7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Nikita idag!

Nikita

5.955 tilbakemeldinger
Ring meg nå!
7900 0450
Gi meg en
tilbakemelding

Jeg har hatt evnene med meg siden jeg var liten. De har gått i arv i generasjoner. Min mor er gått over på andre siden og vi har ett godt samarbeid.

Vi er glade for å kunne hjelpe deg!

- Klarsynt
- Sterk intuisjon
- Healing
- Medium
- Livsveileder

Gode tilbakemeldinger

Ser frem til en samtale med nettopp deg!

Med vennlig hilsen

NIKITA

I Magasinet kan du lese et lengre Portrett-intervju med Nikita

Nikita tilbakemeldinger

Anna  

Tusen takk for samtalen med deg . Du er et vidunderlig menneske. Jeg fikk håp for fremtiden. ❤

"DELFINEN"  

Kjære Nikita ☀️ Tusen takk for lang og god samtale i dag. Du er klok, skjønn, audmjuk , ja rett og slett eit vidunderleg menneske ❤️ TAKK 🐬 🐬 🐬

Eirin aglen  

Takk Nikita. Alt stemte, ringte deg i 2010.

Nina  

Takk Nikita for din hjertevarme og fantastiske samtaler. Jeg har ringt til deg,når livet har vært tungt. Du har hjulpet meg enormt mye og du har alltid fått rett i det du har sagt.. Takk Nikita

Sunrise  

Nikita er en treffsikker og dyktig person. Hun er så rolig å snakke med. Er kjærlig, viser at hun bryr seg Nikita gir deg masse varme og kjærlighet Er også morsom. Anbefales

Alia  

Nikita anbefales, hun er trefsikker, ærlig Har en myk stemme, blir tatt godt i mot Viser kjærlighet og omtanke Hun har mye varme i seg. Bryr seg om kundene sine Er kjærlig og morsom. Takk for de fine santalene

Marte  

Tusen takk for god hjelp og en fin samtale idag,Nikita!:) Har blitt spådd av deg flere ganger, og alle ganger har stemt med det du har sett og det som har skjedd etter at du har spådd meg. Du er den mest treffsikre jeg har tatt kontakt med,som er en avgjørende faktor til at jeg alltid tar kontakt med deg når jeg ønsker hjelp til noe. Samtalen idag var spesiell, rett etter du la på begynnte plutselig og helt ukontrollert tårene mine å strømme nedover kinnene, og jeg fikk med ett en god og varm følelse inni meg, det var akkurat som om noe sa at dette kom til å ordne seg og bli bra. Tusen takk for at du er den du er!:) Varme klemmer fra meg til deg:)

Hugo  

Jeg har hatt jevnlig kontakt med Nikita gjennom fire år. Jeg har flere ganger tvilt på at den vanskelige situasjonen skulle løse seg, men Nikita holdt på sitt og var hele tiden positiv og sa at ting skulle løse seg. Hun fikk opp de samme detaljerte bildene hver gang jeg snakket med henne. Nå har spådommen gått i oppfyllelse, og takket være Nikita har jeg holdt oppe motet og kom til slutt i mål. Jeg vil anbefale Nikita på det varmeste. Hun er garantert den mest klarsynte jeg noen gang har snakket med.

Wenche  

Hjelp.... dette var herlig. Hun gikk direkte på med alt som var tilfelle. Sa så mye, at her var det ingen tvil om at hun virkelig "leste" meg og mitt liv. Dette var bra.

Ann-Karin  

Har lenge vurdert å ta kontakt, men vært usikker på om jeg egentlig tror på dette. Men i går tok jeg omsider kontakt med Nikita. Hun var utrolig hyggelig og lett å snakke med. Men ikke bare det. Jeg kontaktet henne først og fremst for min litt trøblete kjærlighetsaffære. Hun fortalte meg nøyaktig hvordan min situasjon var på kjærlighetsfronten, uten at jeg sa noen ting. Og hun sa hva jeg kom til å gjøre og det stemte helt med hva jeg lenge har tenkt men ikke klart å fullføre. Og hun sa jeg ville klare det til slutt. Jeg fortalte også at jeg startet på noe i fjor som jeg skulle fullføre nå, uten å si hva. Jeg lurte på om hun kunne se hvordan det gikk. Fikk beskjed om at det vil gå bra og hun fortalte også hva det gjaldt. Så har jeg mer tro på dette nå? Absolutt! Jeg kommer til å ringe Nikita igjen og anbefaler andre på det sterkeste å gjøre det også :-) Takk for samtalen Nikita

Siri  

Jeg kontaktet deg i forbindelse med en vanskelig livssiyuasjon, du hjalp meg slik at ting ikke ble så usikkert lenger. Jeg hadde behov for å vite, og jeg fikk svar, og svarene du gav stemte. Dette var med å lette hverdagen min, slik at jeg kunne slappe bedre av og finne roen. Jeg kommer til å kontakte deg igjen om ikke lenge. Tusen takk :-)

EKH  

Hei Nikita. Jeg ble veldig overrasket over hvor mye informasjon du hadde på meg etter et par sekunders tlf samtale. Jeg har ringt flere klarsynte på Magic Circle den siste tiden, og jeg må si at du har vært den klart beste, i forhold til å SE meg og min livssituasjon. Du traff med en gang! Du er svært dyktig og det er absolutt deg jeg kommer til å ringe igjen på Magic Circle!

Jan   

Hei.Impornert over hvor treffsikker du er! Alt det du har sagt stemmer på ein prikk.Veldig blid og trivelig og snakke med.Anbefales på det sterkeste!! Jan

Alia  

Hun er meget dyktig person. Veldig rolig person. Med mye kjærlighet og omsorg. Når man ringer henne svarer hun alltid med myk stemme og godt humør. Anbefales.

R.G  

Kjære Nikita! Vil gjerne sende deg en tilbakemelding på spørsmålet mitt fordi det var helt utrolig det du kunne se! Du så tallet 2 men kunne ikke helt si hva det kunne bety men at det var noe positivt! Tallet 2 i denne sammenhengen var at det var bare 2 personer på et kurs som jeg var litt spent på, derfor fikk vi mer oppfølging enn vanlig så kurs og eksamen gikk veldig greit!! Tusen takk for svaret ditt som jeg fikk på E-post!

R ;)  

Jeg har skrevet en gang og ringt to ganger til Nikita. Hun er helt utrolig treffende, sympatisk og en veldig blid person å snakke med på telefonen. De neste 6 mnd blir spennende for min del, men alt hun har sagt hittil, har stemt på en prikk på godt og vondt. Hun anbefales på det varmeste, og jeg kommer til å ringe deg igjen! Tusen takk for all hjelp, og for at du er til. Alt godt ønskes deg fra meg! :D

Terje M. Steen  

I vannskelige situasjoner søker vi som oftes rådføring blandt familie og venner. Når det ikke er nok tyr vi til mer utradisjonelle tilnærmelser for å få svar på de store spørsmålene. Jeg var en av de som kan betraktes som usikker i forhold til alternative metoder å søke svar på . Ved to anledninger i løpet av en fem års periode var min jobbsituasjon usikker. Ved begge anledninger fortalte du meg hva jeg kom til å jobbe med, hvilke farger det var i logoen i bedriften og hvor den var lokalisert. Siste samtale med deg hadde jeg i midten av januar 2015. Du fortalte hva jeg kom til å jobbe med og ha fokus på, og at avklaringen ville komme i løpet av januar. Du hadde helt rett og jeg er nå 100 prosent sikker på at du har spesielle evner. Min beste anbefaling og største ønske om et lykkelig liv for deg. Tusen takk for samtalene!

Elin Pedersen  

Jeg har vært meget fornøyd med deg Nikita. Du er en hyggelig dame, og alt du har sagt til meg har stemt!

E :)  

Nikita er en person jeg går til når jeg har det vanskelig eller når jeg står fast ved noe. Hun har en evne som klarer å berolige meg og kommer alltid med gode råd! Alt det Nikita har sagt til meg har vist seg til å stemme i ettertid. Tusen takk for fantastisk veiledning! Du er en flott person, Nikita! Kjærlig hilsen fra E

Britt Anita   

Hei Nikita:) Tusen

Runa  

Jeg har full respekt for Nikita og det arbeidet hun gjør. Hun beskrev situasjonen jeg befinner meg i nøyaktig som den er og hjalp meg til å bli bevisst på veien videre i livet. Jeg vet hvem jeg skal søke råd hos neste gang jeg står fast! Takk Nikita for utrolig god hjelp, du er helt unik!!!

jack  

Takk for gode samtaler. Har pratett med deg tre fire ganger om ting i livet mitt det siste året, og det du har sagt at skulle skje har stemt helt og fullt.

Catharina  

Tusen takk for en veldig god samtale, du både ser og hører etter og hjelper med gode råd og vennlighet. Du har hjulpet meg tidligere også, og jeg ser i dag at de tingene du har sagt har stemt :-)

CF  

Nikita gir deg den beroligheten og veileder deg på en klar og god måte. Jeg kontaktet henne via e-post og er storfornøyd. Takk! Anbefales!:))

Ingunn  

Kjære Nikita. Jeg har snakket med deg før for vel et år siden.Og i går da du sa hva som ville skje med meg i mitt liv .Da fikk jeg en indre ro og varme ..Mange ting er ikke helt i orden med mitt privat liv.Men det er lys i tunnelen og jeg skal gjøre alt for å være lykkelig.Du så mine barn og min kjæreste.Du så også et tydelig bilde av meg foran mange mennesker..Jeg ønsker deg alt godt og ringer deg helt sikkert igjen.

Berit  

Snakket med deg for ca. 6 mnd. siden, ting du fortalte meg som jeg håpet ikke skulle stemme, ble riktig både på godt og vondt. Meget behagelig å snakke med. Ringer deg nok igjen.

Silje  

Takk for god hjelp i tunge stunder,med din klarsynthet og gode humør !!! Lett å prate med , og helt utrolig til å "se" ting. Både hos mennesker og dyr !!! :) Tuuuuusen takk for all hjelp og gode råd :)

Heidi  

Må bare sei du e heilt utrolig :) selv om du knapt vet bak frem på en hest,så kan du komunisere med hesten å fortelle hvor plagene er. var ekstra kjekt når eg fekk det bekrefta etterpå av en profesjonell behandler :) Å så e Suie(hund) veldig glad for hjelpen hu har fått :)

Maiken  

Takk for gode støtte Nikta for 2012, kjempe flink er du... Ønske deg alt godt fram over... klem fra meg :-)

Jeanette  

Veldig flink og genuin dame, du fikk fulltreff på det jeg har lurt på. Du fikk også inn ulykken som dødsårsak på nær slektning. Jeg ringer deg garantert igjen!

Tutta  

Snakket med deg for en mnd siden angående en hendelse jeg gruet meg til og var svært spent på utfallet av. Du beskrev dette så utrolig nøyaktig. Fikk aldeles frysninger da det kom reaksjoner fra folk like ordrett som du beskrev det. Og det ble magisk som du sa det kom til å bli. Du er dyktig!! Tusen takk!

Alexandra  

Hej dygtige og altid så hjælpsomme treffsikker Nikita :-) Jeg har snakket med deg nogen gange efterhånden og det er utroligt hvor fantastisk klarsynt du er ! Udover det er du så humoristisk og ubegribelig behagelig at snakke med ! Du er en stor gave fra Gud til os der har brug for din lys på vores svære mørke sti ;-) We love you og vil anbefale deg med god varme og samvittighet :-) Klem

Berit Lie  

Har snakket med Nikita 3 ganger pr telefon og det er helt utrolig hvor treffsikker hun er. Hun har truffe spikeren på hodet hver gang om nåtid og det skjer litt etter litt det hun forteller om fremtid. Ambefaler henne.

Sten Gunnar Vie  

Kjære Nikita ;-) Jeg vil betrakte Dem Nikita, kvinnen med den beste humoren. Vi lo begge godt av en setting inne i samtalen med deg! Jeg ringte for å bli healet. Og det var en opplevelse, jeg sent vil glemme! Jeg kjente en indre ro, en tyngde inne i kroppen, og smertene forsvant!!! Når jeg leste om Deg Nikita, kjente jeg en sterk VARME rundt nakken og som "rant" nedover kroppen!!! Jeg er 100 prosent sikker på at det var du, Nikita, som sendte den varmen! deg vil jeg ta kontakt med senere! Jeg vil også anbefale andre til å gjøre det samme! Jeg er overbevist om at disse vil få behandling! Så Hjertelig takk kjære Nikita :-) Med Hjertelig hilsen Sten Gunnar

Leif Gunnar Vindenes  

Takk for hyggelig og interessant samtale ;-) Du bekrefet flere ting som var meg:-) Fikk bekrefte eg er på riktig vei med min måte. Gleden min er og glede andre. Vi treffes en gang og eg gleder meg :-) Leif G

Angelica  

Du er helt fantastisk å snakke med! Traff meg veldig.

anette  

Kjekt å snakke med deg, du virker veldig sympatisk. Håper at det du har fortalt meg virkelig skjer. for da har jeg en spennende tid ivente.. Skal holde kontakten med deg, ringer igjen om noen mnd. Takk for gode ord og råd..

Linda  

Jeg føler du traff spikeren på hodet, og jeg har fått bekreftet mye som jeg har gått å tenkt på. Tusen takk!

Meg  

FANTASTISK KLARSYNTHET! Nikita du har alt ved siden av dine utrolige klarsynte evner: godt humør, behagelig og begavet formidlingsevne for vanskelige situasjoner. Det beste av alt: ingen 'rullebånd' følelse når man snakker med deg. Ting som du formidler stemmer (skremmende!!) nøyaktig og det er som terapi for sjelen å snakke med deg. Ta vare på deg og den fantastiske gaven du har blitt velsignet med. God klem!

Marianne   

Vil takke Nikita for en utrolig hjelp i en veldig vanskelig periode i mitt liv. Hun har fått meg til å slippe angst og se klarere på saker. Alt vil gå veldig bra og min vei. En mer suveren klarsynt skal en lete lenge etter. Nå har jeg ringt og pratet med henne 3 ganger. Alt stemmer og det er jo helt utrolig. TUSEN, TUSEN TAKK ;o)

Laila  

Vil takke deg for en veldig fin samtale! Du er en flott person som bringer oppløftende og god stemning med deg! Du er treffsikker og formidler dine budskap med en intuitiv varme og forståelse. Alt godt til deg:)

Marianne  

Tusen takk for hjelpen!! Jeg fikk et par ting på plass nå, en varm bekreftelse på at ting faktisk er som jeg selv fornemmer. Jeg kan "lande" mer i meg selv nå, og tørre å ta tingene som de kommer. Det var også svært beroligende for meg å oppleve at min egen intuisjon er så sterk som jeg egentlig trodde! Livet ER magisk!!! Du er et nydelig og innsiktsfullt menneske, Nikita!

britt  

Magic Cirkle er heldige som har en sånn behagelig og herlig person som deg.

Venke M.  

Hei Nikita. Kjempebra reading. Muntert, "spot on" og lærerikt. Det var mange bekreftelser for meg bl.a at jeg kjente det fysisk i kroppen at du sendte meg bønn og styrke, fantastisk! Tusen takk.

jeanette  

otroligt träffsäker :)

leikny  

Vil bare takke deg Nikita for all hjelp du har gitt meg. Du fortalte meg detaljer om fremtiden i fjor sommer som jeg nå ser tilbake på som er så utrolig nøyaktige, at det er en fryd. Jeg klarte ikke selv dengang å koble sammenhengen med det du fortalte meg,og det jeg fikk opp selv med min intuisjon. Men det gjør jeg til de grader i dag. Du fortalte om spesielle kjennetegn ved personligheten til en mann jeg skulle møte. Du har forbløffende nok til og med fortalt meg fargen på huset til mannen i mitt liv. Mine fremtidige klarsynte spådommer fra deg og dine hjelpere gleder jeg meg virkelig til. Du er ekte og oppriktig, og jeg vet at budskapet som kommer fra deg er med ekte kjærlighet. Tusen,tusen takk.

Lene Morken  

Hei:) Tusen takk for en fantastisk reading , det var utrolig spennende og jeg synes du er ett fantastisk menneske som er kjempeflink. Gleder meg til neste gang om ikke så lenge. Jeg anbefaler deg til trygt til venner og bekjente. Stor klem Lene

Heidi Leknes  

Du er en fantastisk samtalepartner i perioder i livet kor man trenger råd å veiledning :) du har veldig goe energier som du sprer rundt deg,å man føle seg allti glad å lettere etter å ha snakket me deg:)

Ellen  

Har fått god hjelp når jeg trenger råd om livssituasjon og valg jeg skal ta. Ser i ettertid hvor godt alt stemmer og hvor treffende hun beskriver mine omgivelser. Hun sprer alltid optimisme og man sitter igjen med en god følelse etter en samtale, noe som igjen fører til at man lettere godtar det som skjer i livet.

Constance  

Takk for hyggelig og interessant samtale ;-) du er treffsikker, harmonisk og kan varmt annbefales til de som trenger slike flotte mennesker på sin vei .... Gleder meg over ting som faller på plass og ringer deg gjerne igjen <3 love light laugh <3>

Ann Christin  

Tusen takk for at du har hjulpet meg på rett spor, du hadde riktig på dagen då det dreide seg om fødselen av vetle Tuva. Det viser seg at ho er akkurat slik du sa ho kom til å bli. Og huset me endelig fekk etter masse venting osv. Jo det var grønt som du sa. Så no ønsker eg deg ei god jul og takk for all hjelp. Du er superflink. anbefaler deg til alle ;)

henriette   

Takk for en hyggelig samtale. Den gidde meg mye energi og glede til å gå fermover med nytt friskt mot <3 håper du har det fint, ringer deg igjen:) klemmer fra ei lykkelig dame

Anniken  

Jeg var veldig skeptisk.. Men jeg har en venninne som pleier å ringe for spådom titt og ofte. En kveld bestemte jeg meg for å gjøre det samme. Jeg ble utrolig overrasket! Det er mange som sier at det er tull og at det som blir sagt, kan passe til alle. Nikita traff meg på spikeren! Det er det sykeste! Hvordan kunne hun vite, tenkte jeg? Og det hun sa, hadde aldri i livet passet med hun venninnen min. Veldig rart, men jeg fikk en slags indre ro i meg. Litt som at jeg var klar over hva fremtiden ville bringe. Jeg fikk svar på ting jeg aldri hadde drømt om. Anbefaler Nikita på det sterkeste! Jeg ringte til en annen rett etterpå, hun var ikke i nærheten!! TUSEN TAKK!! Anniken

Bjørn  

Hei. Vil jo si jeg fikk svar på det jeg lurte på. Men i min situasjon kan man jo ikke trylle. Takker for tilbakemeldingene. Ps. Du har da ingen grunn til å være så nervøs;-)

Hilde Selander  

Hei! Jeg takker for en hyggelig samtale vedr min fødsel for et par uker siden:) Bebisen holder seg fortsatt inne i magen, dog kynnerene/masrier føles konstant hver dag i tillegg til at magen har sunket godt ned... Nå har jeg kommet meg igjennom diverse avslutninger for min datter, og kjenner at det skal bli godt å la campingstolen ligge en stund nå. Du spådde at noe kunne skje rundt den 28 juni... Jeg venter i spennening, og gir deg tilbakemelding på hva som skjer.Ha en fin dag. -Hilde