7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Grethe idag!

Grethe

5.936 tilbakemeldinger
Ring meg nå!
7900 0450
Gi meg en
tilbakemelding

Hei hei!

Jeg kommer fra Hedmark og har bosatt meg midt i naturen med et rikt dyreliv rundt meg. Her trives jeg best og henter energi fra alt mangfoldet rundt meg. Jeg er litt privat av meg og er ikke den du treffer på alternative arrangementer.

Jeg ønsker å bruke mitt klarsyn til å hjelpe mennesker og dyr, og det er det jeg har forstått er min livsoppgave. Jeg har tidligere jobbet på teletorg og jeg har hatt mine pauser, mens andre deler av livet har vært i sentrum.

Det er en glede å få utvikle meg hos Magic Circle, og det og kunne få bistå de som velger å la meg få et innblikk i sine liv.

Livets opplevelser har lært meg å stole på meg selv. Takknemlighet og ydmykhet er viktige egenskaper, også som klarsynt. Likeledes respekt for energiene jeg tar inn og jobber med. Livet består av valg og konsekvenser, muligheter og utfordringer. Vi har alle en guide i livet vårt, men å lytte til den stemmen og følge seg selv, er en balansegang. Jeg tror på å gi av mitt hjerte uten forbehold og ikke kreve. Jeg kanaliserer energier og jeg vil helst ikke ha for mye informasjon om deg før jeg åpner opp. Dette for å kvalitetssikre samtalen vår og jobbe profesjonelt. Likevel vil jeg lytte til deg og gi deg den tiden du trenger.

Dyretolkning kan jeg også være behjelpelig med, men husk at her snakker jeg ærlig og direkte ut ifra dyrets ståsted. Jeg kan også finne bortkomne dyr og mennesker. Men det er ikke alltid disse ønsker kontakt, så jeg gir ingen garantier.

Vil også nevne at jeg jobber med fjern-rensing av hus, samt drømmetydning. Jeg formidler i visse tilfeller kontakt med dine hjelpere og budskap fra den andre siden.

Velkommen til en samtale med meg i fortrolighet.

Tusen hjertelig takk for tilbakemeldinger.

Vennlig hilsen
GRETHE

Grethe tilbakemeldinger

Anne  

Du er bare helt utrolig. Har snakket med deg flere ganger.Og du er rett på sak og det du sier stemmer.Jeg har ikke helt hatt trua, men du har stått på ditt,og har hatt rett hver gang.Så tusen takk du er helt fantastisk.

Trine  

Veldig mange positive tilbakemeldinger her inne og det forstår jeg veldig godt! Du trengte ikke mye informasjon for å ‘ta inn’ situasjonen, overraskende lite faktisk. Du traff meg rett i hjertet med alt du sa og gav av råd og veiledning. At du er synsk, tviler jeg ikke på, du kunne bare ikke gjettet deg til noe med så lite informasjon fra meg! Og jeg er ikke lettlurt, normalt litt skeptisk og analytisk. Hvis jeg trenger flere råd og veiledning i fremtiden, vet jeg hvem jeg vil snakke med! Tusen takk Grethe! - Trine

Britt   

Takk Grethe, du er unik og den kvinnelige utgaven av snåsa-mannen, utrolig dyktig

Elisabeth   

Kjære fine deg, Grethe! Det er ikke så ofte jeg blir satt ut av spill, men det greide du nå igjen og nok en gang ;-) Jeg snakket med deg for 2 år siden der du forteller om mannen jeg kommer til å møte og jeg har forstått at alt kommer til oss når tiden er inne for det og vi er klare. (Akkurat hva du sa den gang). Det syns jeg var litt urettferdig, men skjønner nå veldig godt hva du snakket om... Du tok meg og situasjonen inn KUN ved navnet hans og beskrev både han utseendemessig og energimessig for så å forklare hva vi kunne få som utfordringer i fremtiden, slik at vi begge var forberedt på det. Det er som om du sitter å leser hans og min livshistorie fra en bok, med bilder i av oss begge! Jeg bøyer meg i støvet for jobben du gjør og det er virkelig behagelig å være i samtale med deg! Jeg håper flere ønsker å komme med sine tilbakemeldinger slik at kunder kan få lese og oppdage hvor dyktig og god du er! God klem fra Elisabeth.

Brith   

Tusen takk for hyggelig samtale . Du er flink til å tolke dyr og beskrev min tispe meget godt. Jeg ble ble rolig og fikk endelig svar for å hjelpe henne til å få det slik hun fortjener.

Christin  

Det er noen som treffer godt, står på sitt og Grethe er en av de. Da det gjelder jobb, kjærlighet og klare beskjeder, er dama rå god :)

Else-Grethe Schøænning  

Tok kontakt med Grethe da katten Mario til barnebarna mine ble borte. Han har vært borte i 2 mnd. men Grethe sa han vil dukke opp, også hvor han holdte til. Stemte det. Han kom til rette i dag. Håper Grethe kan få beskjed at nå er rømlingen kommet hjem igjen. Takker Grethe for hjelpen.

Live Lyngstad  

Vi vil takke Grethe stort for den kjempefine dyresamtalen. Hun klarte å kommunisere veldig godt og med mye hjertevarme, dybde og klokskap. Tusen takk ifra oss :). Hilsen Gråpus og Live.

Astrid  

Grethe kan virkelig anbefales på det sterkeste. Alt hun så stemte. Alt fra arbeidet mitt til avdøde kjæledyr. Men mest overrasket ble jeg da hun kunne fortelle meg om bulken på bilen min på høyre side, og at det ikke finnes en enseste ripe i lakken på den. Ja og til og med at sentralstøvsugeren min ikke er i orden. Det er helt sant. Den røk for en uke siden. Mange gode råd fikk jeg også :) De skal jeg huske på :) (har nok spart en del penger der) Tommel opp for deg Grethe .. Og tusen hjertelig takk for en meget hyggelig samtale :) Vi snakkes :)

Marit   

Tusen takk for gode råd og støtte Grethe, du er så trygg og god å prate med 😊 Jeg fikk leiligheten som du sa, og møte med gutten har også vært som du sa ville skje i juni. Nå blir det spennende tid i møte om jeg vil få den roen jeg trenger. Og om den invitasjonen kommer etterhvert. Ringer deg nok igjen, vi snakkes 😊

Tone  

Tusen takk for hjelpsomme, støttende og oppmuntrende ord når jeg var på mitt mest fortvilte. Jeg gjennomførte begge eksamener som du sa jeg skulle og idag kom resultatene med toppkarakter på begge!

Elisabeth  

Takk for gode råd i en vanskelig tid. Rådene du ga meg var gull verdt, og ting har gått min vei. Og jeg fikk medhold i retten, noe du sa jeg ville gjøre. Tusen takk

Marit  

Takk for god hjelp og veiledning! Jeg fikk jobben akkurat som du sa. Seriøs og dyktig dame, som hjalp meg med å finne roen i en stresset situasjon.

Marianne  

Kjære Grethe. Det var jeg som slet med forelskelse i ekteskapet, og redd for å skille meg. Også hadde jeg møtt "Ole", og nå er det separasjon på gang. Jeg tok dine råd og innser nå at det har vært det rette hele tiden! Du er fantastisk, nå må du ta vare på deg selv også. Marianne

Hege  

Takker Grethe - I dag fikk du meg til å skjønne mer av meg og min utvikling. Kommer til å ringe deg igjen. Takker for samtalen.

Bente   

Jeg har kontaktet Grethe flere ganger når jeg trenger veiledning i forholdt til jobb, etterutdanning og personlige problemer. Første gang jeg ringte Grethe beskrev hun meg som person veldig korrekt. Hun tok inn fortid og nåtid. Jeg er selvstendig næringsdrivende innenfor helse og var i en periode veldig i tvil hvilken etterutdanning jeg skulle ta. Hun forklarte veldig presist fordeler og ulemper mellom de forskjellige skolene så det var lettere for meg å ta ett valg. Beskrivelsene av de forskjellige skolene stemte ser jeg nå i etterkant. Jeg kontaktet henne også når jeg skulle bytte lokalisasjon for min bedrift. Takk for all hjelp til nå. Jeg kommer til å ringe igjen...

Hilde  

Anbefales! Fikk jobben som du sa jeg skulle få. Lett å prate med denne damen, og et hjerte av gull har hun, så tusen takk for at du er der.

Mathilde  

En stor takk til Grethe som hjalp meg med og ikke miste motet til å finne katten min! Han er nå trygt hjemme og vel bevart. Tusen takk!

Sylvi  

Anbefaler Grethe på det sterkeste. Så snar, tydelig og varm. En dame med sine evner På plass. Tok meg inn med en gang. Ga tips og veiledning på en vanskelig Situasjon. Som om hun så hele livet mitt uten å kjenne meg. Utrolig!

Mari  

Du er en fantastisk dame.Dine evner er helt fantastisk ikke bare ser du fortiden men også fremtiden.Du fortalte meg hva som hadde skjedd å hva som skjer i livet mitt nå,å alt stemmte. Jeg trengte å få styrke tilbake.Etter å ha snakket med deg ga du meg en styrke jeg ikke trodde var mulig å få tilbake ,etter den tøffe perioden jeg har vært igjennom. Men du klarte det.Jeg er nå sterkere enn noen gang❤klem

Alia  

En dame stort varmt hjerte💕😊. hun tar inn alt uten å nevne noe engang. En treffsikker og ærlig dame. er ydmyk over kundene sine. Gir omsorg, healing og er betryggende å snakke med. en av de beste på magic. Har vært kunde lenge, men ikke snakket så godt med en som deg Grethe.🌹

RR  

Grethe er en jordnær, varm og klok dame som raskt tok inn situasjonen rundt Pus som hadde vært savnet lenge. På en profesjonell måte formidlet hun svaret om hva som hadde skjedd, så nå kan jeg endelig slå meg til ro. Tusen takk for all hjelp Grethe - du er helt fantastisk:) R.R.

Tone  

For en dame 😊. Så treffsikker og flink. Stilte ikke mange spørsmål, bare fortalte hva hun følte og så. Fikk gåsehud da hun ramset opp hvordan jeg har hatt det i flere år. Flink til å gi gode konstruktive råd. Vil helt klart anbefale henne videre 😀👍.

Milla  

Helt fantastisk! Jeg har snakket med mange, og ingen har tatt inn situasjonen sånn som deg. Tusen takk for en fin samtale.

Teresa  

Tusen takk for gode samtaler og råd på veien. Helt utrolig hvor treffsikker du er, og hvordan du tar inn mennesker, miljø og energi rundt meg.

Jane  

Grethe, jeg kunne snakket med deg i timesvis! Du gav meg akkurat det jeg hadde behov for nå i denne fasen i mitt liv. Du er treffsikker, du gir tydelige svar, du er ydmyk i din tjeneste og har et svært god intuisjon. Jeg har et ønske om at mange vil ta kontakt med deg, din visdom kan godt deles med oss alle.

Sunniva  

På grunn av deg kan jeg senke skuldrene og begynne å ha det ordentlig bra med meg selv! Å snakke med deg var akkurat det jeg trengte i livet mitt og jeg er evig takknemlig. Super dyktig og en fantastisk dame det er lett å prate med!

Maibritt  

Anbefaler Grethe på det varmeste. Du har imponert meg med at du kjente historien ut fra et navn og alder. Også at du bekreftet mine mistanker og hva du kunne gi meg råd om videre på veien i en innviklet situasjon. Grethe er uten tvil den dyktigste , mest klarsynte. Virkelig verdt å ta kontakt med.

Hilde Ørbekk  

Jeg møtte en engel når jeg trengte det som mest,jeg er deg evig takknemlig

Elin  

Anbefaler Grete på det varmeste . Uten noe informasjon bekreftet hun for meg noe jeg lenge har tenkt på. Hun forklarte meg hva jeg burde gjøre, og de ordene skal jeg ta med meg på min vei. Tusen takk Grete. Skal ringe deg ved en senere anledning.

Tove  

Du imponerte meg,tok inn situasjonen og personer rundt meg med en gang.Fantastisk klarsyn. Også mine nære relasjoner hvor du bekreftet endel av det jeg selv hadde følt.Kom med utsagn som like etter viste seg å stemme. Forsto og fikk opp min situasjon. Fikk hjelp til å sortere tankene og hva jeg burde fokusere på. Veileder på tydelig og god måte. Anbefales.

Tina  

Tusen takk Grethe! Utrolig treffsikker! jeg føler meg lettet, selvom det ikke var svaret jeg kanskje hadde håpet å få.. Men jeg vet innerst inne at alt du sa stemmer! Jeg vil anbefale henne på det sterkeste!

Kristin  

Jeg anbefaler Grethe på det varmeste. Hun tok inn situasjoner og personer rundt meg så detaljert og korrekt. Skremmende treffsikker - i detaljer! Fantastisk rolig og empatisk å snakke med. Presise og gode råd. Hun er den beste dere har!

Solveig  

Jeg var skeptisk, men Grethe overbeviste på sin empatiske måte. Hun var treffsikker og raskt inne i hele min ganske så kompliserte situasjon. Jeg følte meg ivaretatt og fikk gode råd og oppmuntring fra henne. Jeg vil anbefale henne på det sterkeste.

Heidi  

Kan virkelig anbefale Grete, nesten skremmende hvor hvor godt det stemte, ut i fra kun et navn. Og til deg,Grete tusen takk for en opplysende prat, føler meg mye lettere til sinns nå.

Fred  

Jeg snakket med Grethe på hennes aller første dag i Magic Circle, og hun er uten tvil en av de beste dere har. Hun ville ikke ha så mye informasjon om meg og kona mi, men traff blink på oss begge. (Jeg er vant med å fortelle litt om oss og vår situasjon, men hun sa klart ifra at hun ikke ville ha for mye av det, hehe). Bare det er utrolig synes jeg, at hun får inn kona mi så klart, uten å i det hele tatt ha pratet med henne. Full pott til deg Grethe! Jeg ringer deg igjen :-) Takk for en herlig prat med mange gode råd! Mvh Fred.