Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Elisabeth fra Norge ble verdens mest klarsynte

I fjor vant Elisabeth Gimsøy "Jakten på den 6.sans" på TVNorge. I februar reiste hun til Nederland for å bli med i den internasjonale versjonen av serien "The Best Psychic of the World 2011". Nylig ble det kjent at Elisabeth fra Norge ble kåret til verdens mest klarsynte.

Tekst: Kari Flaata Halling

- Jeg følte det nesten som en bombe da jeg vant. Jeg var helt uforberedt, og torde ikke håpe på å vinne, etter som de andre deltakerne mente jeg ville ende opp på andre plass. Men fem dager før finalen, drømte jeg at jeg vant, sier en sprudlende glad vinner til www.magic.no.

Les også:
Elisabeth Gimsøy til VM i klarsynthet
Elisabeth vant Jakten på den 6. sans

Nylig deltok Elisabeth på Alternativmessen i Kongsberg, og mange var naturlig nok interesserte i å vite hvordan det hadde gått i Nederland, noe hun selvsagt ikke kunne røpe. Nå synes hun det er godt å slippe å holde på hemmeligheten lenger.

Elisabeth ble valgt ut sammen med åtte andre deltakere fra ulike deler av verden. Serien "Best Psychic of the World 2011" har i åtte uker blitt vist på kanalen RTL-4 i Nederland. Finalen ble sendt skjærtorsdag, og her ble altså Elisabeth fra Norge kåret som vinner. På annen plass kom Belgia, og på tredje plass USA.

- Da det gikk opp for meg at jeg hadde vunnet, klarte jeg omtrent ikke å si noe, og jeg begynte å gråte.  Jeg synes dette var stort og følte stor glede og ydmykhet, sier risørkvinnen, som var yngste deltakeren, og den med minst erfaring. Øvrige deltakere har arbeidet som medium og klarsynte i flere år, mens Elisabeth bare har jobbet med dette i litt over et år.

I mai reiser Elisabeth til Nederland for å holde foredrag sammen med Petra Lakerveld fra den nederlandske TV-serien. Mye tyder også på at programmene fra Nederland blir sendt på norsk TV. TVNorge ligger i forhandlinger om å kjøpe inn serien, som antagelig blir sendt på TV-kanalen FEM til sommeren. Den vil høyst sannsynlig også bli sendt i flere land, blant annet USA. 

#kampanje2#