnneMa kan hjelpe deg med:

- Samtale-healer
- Klarsynt medium
- Å ta valg 
- Chakrabalansering
- Drømmetydning
- Velsignelser
- Tro håp og kjærlighet!

Etter en samtale med AnneMa vil du føle deg forstått, og oppleve en forløsende klarhet fra de nye perspektivene hun har gitt deg. 

Velkommen!

Mine tilbakemeldinger

Christine

Anne Ma er en som hører og ser det ingen andre ser - eller tør å snakke høyt om. På en direkte måte, full av kjærlighet, setter hun navn på og synliggjør flere ting i meg som har ført til store Aha- opplevelser på det personlige plan. Anbefales!

Shakti

Takk AnneMa! Du ga meg håp, kraft og glede, og jeg kjenner på en enorm kjærlighet både til meg selv, og verden❤️ Anbefales på det sterkeste!

Frode

AnneMa er utrolig god å prate med. Hennes innfallsvinkler er veldig interessante, hun ser det som skjer på en måte jeg ikke hadde tenkt på. Hun viser tydelig alternative valg muligheter. Det gjorde det enklere for meg å velge. Tusen takk.

Bosseborg

Du er en særdeles god veileder og coach for å få fremdrift og trigge modige valg. Takk!

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?