7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Luna idag!

Luna

6.011 tilbakemeldinger
Ring meg nå!
7900 0450
Gi meg en
tilbakemelding

Ønsker du endringer i livet?

Daglig hjelper jeg mennesker som står fast i livet og som trenger hjelp via mitt klarsyn/intuisjon til å komme seg videre.

Jeg kan hjelpe deg å "se" din situasjon, ditt behov, og hva som blokkerer for din videreutvikling.

ARBEID
Mangler du motivasjon og ambisjoner i jobben din?
Vurderer du og bytte jobb eller endre din karriere?
Opplever du konflikter på arbeidsplassen, - trives du ikke?

FAMILIE
Er du usikker på om du har valgt "riktig" samlivspartner?
Opplever du kommunikasjonsproblemer med din partner, nære familiemedlemmer eller venner?
Har du problemer med å forstå dine egne barn og valgene de tar?

PERSONLIG UTVIKLING
Ønsker du a å bli bedre kjent med deg selv, dine egenskaper og muligheter?
Føler du at du står fast?
Har du stadig tilbakevendende helseproblemer?

Jeg ønsker å hjelpe deg fremover, og ikke minst - få deg til å finne frem til deg selv... 

Velkommen til en samtale!

LUNA

 

 

 

Luna tilbakemeldinger

Kari  

Jeg ringte inn for jeg står nå ved et veiskille i livet. Luna ga meg ikke bare gode råd når det gjelder valg jeg skal ta- hun ga meg også øvelser som vil hjelpe meg på veien. Hun er en fantastisk dame med mye humor og medfølelse, hun er direkte og ærlig. Hun anbefaler jeg gjerne til alle som trenger litt hjelp på veien videre!

Torunn  

Tusen takk for en fantastisk samtale Luna. Jeg fikk forløst mye og er nå klar til å ta fatt på mine oppgaver. Anbefaler Luna på det varmeste :)

Charita  

Jeg hadde en veldig god samtale med Luna i dag. Hun var ærlig og veldig kunnskapsrik. Jeg lærte mye nytt i samtalen, og takker for gode mentale verktøy😊

Unni  

Luna er utrolig dyktig til å gi råd når en sitter litt fast i seg selv og ikke ser veien fremover. Føler meg totalt rolig og avbalansert etter en samtale med henne. Jeg har fått verktøy å jobbe med når det behøves. Tusen takk Luna. Tusen takk Luna.

Håvard  

Hei igjen, Luna! jeg er veldig glad jeg tok meg til mot og ringte. Jeg visste ikke hvem jeg kom til å få snakke med eller hvordan opplevelsen av det ville være. Men jeg sitter nå igjen med den RÅÅE opplevelsen og herlig følelse etter jeg snakket med deg. Du er utrolig flink til det du holder på med og jeg anbefaler deg på det varmeste til andre, du har noen flotte egenskaper og traff veldig bra på meg. Jeg tror også du gjør det på andre også! Jeg er hengivet av det du får til og gleder meg utrolig mye til min fremtid etter din hjelp. Takk!

Elisabeth  

Kjære kjære Luna! Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne, men det sier vel kanskje sitt når jeg sier at du har totalt-forandret hele livet mitt(!) I første samtale med deg var jeg en usikker og redd jente, men du har endret meg så enormt, at jeg i dag kan gå med hodet hevet og angsten/den indre uroen jeg har båret på i over 15 år er borte(!) Jeg er nå blitt en kvinne med bein i nesa og rett rygg. Du har bygd meg opp til å bli en sterk, rolig og bevisst kvinne som tør og leve og stå opp for meg selv. Jeg når for første gang i mitt liv, mine mål! Jeg vet ikke hvordan jeg kan få rost deg nok eller takket deg nok, for du er helt enorm på både evner og måten du snur tankesettet til mennesker på er fantastisk! Du er hard, men dønn ærlig og det er akkurat det man trenger når man ikke klarer å se sannheten eller problemstillinger selv. Jeg kunne skrevet en tjukk bok om alt du har hjulpet meg med og jeg er enormt takknemlig og jeg har blitt så glad i deg! Takk for at du finnes og at du er AKKURAT det mennesket du er, for du er bare helt rå! Tusen tusen takk for at du er du, Luna! Jeg er deg evig takknemlig og jeg kommer til å fortsette å anbefale deg til alle jeg møter på min vei. Varm klem ifra Elisabeth :-)

Randi  

Hei Luna, Jeg følte meg rådløs angående karrièren min, men du gav meg en tilbakemelding jeg trengte å høre. Jeg fikk også bekreftet en del ideer jeg har hatt de siste månedene. Nå vet jeg mer hva jeg bør fokusere på fremover. Det var en veldig matnyttig ide jeg fikk fra deg, nå kan jeg endelig se fremover igjen!

Bente  

Heisann, Luna=) Du reddet ihvertfall dagen min, og kanskje forholdet mitt;) En samlivsterapeut hadde ant brukt et par år på å sette på plass d du fikk på plass iløpet av en time=) Du er en meget vettug og grepa dame, d må j si=) Takk for hjelpen, hilsen Bente=)

Lene  

Samtalene jeg har hatt med Luna har gitt meg mye på det personlige plan. Luna har lært meg at jeg kan stole på meg selv, at jeg står godt i de situasjonene jeg er i eget liv. Luna har stor innsikt og gir meg riktig veiledning og er en fantastisk støttespiller i forhold til mine meninger og tanker. Jeg anbefaler alle å ta en prat med Luna, hun er en fantastisk veileder og ser klare retningslinjer for hvordan jeg kan gjøre ting med mitt eget liv. Kun gode anbefalinger fra meg. Luna er et fantastisk menneske og har et stort hjerte.

Yvonne  

Tilstedeværende. Klok. Varm. En utelukkende god og givende opplevelse. Anbefales på det varmeste.

rune granberg  

Tusen takk til Luna som jeg snakket med ang ny jobb.Hun er et meget behagelig menneske å prate med,og følte en spesiell trygghet under samtalen.Kontaktet henne fordi jeg måtte få klarhet i om jeg kunne klare jobben,da dette er en helt annen jobb i samme bedrift.Hun sa at dette kom til å gå så bra,og at det var bra å komme unna den jobben jeg hadde.Det ser ut til å gå veldig godt! Takk Luna!!!