7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Anita idag!

Anita

6.06 tilbakemeldinger
Ring meg nå!
7900 0450
Gi meg en
tilbakemelding

Klarsynt veileder, Reiki Mester og Medium med mange års erfaring

Jeg er naturlig klarsynt og har utdannet meg innenfor healing, klarsyn og mediumskap.

Har også et år med studier i astrologi og kan sette opp fødsels horoskop.

Jeg har lang erfaring med tarot og englekort  og bruker dette sammen med mine klarsynte evner. I tillegg underviser jeg i tarot og intuisjonsutvikling og healing.

Jeg er en gammel sjel som har levd  helt tilbake til Atlantis som krystall healer. Jeg har også en sterk tilknytning til både engleriket og Pleiadene/Sirius

Jeg kan se dine guider og hjelpere og motta budskap fra andre siden.

Jeg kan sanse hvor du kommer fra som sjel feks om du er et stjerne-menneske, om du er fra engle- eller alveriket eller annet.

Jeg kan se dine tidligere liv og karmiske forbindelser.

Jeg kan hjelpe deg til å se dine muligheter i vanskelige situasjoner.

Jeg kan sanse dine evner og talenter og veilede deg i karriere.

Jeg kan hjelpe deg med kjærlighetsspørsmål.

Jeg kan gi deg healing mens vi snakker sammen.

Uansett hviilke utfordringer du møter, så finnes det skjulte velsignelser i vanskelighetene. Vi er her for å vokse og lære og ikke minst for å skinne som den unike personen vi er. Vi er mye mer enn fysisk kropp og vi kommer fra ulike steder med ulike talenter og oppgaver og det gjør livet her så spennende!

Jeg elsker å hjelpe, inspirere og spre lys. Og jeg er så takknemlig for å kunne hjelpe andre og bidra til mer glede og innsikt.

I Magasinet kan du lese et lengre Portrett-intervju med Anita  

ANITA

 

Anita tilbakemeldinger

Linda  

Hei Anita🌸Du er en solstråle av ei dame🌞.Så søt ,varm og hyggelig.Du er såå treffsikker på alt du ser og er veldig empatisk og forståelsesfull .Har snakket med deg flere ganger og blir alltid løftet opp med dine råd og hva du ser for meg🌹Takk for samtalen i dag💜Jeg anbefaler deg på det sterkeste.En stor klem fra meg🤗

sunrise  

Antia er treffsikker, ærlig og utrolig dyktig Hun tok inn mine energier uten at jeg nevnte dem Det hun sier stemmer, og har stemt. Anbefaler deg videre, vi snakkes nok igjen

Alia  

Takk Anita for de fine samtalene. Du er en god person med et varm hjerte. Treffsikker. Alt har stemt hittil. Healingen din har hjulpet masse. Setter stor pris på all hjelpen du har gitt.

Nille  

Anita er helt fantastisk.Jeg er ydmyk og så takknemlig for samtalen vi hadde. Alt fra nå tiden stemte og det var som hun hadde vært her og sett alt som var skjedd. Jeg ble helt satt ut over hvor treffsikker hun er og hva hun faktisk kunne se og føle i forhold til meg som person, folk rundt meg, jobbsituasjon og generelt. Hun er trygg på det hun gjør og har virkelig evner som er utenfor min fatteevne. Jeg er helt målløs og føler meg så heldig som har fått pratet med henne. Tusen takk, Anita for din hjertevarme og omsorg. Du er helt unik!

Alia  

Anita du er fantastisk :-). treffsikker og ærlig. gir de riktige svarene. drøyer ikke tiden. sender healing mens jeg prater. en person med stort hjerte, mye varme og omsorg rundt deg Anita. du bryr deg om kundene dine, og gir dem trygghet. tusen takk for de fine samtalene. :-).

Torunn Hansen  

Tusen hjertelig takk for din hjertevarme og gode hjelp Anita. Da jeg snakket med deg sa du mye du aldri kunne ha vist om og alt stemmer. Jeg føler meg healet etter å ha snakket med deg,og fikk svar på alt jeg lurte på. Anbefaler deg på det varmeste.