7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Mina idag!

Mina

6.042 tilbakemeldinger
Ring meg nå!
7900 0450
Gi meg en
tilbakemelding

Jeg er kjent for å være ærlig og direkte i det jeg ser og formidler.

Mitt kvalitetsstempel ligger i alle tilbakemeldingene jeg har fått fra fornøyde kunder.

Her er hva jeg kan hjelpe deg med:

- generell spådom og livsveiledning med eller uten tarotkort
- nøyaktige beskrivelser, og kan finne dyr/ting
- husrens på ulike plasser (kan evt. bookes via Magic Circle)

Ønsker deg velkommen til en samtale!

MINA

I Magasinet kan du lese et lengre Portrett-intervju med Mina  

Mina tilbakemeldinger

Betina   

Kjære Mina ❤️ Du er helt utrolig. Uten at jeg har gitt noen som helst informasjon, så leser du samtlige situasjoner rundt meg. Du er klar og tydelig, og kommer med konstruktiv veiledning. Samtalen med deg hjalp meg til å finne ro, bli mer kreativ, og se ting fra mye perspektiver. Nå er jeg spent på fremtiden. Jeg anbefaler deg på det varmeste videre, og ringer deg garantert tilbake. Tusen takk!

Aud Jonseth  

Katten vart lokalisert som Mina sa. Den var ikke langt unna. Hun anbefales uten problem av meg 😊

Nina  

Tusen takk Mina for en veldig oppklarende samtale på en vanskelig situasjon. Du er utrolig treffsikker og kunne beskrive hendelse og personer korrekt, og gode råd for årsak og virkning. Samtalen med deg gjorde meg godt.

"Gullhår"  

Kjære Mina ❤️ Tusen takk for hjelpen !! Du er FANTASTISK ⭐️ Anbefaler deg av hele mitt hjerte ❤️ STOR takknemlig 😍 klem fra Gullhår 🌻

Hildegunn  

Jeg ringte Mina i håp om å finne nøklene mine som var borte. Hun sa at nøklene befant seg ved noe som lignet en firkantet boks under en utelampe. Jeg fant nøklene imellom stolsetet og ryggen i bilen min og under der har jeg en boks og bilen min sto parkert under en utelampe :-) Jeg må bare takke for hjelpen og veiledning mot å finne nøklene, for jeg skjønte hvor de lå etter din beskrivelse, så takk igjen Mina! :-)

Hanne  

Da jeg tok kontakt med deg første gang for litt over et år siden, ga du meg en tilbakemelding og råd som viste seg å være 100 % klaff. Selv om jeg ikke forsto alt der og da, viste det seg at du hadde rett. Når jeg nå tok kontakt med deg igjen, fikk jeg en tilbakemelding der jeg ikke forstår alt enda, men jeg bruker det som en type rettledning og er spent på om du får rett denne gang også. Tusen takk, Mina!

Siv anita  

Hei vil bare fortelle at jeg har nå snakket med mina igjen😀 hun er bare helt fantastisk person.og er så glad jeg har funnet den rette klarsynte😀 hun har rett i det jeg lurte på og ville ha svar på ;) Hun gir meg ro og trygghet. Tusen takk:)

Siv Anita  

Jeg har ringt mina 3 ganger og hun har vært så treffsikker som bare de,hun har gitt meg mye indre ro etter samtalene heg har hatt med henne;) hun er så treffsikker på de hun sier og se er så godt å snakke med henne;) jeg kommer til og ringe henne flere ganger for og få vite om det jeg har på hjerte.du er gull verdt og hadde jeg kunne fått gitt deg flere stjerner enn det som går og krysse av, så hadde jeg doblet de;) MINA du er gull verdt og unik ;) tusen takk for samtalen vi hadde i kveld;) jeg ringer deg snart igjen;) jeg anbefaler på det sterkeste å ringe henne om dere trenger hjelp;)

Svein chr. Valen  

Hadde samtale i kveld 16.april. Foruten å møte en veldig hyggelig person, var de konkrete tilbakemeldingene treffsikre. Imponerende.

Anne  

Hallo. Kontaktet Mina da jeg ikke kunne finne mitt halsekjede som jeg fikk i julegave fra min käreste. Trodde jeg hade lagt fra meg det når jeg skulle farge håret og at det var i badet med duschen. Har letet i over 8 uker og ikke funnet det. Mina sa at hun så noen som var firkantet som var som et litet bord. Hun så at det hade glid på siden og lå bakom/under dette. Hun sa at det var ikke helt firkantet. Da hun forteller meg hvor det skulle väre så kjente jeg med en gang hvor det er. Jeg har lete på det stedet men tenkte ikke på å löfte på serveringsbrettet ( se bilde)som er som et bord over ene servanten på bad nr 2. Mina klarde å finne halsekjedet trots at det lå flere på brettet. JEG ANBEFALER MINA PÅ DET STERKESTE.

Linda  

Hei Mina💕Takker for en fin samtale.Du er en veldig skjønn og empatisk dame.Utrolig treffsikker og du tar inn meg og min situasjon helt utrolig bra.Som om du skulle vært flue på veggen😉Du tok og inn han jeg har i hjertet spot on.Hele hans personlighet og væremåte 100 pros😲Så får vi se om du også har rett i det du har spådd for meg fremover😊Skal gi en tilbakemld på det😊Jeg anbefaler deg Mina på det sterkeste🌺🌞

JORUN  

Jeg har snakket med Mina ved et par anledninger,og det hun har sagt har skjedd..Så jeg kan varmt anbefale Mina.

Ivar Strøm  

Kontaktet Mina for kort tid tilbake. Et av mine barnebarn hadde mistet et nøkkelknippe. Etter god beskrivelse på plassen,ble de funnet. Tusen takk for hjelpen.

Ida  

Tusen takk Mina! Jeg er en naturlig skeptiker men alt du har fortalt meg virker ekte og genuint. Du er utrolig dyktig i det du gjør og selvom mange År skiller oss i alder føler jeg virkelig at du forstår min situasjon og hva jeg står oppi. Tusen takk for gode råd og tips. Jeg anbefaler deg til alle! Du er virkelig god :) gleder meg til å se at alt ordner seg og til det du har fortalt. :)

Kristin  

Kjære Mina! Tusen takk for fantastisk samtale i går. Du så personen og situasjonen "spot on"! Utrolig hvor korrekt du ser situasjonen. Jeg har snakket med deg ved flere anledninger og du ser også fremtiden - alt har stemt!!! Du gir fantastisk gode råd, er utrolig empatisk og rolig å snakke med. Jeg anbefaler deg på det varmeste! Den beste MC har!

Elin  

Tusen takk nok en gang for din treffsikkerhet Mina. Du sa min datter kom til å flytte hjemmefra, 2 dager etter jeg snakket med deg fortalte min datter at hun skulle flytte. Du fortalte meg at utviklingen på min jobb var veldig positiv, jeg trodde ikke så mye på det. Men nok en gang fikk jeg bevist at du hadde rett. Er veldig takknemlig for din hjelp, når jeg føler bunnen har nærmet seg. Anbefaler deg til alle som trenger hjelp i hverdagen med store og små problemer. Elin

Bjørn  

Tusen takk Mina. Jeg fant nøklene mine der du sa de lå. Tommel opp

Vigdis  

Mina er en helt fantastisk person og er treffsikker med sitt klarsyn. Jeg har snakket med henne flere ganger og har vært fornøyd hver eneste gang.

Bjørg  

Mina imponerer. Jeg hadde mistet diamantringen min og var helt fortvilet, jeg fant den akkurat der Mina sa den ville ligge. Tusen takk

Eliza  

Tusen takk for gode samtaler - gode og riktige innsikter. Du gir av deg selv slik at man finner ro og ting faller på plass slik du har sagt. Treffsikker og anbefales på det varmeste.

Kjersti rajaniemi  

Stort tack till Mina som verkligen gav mig raka och ärliga svar. Lösningar som jag inte tänkt på. Jag ser så framemot min framtid. Jag kommer att återkomma och jag kan varmt rekomendera Mina. Tack för ett härligt samtal och för att jag fick ta del av din tid och förmåga. Kram från mig

Renato  

Mina er hjertelig, ærlig og veldig treffsikker i sin veiledning. Hun tar veldig godt inn fortid, nåtidens situasjon og er veldig treffsikker også på framtidens situasjon. Kan anbefale henne på det sterkeste,

Mona  

Tusen takk for samtalen idag. Du var veldig treffsikker i det du sa og belyste min situasjon akkurat slik den er. Håper at spådommene videre fremover vil slå til, selvfølgelig med egeninnsats fra meg. Anbefales!

lene paharika  

Tusen takk Kjære Mina ,vi høres garantert igjen.

Ellinor K  

Kjære Mina. Har snakket med deg flere ganger siste året, og du er utrolig treffsikker. Det du "ser", og dine beskrivelser viser seg å stemme meget godt. Takk for samtalene med deg. Kan virkelig anbefales😊

Mia anonym  

Hei. Mina:)Snakket ned deg i dag og du var veldig treffsikker i det jeg spurte om. Du så rett gjennom meg:) Håper ting løser seg for meg som du sa og det du så... Og så håper jeg på at det blir til noe positivt med all forandring og møte med en spesiell pers i fremtiden ❤️ Anbefales😊

Mina  

Kjære flotte Mina. Det følles trygt å ha deg i livet. Alt du har fortaltog forsatt hjelper meg på veien videre er fantastisk. du er utrolig god og treffsikre i tillegg så har du full forståelse og et varm hjerte, jeg er blitt så glad i deg. Gleder meg til fremtiden min som du har spådd. Du hadde rett i alt du ser. Jeg anbefaler deg 100% Kommer tilbake igjen med mine ord.

Grethe  

Å snakke med deg er å få et indre perspektiv og nøye overblikk, Det er litt som å komme hjem. Du går i dybden på en respektfull og fortrolig måte. Tusen hjertelig takk! Anbefaler deg uten tvil videre, for du gir så helhjertet av deg selv på en ekte og naturlig Måte! Klem fra en kollega.

Chrifl  

Mina er en veldig hyggelig dame jeg har skrevet med ett par ganger,å hun var skremmende treffsikker i sin beskrivelse av min nåtid..ble veldig beroliget av det,å likte ærligheten hennes.. Vil anbefale henne videre,å vet nå hva som skal til for å komme i mål i en krevende sak.. Tusen takk kjære Mina..

Mina  

Føler meg så heldig som har en som deg Mina du hjelper meg på min vei . Er så glad at du er ærlig og ser ting nøyaktig som de er . Alt var jo rett som du sa for et år siden og nå gleder jeg meg til den fremtiden du ser for meg . Kommer med flere tilbake meldinger . Jeg kan anbefalle Mina så sterkt 100% siker!

Karen Mathea Halsvik  

Hei! Må bare si at jeg har blitt ufattelig imponert av evnene til Mina. Jeg har alltid vært en skeptiker og har aldri trodd at slike ting var mulig, men etter en nøyaktig beskrivelse av meg selv og flere personer rundt meg syntes jeg det virket for utrolig til at det bare kunne være en tilfeldighet. Mina spådde fram i tid med min daværende kjæreste og advarte meg mot flere ting, og det viste seg å være rett. Hun kunne gi meg de svarene jeg trengte, men også mange gode råd og god støtte i det jeg sto oppi. Anbefales på det varmeste! Har aldri snakket med noen så treffsikre som Mina!

Mina  

Hei Mina. Jeg snakket med deg for et år siden og du fortalte noe om min kjæreste. Dette trodde ikke jeg på da . Men nå kom det frem at du hadde 100% rett .... Men jeg håper det du sa nå også stemmer. Jeg gir tilbake melding på dette også. Takker deg for at du er ærlig og god.

Gunn  

Hei. Vil bare si at Mina har jeg brukt i ca 15 år og er virkelig å anbefale. Hun er ærlig og veldig sikker i sine spådommer. Utrolig treffsikker og anbefales på det sterkeste!

jacqueline  

Nok en gang imponerer Mina, er bare nødt å skrive inn dette og. Kjærligheten rundt meg skal hun se, jeg har gått videre og forsøker å date.. Hun tar inn 4 menn rundt meg, 3 av de er nå tid, hun beskriver de i detalj og jeg sier ja de kjenner jeg hehe. Hun beskriver og gjenkjennende ting om de som jeg og må bekrefte er riktig.. Utrolig, den 4 møtte jeg i nov/des 2015 2 ggr, Han er ebn veldig opptatt mann men nå om dagen har han bedre tid.. Eget firma og opptatt på annet hold, (jeg vet styreverv i flere selskaper) Han er fremdeles intressert send han en sms sier hun og det har jeg nå gjort, så får vi se:) Kommer med tilbakemelding på dette. Er imponert mildt sagt over Mina, takk.

Jacqueline   

Mina er vel den ut av flere på Magic Circle som hele tiden har kommet med at mannen jeg har datet i flere år (komplisert forhold) sitter fast i noe? Hun har og kommet med utsagn om at jeg ikke kan stole på han og at det alderig ville kunne bli ett ordentlig forhold (par) av oss slik jeg håpet og ønsket. Det ville hele tiden komme utfordringer. Hennes antagelser ble rett, han var ikke skilt som han påstod... samt mye annet som jeg har tenkt tilbake og som ikke har stemt. Den ene løgnen tok den andre og han ble avslørt av meg. Herlig Mina at du sier ting som de er og kan bli. Du fikk helt rett her. Puslespillet gikk opp for meg. Tusen takk..

Anne Navelsaker  

Tusen takk hyggelig prat :) går da fint fremover å slikt kan du veildening i forhold til. Takk.

Dagrunn  

Takk for en fin samtale i kveld. Du er presis i beskrivelsen og det er behagelig å prate med deg. Kommer nok til å ringe deg senere.

Sarab  

Hei, jeg snakket for første gang i kveld. Du er utrolig flink, Mina. Du beskrev situasjonen akkurat som det er. Takk for veiledning og hjelp❤ ringer deg gjerne igjen ☺

Anne  

Hei, snakket med deg for første gang i dag. Det du sa var skremmende presist og jeg skulle neste tro du kjente meg og mitt liv. Nå gjennstår det bare å se om det stemmer det du sa/så :)

Elin  

Jeg har snakket med Mina flere ganger. Hun er utrolig treffsikker og har fortalt meg ting som har vist seg å stemme 100%. Anbefales på det varmeste.... Elin

Anita  

Hei, jeg ble utrolig imponert av at alt hun sa stemte!! Hun beskrev detaljer som overbeviste meg! Anbefaler henne virkelig!!

Willy H  

Hei Mina,dette er andre gang jeg pratet med deg,så jeg vil bare takke deg for din utrolige treffsikkerhet i dine spådommer og gode råd på veien. Hilsen Willy H.