7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Embla idag!

Embla

6.016 tilbakemeldinger
Ring meg nå!
7900 0450
Gi meg en
tilbakemelding

Klarsynt veileder

Jeg er en dame med høy intuisjon. I tillegg er jeg er klarhørt/klarsynt og tar inn info i form av ord og setninger, og noen ganger som bilder. Menneskers sinnsstemninger og smerter kjenner jeg på min egen kropp.

- Hos meg vil du få en god hjelp på veien.

Jeg kan fornemme energier og følelser. Slik at jeg på den måten kan hjelpe deg med råd og veiledning når det gjelder hele ditt liv.

Lurer du på hvor din kjæreste står eller om dere passer sammen leser jeg dere sammen i energien.

Bruker også tarot som hjelpemiddel ved siden av mitt klarsyn. Eller for å se på tid. Har evnen til å se og motta informasjon i form av farger, symboler og/eller bilder ved hjelp av det tredje øyet.

Har gått på Reikihealing-kurs, og driver med healing og Deborah Borgen kurs i ESP 1 og 2.
 
Velkommen skal du være!
 
Vennlig hilsen Embla

I Magasinet kan du lese et lengre Portrett-intervju med Embla

Embla tilbakemeldinger

Anette  

Embla har en fantastisk evne til å få inn tanker og følelser hos en tredjeperson som står meg nær. Alt han sa og alt han gjorde signaliserte at han var ferdig med forholdet, men Embla mente at han var så inderlig glad i meg og at han angret og ville prøve igjen. Slik ble det også. Det Embla får inn, formidles på en utrolig levende måte og hun har også plass tilhumor. Samtalene med Embla gjør godt og det er forbløffende mye som har vist seg p stemme av det hun får inn. Anbefales

Ruth  

Et veldig fin samtale og slår dette til, så blir jeg verdens lykkligste menneske. Og min mavefølelse stemmer med svar jeg fikk.

Kristin  

Tusen takk for oppklarende samtale. Du er rett på sak. Gir klare svar og er utrolig treffsikker! Nå skal jeg bare nyte alt det gode jeg har og har i vente. Du er fantastisk dyktig og jeg gir deg mine beste anbefalinger, Embla!

Elisabeth   

Fantastisk samtale for en uke siden ~ Så treffsikker i det du fortalte 👍Det stemte 100% og svarene kom på rullende bånd på den tiden som du sa Anbefales på det sterkeste ~

:)   

Vil bare si tusen takk for hjelpen! Du er en utrolig dame :-)

Tom  

Må bare si tusen takk, det du fortalte meg i fjor gjorde at jeg holdt fast ved et håp som etterhvert syntes meningsløst. Du bommet nok på tidsperspektivet, men jenta jeg savnet så inderlig kom faktisk tilbake for et halvår siden, og nå har vi et bedre forhold enn vi noen gang hadde før alt gikk skeis. Du fortalte meg den gangen at vi snakket om min fremtidige samboer, selv om jeg syntes det virket en smule utrolig, du hadde så rett :) Samtalen med deg var verdt hvert eneste tellerskritt og mer til, jeg hadde til slutt gått videre hadde jeg ikke hatt dine ord i bakhodet. Takk!

Gerd Berit   

Hadde en flott samtale med deg i dag Embla, fikk en veldig ro i meg og vet hva jeg skal jobbe med nå . Ble avbrutt men hadde da hatt en god og lang samtale. Tusen takk for en god samtale:-)

Laila K Hustuft  

Du er treffsikker som få Embla, det kan jeg skrive under på! Da du sa at jeg skulle bli farmor, lurte jeg litt på deg,,,,, men innen et par tre mnd, fikk jeg bekreftelsen, det stemte som alt annet jeg har spurt om. Bl.a da det skulle velges ny leder, sa du: JO JEG SER ENDRING, MEN IKKE UTEN KAMP! Å JA, det gikk min veg, med "brask og bram!! 1000 takk Embla, jeg ANBEFALER DEG UTEN TVIL. ♥♠♣♦

Nina  

Kan gi mine beste anbefalinger til Embla:) Jeg kommer til å ringe igjen.

Gunn  

Kjære Embla. Du er aller tiders menneske. Klare og tydelige svar.Kan anbefale deg på det varmeste.

Cat  

Utrolig treffsikker og munter dame, som er medfølende og kvikk. Hun tar ting fort, og får raske svar. Kan anbefales på det varmeste.

Randi  

Takk, takk, takk, det tok litt tid, men det stemte.......

Ingunn  

Kjære Embla. Tusen takk for ærlig og direkte svar. Jeg er deg evig takknemlig og du ga meg en egen tro på meg selv igjen...

Randi  

Vil bare fortelle at du er en alle tiders dame med klare og direkte svar. Er så glad for å ha blitt kjent med deg og tror og håper at det du "ser" for meg blir virkelighet etterhvert, selv om jeg da må ta med meg endring i jobbsituasjon. Gleder meg til å treffe deg igjen i juni. Tusen takk. Mvh Randi

siw  

Ringte Embla 12. mai og følte hun traff bra på det jeg lurte på, kan anbefale henne på det sterkeste):

wenche albertsen  

Har fått kjempeflott spådom i dag, og skal gi deg tilbakemld.når ting forhåpentligvis begynner å skje ;)))