7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Vigdis Amayeta idag!

Vigdis Amayeta

5.54 tilbakemeldinger
Ring meg nå!
7900 0450
Gi meg en
tilbakemelding

«Jeg er født og oppvokst i grenselandet på Finnskogen. Mine forfedre var skogfinner fra Karelia og Savonia. På 15 og 1600- tallet kom skogfinnene til grensetraktene mellom Norge og Sverige, og de brakte med seg mye naturmagi. De holdt seg mye for seg selv.

Overnaturlige fenomener og følelsen av at naturen er besjelet har vært en del av meg så lenge jeg kan huske. Jeg bærer mine forfedres minner på cellenivå. I transe kobler jeg meg opp til følelser og hendelser fra den tiden.

Jeg ser deg. Jeg tuner meg raskt inn på din energi ved å lese din aura og føle inn din sjel. Jeg leter etter de grunnleggende årsakene til dine problemer idag, for deretter å kunne forstå den beste løsningen for deg. Slik kan jeg se nye veier ta form og komme med forslag til endringer du kanskje ikke tenkt på eller turt å drømme om.

Dersom jeg oppdager under veiledningen at du trenger healing, inngår dette i veiledningen. Jeg kobler meg på parallelle dimensjoner med høyfrekvente energier og fungerer som en katalysator for det høyeste beste. Healing sender jeg etter vi har snakket sammen, når jeg har fullt fokus på energiarbeidet.

Jeg kan få til meg at en avdød ønsker å formidle noe til deg, og forklarer da først hvordan personen så ut og hvordan den var i personlighet (event kan jeg tegne vedkommende). Deretter prøver jeg å få fram budskapet.

Noen ganger kan det være at lysvesen/engler vil formidle at du har et spesielt kall i livet og at du er på rett event feil vei. Noen ganger kan jeg kanalisere ord fra dine hjelpere og beskrive dine kraftdyr.

Det er umulig å vite hva som kommer opp under en veiledning eller healing, men jeg formidler aldri noe om død el fremtidige sykdommer. Jeg kan scanne kroppen din og se problemer, men jeg vil at alle klienter i første hånd skal gå til en lege og utelukke alvorlig sykdom. Om legen ikke finner noe alvorlig, kan jeg gripe inn og avlese auraen og kroppen din, og eventuelt se om du har negative energier i ditt energifelt eller om noe har trigget et trauma fra fortiden eller tidligere liv.

I regresjon dvs tidligere liv readinger forteller jeg hva jeg ser har påvirket deg helt fram til i dag, og formidler det du trenger innsikt om for å heale tidligere liv opplevelser. Ofte kan man se hvordan man tatt med seg opplevelser fra tidligere liv inn i dette livet og at disse erfaringene på sjelsnivå har formet ens personlighet og reaksjonsmønster i dette livet.

Jeg har også en del livserfaring på godt og vondt. Jeg har opplevd en del oppoverbakker i livet, oppbrudd, store livsforandringer, alvorlig sykdom, måttet ta tunge valg, båret mye ansvar osv. Jeg har følt på mye smerte fysisk og psykisk og hatt 3-4 nær-døden opplevelser. Dette har gjort meg bedre rustet til å forstå andre mennesker uten å dømme. Jeg kan lett sette meg inn i andres følelser.

Jeg er født med evnen å merke åndeverdenen tydelig - noe som i unge år var skremmende for meg. Det var ingen som egentlig trodde på meg eller forsto meg. Derfor utviklet jeg mitt eget personlige forhold med det jeg da kalte "Gud"...Denne kraften svarte på mine bønner. Senere forsto jeg at mine tanker, følelser og vilje utgjorde det vi kaller manifestasjon på det fysiske plan. Jeg lærte meg å bruke energier aktivt for å skape min virkelighet fra innsiden og ut.

I dag jobber jeg veldig sjamanistisk med energier. Jeg har utviklet min egen arbeidsmåte utfra min egen forståelse av Altet, utvalgte guldkorn jeg har lært på kurs og innsikter jeg fått av å jobbe med min egen utvikling. Jeg er alltid i en prosess mot en høyere bevissthet og jeg føler en dyp mening i å komme nærmere mitt eget sanne Jeg. Ved å forstå mitt Selv, forstår jeg også andre, ettersom vi alle er deler av en helhet. Vi kommer fra samme skaperkraft og visdomskilde.

Jeg vil poengtere at jeg har taushetsplikt og jeg skulle aldri svikte mine klienter.»

Velkommen til en samtale - VIGDIS

Vigdis Amayeta tilbakemeldinger

Elisabeth  

DETTE var helt utrolig!! Vigdis trenger ikke mer enn en fødselsdato så tar hun inn alt som er vesentlig for meg som menneske og min livssituasjon! Både i nåtid og fortid. HUN ER HELT RÅ! Hun så min aura, forklarte at hun så stjernestøv i den og ba meg lese mer om stjernebarn. Når jeg leser om det får jeg sjokk, for gjenkjenner meg i så utrolig mye i forhold til det. Pga det kan jeg nå senke skuldrene og forstå at jeg ikke er så annerledes enn alle andre, slik som jeg trodde! TUSEN TAKK Vigdis!! Jeg kommer til å anbefale deg til alle som trenger råd og veiledning på et seriøst nivå! TAKK!

Tone @   

Oj oj da... her var det mye som gikk rett på sakens kjerne. Bare ved å få vite fornavn og dato på født år. Kontakt Vigdis ved e -post, men enkle og direkte spørsmål . Hva som så skjer.. vil vise seg? Hm, mulig jeg må sette flere stjerner her siden om noe ;-) forunderlig skjer.

Britt  

Du er helt rå! Du er rask, direkte uten noe utenomsnakk og ekstremt treffsikker. Du har fått meg til å holde ut igjennom en vanskelig tid og det har hele veien gått som du har sagt. Du har fått meg til å holde ut når det har sett mørkest ut, og basert på mine (og venninners) erfaring med deg - så har du alltid rett. Noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne gitt deg en god klem! Anbefales på det sterkeste:)

Paul  

En kjempefin samtale med deg. Du traff på fortid og nåtid uten at jeg hadde gjort annet enn å presentere meg og mine to spørsmål. Håper det du fikk inn på fremtid også kommer til å stemme. Fantastisk behagelig å snakke med. Anbefales på det sterkeste!!!!!