7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Synske Engla idag!

Synske Engla

5.89 tilbakemeldinger
Ring meg nå!
7900 0450
Gi meg en
tilbakemelding

Velkommen til min side !

Mitt navn er Engla og jeg er utdannet coach, medium og healer, og har studeret psykologi i mange år.

Jeg har vært synsk siden jeg var en liten pike, og har vokst opp hos min bestemor som også var synsk. Hun lærte meg tidlig å bruke pendel og kort, samt å tyde drømmer. Men hun lærte meg også å være ydmyk og generøs i forbindelse med mine gaver.

Mine øvrige læremestre i disse årene, har vært mine hjelpere fra Plejaderne og det verdenskjente fysiske mediumet Colin Fry fra England.

Nå har jeg har jobbet som veileder og healer i 25 år, med svært gode tilbakemeldinger. Jeg føler at det er min oppgave å hjelpe mennesker med å finne sin rette vei her i livet, og få oppnå sitt høyeste potensial fysisk, psykisk, åndelig, mentalt og sjelelig nivå.

Jeg bruker ingen hjelpemidler, da jeg får opp bilder, følelser og ord i form av tekst eller lyd. Men om du vil, kan jeg bruke både kort och pendel.
Jeg ser også dine tidligere liv hvis du ønsker det, ser dine hjelpere og har kontakt med den andre siden.
Jeg utfører husrens og hjelper ånder over til den andre siden, via telefonen.
Jeg ser eventuelle ubalanser i dine chakra, og jeg renser og balanserer disse, samt dine energier.

Du er hjertelig velkommen til meg, for en healende samtale!

Engla

Synske Engla tilbakemeldinger

Geir Leonard Brå  

Du har hjulpet meg langt Engla. Jeg vil fortsatt ha samtaler med deg. Hilsen Geir

Thea  

En utrolig flink dame, som virkelig klarte å sette ting i perspektiv. Uten noen opplysninger så visste hun ting om meg ingen andre gjør, veldig hyggelig og lett å prate med . Anbefaler alle henne.

Kristin Noelle  

Engla du er fantastisk! Du har hjulpet meg så masse.Alltid vennlig og snill og oppmuntrende.Kommet med gode råd.Engla ser deg selv ,om hun ikke kjenner deg.Når jeg har sittet fast så har Engla hjulpet meg på rett spor og ikke minst gitt meg håp til å leve videre.Anbefalest på det varmeste.

Tina  

Dame med veldig god intuisjon! Direkte og forståelsesfull, selvsikker og trygg. Gode råd. Inn i flere temaer på kort tid. Ha klar penn og papir, for det hun sier er verdt å få med seg :)

Per Ingemann Andreassen  

Jeg etterlyste kontakt med min venninne i går. Etter å ha snakket med Engla i går fortalte hun at jeg ikke skulle ta kontakt. Hun fortalte at min venninne ville ta kontakt og det gjorde hun bare timer etter at jeg fikk svar fra Engla. Bra jobbet!

katja evensen  

Tusen takk for praten. Jeg Ble veldig lykkelig og glad. Jeg ringte forde jeg ikke stoler på det jeg selv føler og mener. Alt du sa om meg , stemmer 100% . Og du fikk meg på riktig spor igjenn. Jeg ringer helt klart igjenn :) Ha en finn helg:) Katja Evensen

Martine  

Klar og tydelig veiledning. Jeg trengde healing till og få sove, og det har fungert veldigt bra. Nå sover jeg godt hver natt sen en måned tilbake. Takk Engla !

Marianne  

Veldigt flink og behaglig dame. Treffsikker og klok.

anita olsen  

Hei Engla. Jeg ringte deg forrige søndag,da jeg var fortvilt over min venn som etter 3 års avstandsforhold sier brått stopp. Han orker ikke mer. Det er for tungt følelsesmesssig å ha det slikt. Jeg tok og tar det fortsatt helt forferdelig. Jeg er så utrulig glad i han. Du ba meg ikke ta kontakt med han, fordi du så han var frustrert . Du sa han ville ringe meg innen 1 uke. Der han ville fortelle hvor frustrert han er over situasjonen. Jeg har gitt han fred og går og venter på den telefonen. Håper jo du ikke har tatt feil og at han vil ringe meg. Har du noen gang tatt feil?? Jeg er jo så glad i han.