7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Maija idag!

Maija

5.920 tilbakemeldinger
Ring meg nå!
7900 0450
Gi meg en
tilbakemelding

Jeg har fra jeg var liten vært mottagelig for andres sinnsstemninger og smerter og sett de "på den andre siden". Etterhvert begynte jeg å ta kurs for å få kontroll og orden på hva jeg opplevde og har nå i noen år jobbet med dette.

I dag er jeg utdannet dyretolk, godkjent healer og jobber også med mediumskap, rensing av hus samt veiledning ved hjelp av klarsyn. Har også hatt stort hell i savnet saker, både dyr og mennesker.

Har en del livserfaring som kan hjelpe når jeg med klarsyn ser deg og din situasjon. Jeg kan ikke gi deg svarene på alt, men innsikt til å se dine valg og muligheter klarere. Du har alltid et eget valg.

Er alltid ærlig og direkte i forhold til hva jeg får opp og er ydmyk i forhold til informasjonen jeg får. Jeg jobber som regel uten hjelpemidler, bare via min intuisjon og noen ganger ved hjelp fra åndeverden. Av og til bruker jeg også tarotkort om det føles riktig. Jeg er avhengig av god kommunikasjon med deg for best mulig resultat.

Jeg ser frem til en samtale med deg.

I Magasinet kan du lese et lengre Portrett-intervju med Maija

Maija tilbakemeldinger

Gitte  

Maija er utrolig behagelig å snakke med, varm og treffsikker! Hun er ærlig og direkte. Kunne ikke vært henne foruten de siste årene.❤Trenger du en snill, varm, klarsynt person som kan veilede deg og gi deg råd når det "butter"og du står fast, anbefaler jeg Maija på det varmeste!

Tanja  

Vi fikk veldig god beskrivelse av plassen hvor katten min Fløffi befant seg, så vi gikk og lettet der. Maija sa at han var blitt skremt men skulle sansynligvis komme hjem selv. Jeg tror det hjalp å lette etter han, så kom han plutselig hjem neste kvelden, sulten men uskadd, etter en uke "på tur" . Evig takknemlig for at du hjalp oss :)

Monica  

Hei Maija :) Dette er andre gang på kort tid at du har hjulpet meg å finne min høyt elskede Pus "Gråpus" .Vi fant henne rett ved beskrivelsen du gav. Du har en imponerende treffsikkerhet Gir deg alle stjerner som finnes :) Klemmer fra Monica og Gråpus

Lina Hantveit   

Hei, snakket med Maija i kanskje 5 minutter om hvor katten min Lolo kunne være. Etter 1 time hadde min mann funnet henne, innestengt i en bakgård, ved et gult hus og et sykkelstativ, akkurat som Maija sa! Helt vilt! !!

Grethe  

Du satte resten av "Puslespillbrikkene" på riktig plass. En god og oppklarende samtale. Nå er det ro i hjerte og sjel. Tusen takk Maija! Anbefales, spesielt om man ønsker en dypere samtale. Klem fra en kollega.

Kari Torunn Sandviken Rusten  

Snakket med deg Maija for noen timer siden,angående min katt Hjalmar som har bært borte i 14 dager. Den infoen du ga meg stemte så bra,att jeg har ikke ord. Fra jeg lsa hade, tok det 3 minutter så stod Hjalmar på døra her 😻 Jeg er overlykkelig og sender deg masse takk 😊 Du er dyktig 💛 Hjalmar er uskadd,men sulten og kjærlig 😻😻

Marina  

Vår pus har kommet hjem og alt er bare fint, takk for hjelpen!!! Du er fantastisk!!! Hilsen Marina

Gunnhild  

Hei. Jeg snakket med deg fire ganger tror jeg det ble. Det var rundt nyttår. Katten min Morill med svart og litt lysebrun pels var borte. Hun ble funnet i dag og er hjemme i god behold nå. Jeg ble veldig imponert over deg. Jeg syns du virker veldig dyktig. Allikevel er jeg i villrede nå fordi pus ble funnet på den gården hun ble borte fra, men sånn jeg skjønte det du "så", så var hun på vei hjemmover langt unna denne gården. Det er litt usannsynlig at hun har gått så langt og snudd. Men stedene du snakket om, og som jeg fant, stemte liksom...det falt liksom helt på plass i terrenget det du hadde sagt. Som sagt, nå vet jeg ikke hva som stemmer og ikke lenger. Men jeg vet at pusen er her hjemme sammen med meg og det er det viktigste. Jeg tenker fortsatt at du virker veldig dyktig. Jeg prøver bare å gi en ærlig tilbakemelding her. Og så skal du vite at katten min som du kontaktet er trygt hjemme igjen.

Gunhild   

Maija er virkelig dyktig og jeg gir henne mine varmeste anbefalinger. Hun er i tillegg et utrolig godt og varmt menneske, og vil behandle deg og dine dyr med den største respekt. Vi har hatt stor glede av Maija sine tjenester.

Alia  

Har brukt magic circle lenge. Maija er meget dyktig og treffsikker. Alt stemmer 100%. Hun er veldig rolig og hyggelig person. Fantastisk jente. Anbefales på det sterkeste.

Dan Kåre  

Anbefales på det sterkeste! Fantastisk, heilt fantastisk!

Anne   

Jeg vil bare si tusen takk for hjelpen jeg fikk da katten min, Potifar, forsvant. Han hadde vært borte i tre forferdelige døgn da jeg ringte deg. Jeg må innrømme at jeg ikke var helt sikker på om dette var noe som jeg trodde på i utgangspunktet, men jeg ville ikke la noe være uprøvd. Du gav meg noen beskrivelser av en bygning og et kjellerrom og jeg lette der jeg tenkte det kunne være, og der var han! Det er helt fantastisk å ha pusen hjemme igjen, og jeg er utrolig glad jeg ringte.

"Fiskedamen"  

Kjære Maija. Jeg ringte deg i dag fordi jeg ville ha kontakt med min avdøde mann. Tilbake sitter jeg sjokkert over din treffsikkerhet! Du kunne fortelle i detaljer hvordan han så ut, hva han drev med i livet og at han angret på at vi ikke fikk barn sammen. Dette stemmer på en prikk og takket være deg er jeg lettet over å vite at han har det bra og at jeg nå vet at han er her sammen med meg og fortsatt ser meg. Tusen takk Maija!! Dette glemmer jeg aldri! Du er fantastisk. Hilsen "Fiskedame"

Gro Langslet  

Katten min hadde vært borte i 6 døgn da jeg tok kontakt med deg. Etter samtalen gikk jeg ut og lette etter henne. Jeg fant henne takket være dine innspill på hvor jeg skulle lete. Hun var i god form, men virker litt skvetten. Tusen takk for god hjelp.

Elin rødum   

Hei! Vil bare gi deg en god tilbakemelding, jeg ringte deg tidligere ang min katt goffen. Han dukket opp, den info fra deg stemte helt overens fra der jeg fant han. Har var i god form,! Tusen hjertelig takk for hjelpen!:D

Fatima  

Tusen takk for stor hjelp.. Jeg fant pusen min i dag etter at jeg har snakket med deg på tlf . Er tkjempe glad for at du hjalp meg og for at pusen min kom hjem.. Du er utrolig flink person.. Tusen takk.. Skal bruke deg igjen hvis pusen min forsvinner.Takk for hjelpen😀😀

Angelica  

Sitter med en herlig og fin følelse hver gang jeg har snakket med deg, og jobben du gjør, gjør virkelig en forskjell. At du er så treffsikker er nesten litt skummelt.... Følte dagen i dag ble snudd på hodet, og som så mange ganger tidligere gjorde du den mye bedre igjen. Jeg er veldig spent og gleder meg til å se om det du har sett fremover blir min virkelighet. Tusen takk Maija!

Hege Indrehus  

Fantastisk !!!! Snakket med deg for en liten time siden ...Min lille pus har vært borte siden i går kveld . Jeg fant henne der du sa at hun befant seg :-) Tusen takk !!

Elin Hanssen Aasheim  

Takk Maija for at jeg fikk hjelp av deg til og finne min savnede pus som ble borte i sverige:) pus og jeg er lykkelige og slitne...

isabell  

Kjære Maija! Hei og godt nytt år! Jeg ville bare si hvor rååå flink du er m dine fantastiske evner. Du er skremmende treffsikker, og jeg følte utrolig god kjemi med deg. Du er lett å prate med, og det er viktig synes nå jeg . Etter at du renset huset vårt for 4 spøkelser og samtidig ga healing,Så har livet til meg og min samboer blitt sååå mye lettere og bedre. Vi har fått tilbake energien, vi kan for første gang på 5 år høre naboene, og det tykke gråe sløret som hadde lagt seg oveross og leiligheten og isolerte, er nå helt borte. Det er så deilige og avslappende energier her, og vi har ikke kranglet en eneste gang siden vi snakket med deg på Magic Circle.
Og du hadde jammen rett angående bihulebettennelsen som skulle komme. Og jeg som nektet og sa: Neiiida, det er nok fordi jeg har gråtet i hele natt , men så kom den jammen.
Tro det eller ei! Og du hadde oxo rett angående det med at denne negative energien er manifestert i hele området her vi bor, men du renset vår leilighet perfekt i hvertfall.
Takk for at du har gjort dagene lettere å leve her. Min samboer er så rolig og fin nå Maija, og han er mektig imponert over det du har har hjulpet oss med.
Han takker og sier 6 stjerner til Maija! Stooor juleklem fra Isabell og Magne.