7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Alva idag!

Alva

5.916 tilbakemeldinger
Ring meg nå!
7900 0450
Gi meg en
tilbakemelding

Ser dine muligheter og det du ikke kan unngå!

Er oppvokst med spådom og healing på både mor og farsiden, noe som er blitt praktisert i generasjoner tilbake.

Ved siden av å ha medfødte evner, så startet opplæringen med å praktisere spådom og healing allerede i 10 års alderen. Da jeg var 21 år gammel, ble jeg presentert på radio. (Et to timers program der publikum kunne ringe inn og spørre om forskjellige ting....)

Er klarsynt, men er også bruker av bordkort, englekort, tarot, runer, pendel, og kan til og med spå i kaffegrut.

- Har lett for å gå inn i energien på mennesker og dyr, for å deretter å overføre energi.
- Praktiserer Reikihealing, og lett koreansk håndakupunktur.
- Har også lett for å ta inn energier, og beskjed fra døde.
- Har lang og variert yrkeserfaring, og er en dyktig livsveileder og samtaleterapeut.
- Ser valg og muligheter.
- Setter opp nummerologikart, noe som er et fint redskap.
- Har også kunnskap om astrologi, farge og krystall-healing, fengshui og håndlesing.

Spåkonen Alva

Les mer om Alva i det spennende portrett-intervjuet Jeg kan kontakte de avdøde i Magasinet.

Alva tilbakemeldinger

Solveig  

Tusen hjertelig takk Alva for din hjelp for få dager siden. Hadde lett etter bilnøkkelen min i mange timer ....og fant den like etter at vi hadde avsluttet samtalen.

Amina Hendricks  

Hei Alva, jeg ringte deg fordi jeg hadde mistet min verdifull klokke og 2 gullringer. Du beskrev omgivelsene der jeg hadde mistet det og sa at du følte at det var mulig å få det tilbake. Du sa at det føltes som om det lå i en tøypose og var flyttet på, men ikke av meg. Du hadde rett! Det lå i lommen på et forkle som min samboer hadde flyttet på på hytta! Tusen takk. Du hjalp meg til å eliminere noen områder og fokusere på de rette områder! VH Amina

Kathrine   

Første synske jeg noen gang har snakket med som treffer. Helt fantastisk å få så klare svar og at hun fkkk opp akkurat det jeg har gått å lurt på. Fikk frysninger og gåsehud, å svar på det som var grunnen til at jeg ringte. Rolig og avslappet dame som har hjelpe meg langt på min vei. Anbefales

engel  

Har snakket med flere på magic, men Alva er en av de mest dytigste Hun tok meg raskt inn, og det gikk ikke langt før det begynte å stemme Du er utrolig flink Alva, treffsikker, ærlig. Masse hjelp å få fra deg. Alva spår på en spennende måte, hvor du får opplevelsen av at Alva er rundt deg. Anbefales

Sunrise  

Tusen takk for den flotte samtalen, du hjalp meg virkelig til å komme meg på rett plass Du ga meg fine og gode råd, veldig treffsikker var du. En dame med stort hjerte, mye varme og masse kjærlighet Anbefaler deg videre :-)

Vigdis  

Tusen takk for samtalen, fikk mange brikker på plass her nå. Får fem stjerner i første omgang da du gå meg noen måneder på og få puslespillet ferdig. Så tusen takk så lenge :)

Anonym C   

Alva guider meg på en trygg og profesjonell måte gjeldende mitt patent og oppfinnelse som skal lanserer World wide.. Det kjens trygt og godt da hun beskriver menneskene rundt meg i denne forbindelsen og deres rolle fremover:) Spent på tiden fremover, takk foreløpig Alva..

SR  

Tusen takk til deg, Alva. Du er best! Hver gang jeg snakker med deg har du rett. Utrolig treffsikker. Drar ikke ut tiden. Tusen takk.

Jannicke  

Ringte inn og fikk snakke med deg etter en ukes tid leting av bilnøklene mine. Du sa hvor de låg. 2minutter etter jeg la på røret fant jeg de akkurat hvor du sa de kom til å ligge. Helt fantastisk. Tusen millioner takk.

Alia  

Tusen takk for de fine samtalene Alva :-). Du er omsorgsfull person med mye kjærlighet. Du er en rolig og lett person å prate med. Alva er et fantastisk person. Anbefales :-). Treffsikker og ærlig. Gir deg gode råd og veiledning.

Linn  

Jeg synes du var veldig tydelig, ærlig og treffsikker i santalen. Jeg følte at jeg fikk gode svar på det jeg lurte på! Så tusen takk

Caroline  

Tuusen hjertlig takk for hjelpa i leitinga etter mine bortgjemte penger! Fant de akkurat der du beskrev de lå. Meget imponert!!!

Veronika Skjærvik Grue  

Hei Tusen takk for at du hjalp meg. TUSEN TAKK ALVA :-):-):-)

Sazan Irbahim  

Alva er ei veldig intelligent dame, som kan fortelle deg det du trenger. Hun påpeker det som er viktig og forteller ting spesifikt. En nydelig dame med et stort hjerte, ei dame som aldri blir glemt. Men, mer etter spurt! Tusen takk for alle de hyggelige samtalene vi har hatt! Og jeg kommer forsatt til å holde kontakten med deg! Mvh Sazan Ibrahim

Britt   

Hei Alva. Jeg kontaktet de du anbefalte. DE SVARTE JA.. Du er veldig dyktig. Jeg er veldig glad for at jeg kontaktet deg. mvh Britt H.

LIV LIEN RØKKE  

TUSEN TAKK FOR EN GOD OG GREI UTDYPING AV MINE SPØRSMÅL DER SKAL HJELPE MEG MED MITT VIDERE ARBEID