7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Ann-Magritt idag!

Ann-Magritt

5.48 tilbakemeldinger
Ring meg nå!
7900 0450
Gi meg en
tilbakemelding

Jeg har alltid hatt overnaturlige synske evner, og er nok født med disse. Dette er verken skummelt eller unaturlig for meg. Jeg har kommunisert med en annen verden helt siden jeg var ei lita jente.

Det å kunne få lov til å hjelpe andre mennesker, er jeg svært takknemlig for. Jeg føler meg faktisk privilegert som har fått denne store gaven. Gjennom årenes løp har jeg samlet på mange takkebrev og hilsener fra fornøyde kunder, og disse tilbakemeldingene har jeg satt utrolig stor pris på.

For å forsterke eller bekrefte mine evner, bruker jeg mine tarotkort som hjelpemiddel. Jeg driver også med healing og skriver automatskrift.

Det viktigste for meg i livet er å hjelpe andre. Alle problemer er like viktige, og skal tas på alvor!

Jeg er ærlig og direkte, og forteller mine kunder det jeg ser og sanser.

Mediet Ann-Magritt

Et lite tips på veien: Alle mennesker må lære seg å stole mere på seg selv og sin egen intuisjon. Husk at det første som dukker opp som regel det rette.

I Magasinet kan du lese et lengre Portrett-intervju med Ann-Magritt  
 

Ann-Magritt tilbakemeldinger

Geir  

Takk for din hjelp Ann Magritt.. Vil ha kontakt videre med deg..

Trude   

Ann-Magritt er ei snill og trivelig dame! Tusen takk for en herlig samtale:)

Ingunn  

Kjære Ann-Margitt. Takk for at du ga meg energi og tro på at mine egne valg blir så bra som de gjør. Du så veldig mitt liv og min historie. Du er ærlig og har en meget god stemme å lytte til.

Eriksen i nord  

Ann-Magritt er den person jeg kontakter når jeg trenger god veiledning. I stedet for å ligge hjemme på sofaen eller i sengen å analysere å fundere over hvordan ting fungerer. Så tar jeg heller opp telefonen å ringer til henne. Jeg vet at jeg får ærlige utfyllende svar når jeg spør. Hun er virkelig flink til å sette ting i perspektiv, da tenker jeg på ting man selv ikke alltid er så flink til å se, men gjerne skulle ha sett. Utover dette så er hun en ypperlig dame å snakke med forhold om. Hun ser virkelig fremover. Det har jeg fått erfart. '' Dette er min rådgiver''. :)

Christin  

Jeg vil si at ærligheten vant fram,og det blir tur :) Du er rolig reflektert å ei klok dame som ikke sier mer enn det du får opp. Tusen Takk for at du er du :)

Even  

Seriøs og ekte engasjert. Fikk god veiledning og presise svar som jeg syntes stemte bra. Takk for dine håpefulle ord.

Gro  

Jeg har hatt masse hjelp av Ann-Magritt i flere sammenheng og år og hun er ærlig og direkte.Hun er hvert full pott med stjerner fra meg og min familie.

geir  

Fint Ann-Magritt. Det lyser altid en stjerne eller to. Jeg har nok noen problemer, men de er til å løse. tror jeg. Du er utrolig flink til å løse problemer!