• Klarsynt veileder
  • Tarot og pendel
  • Kanalisering

Livet byr på mange utfordringer  

Karriere og jobb, kjærlighet og vennskap, penger og livsstil er områder som gir utfordringer.

Jeg er en tarot-coach. Jeg leser kort og gjennom samtalen avdekkes både vansker og muligheter. En prat mellom kortene, deg og meg, gir ny innsikt. Det er Tarotkortene som er min hovedkilde til klar innsikt. Jeg bruker også andre typer kort og kanaliserer via pendelen.  

Hos meg får du de svar som kortene og pendelen kan gi deg. Gjennom samtalen kan du finne innsikt og mot til å nå dine mål og å ta de valg som fører deg dit.  

Jeg forteller deg ikke hva som “skal” skje i morgen eller i fremtiden din. Fordi dette er ikke bestemt på forhånd av en eller annen “høyere makt”. Livet skapes mens vi lever det.  

Jeg mener ikke dermed at hvis man er ulykkelig så har man seg selv å takke. Til det er livet altfor komplisert. Men jeg mener at vi alle må spille med de kortene vi til enhver tid har på hånden.  

Jeg hjelper deg med å finne den beste veien etter dine egne valg. Enten dette nå betyr å finne en ny retning, eller å overvinne en hindring på den veien du allerede går. Kortene kan hjelpe med å avdekke hva eller hvem som hindrer veien fremover og hvordan du kan nå de mål du setter deg. 

Velkommen til en samtale - AMBER

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?