7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Christina idag!

Ring meg nå!
7900 0450
Gi meg en
tilbakemelding

Hvorfor er jeg så sikker på at jeg kan hjelpe deg?

Jo, fordi etter alle disse årene jeg har hjulpet mennesker, har jeg en fullstendig beherskelse av gaven jeg har fått. Min "Brightness" har aldri forlatt meg. I over 50 år fortsetter jeg livet mitt i en verden som stadig blir vanskeligere. Mitt mål med livet: "La deg tiltrekkes av lykken i livet, og hold all negativ makt vekk fra deg!"

Jeg vil du skal vite at jeg også har måttet gå gjennom vanskelige tider i livet. Så jeg vet hva det betyr å være ensom, bortskjemt, uten penger, og uten håp om å komme seg videre. Og på grunn av dette, vil jeg lettere kunne forstå dine problemer og kunne hjelpe deg til å få det bedre. Dette får jeg til ved å benytte meg av min kunnskap, og de fantastiske kreftene jeg har i min "Brightness".

Har du spørsmål om jobb? Karriere? Firma?

Eller ekteskapsproblemer? Familie? Venner?

Ja, det være seg alle slags prosesser som angår livet ditt. Jeg er en meget godt trent psykoterapeut og livsveileder, og i tillegg er jeg klarsynt.

Jeg ønsker at du tar kontakt med meg hvis du for øyeblikket er besatt av et problem som ødelegger livet ditt. Jeg finner alltid en løsning. Jeg er ærlig, ydmyk og samvittighetsfull.

Husk at jeg har praktisert i over 50 år, og hundrevis av mennesker har kunnet stole på meg. Det ønsker jeg at du også gjør i vår fortrolige samtale.

Med hilsen

CHRISTINA